Waar is de 5e Dimensie?

 

Waar is de 5e Dimensie?

Gechanneld door: Aurora Ray – 27 mei 2023

Lieve familie van licht,

De vijfde dimensie is geen plaats waar je naar toe kunt gaan; het is de kwaliteit van bewustzijn die je brengt naar waar je ook bent. Het is het open hart dat alle dingen, goed en slecht, verwelkomt met liefde. Het is de volledige acceptatie van de werkelijkheid zoals die is, zonder oordeel. Het is volmaakte vrede en vreugde in het moment omdat je een grotere aanwezigheid in jezelf hebt onderkend dan je ego.

De Vijfde Dimensie binnen gaan is één worden met het hele universum, om één te zijn met God. De Vijfde Dimensie is geen hemel; het is het Koninkrijk van de Hemel op Aarde. Het bestaat in een tijdloze tijd/ruimte die het menselijk begrip te boven gaat. Het is prachtig en gaat je voorstellingsvermogen te boven, een plaats van vrede, liefde en blijdschap.
Daarom ervaar je wonderen, visioenen, creativiteit en genialiteit, wanneer je de staat van hoger bewustzijn binnengaat, “thèta” genaamd.

De Vijfde Dimensie is het thuis van prachtige wezens die wachten op onze terugkeer. Het zijn onze spirituele gidsen die ons willen helpen ons te ontwikkelen naar hogere staten van bewustzijn. Deze wezens zijn ons hele leven bij ons geweest, maar we konden ze niet zien omdat we niet in harmonie waren met ze of met de frequentie die ze uitstralen.

Het is een voortdurende geestestoestand die uitstijgt boven geboorte en dood. Hoewel je in deze wereld gekomen kan zijn om bepaalde lessen te leren en problemen te overwinnen, zijn deze problemen geen obstakels of barrières maar eerder kansen om het leven te bekijken vanuit een breder perspectief.

Je moet ook leren om jezelf te zien vanuit datzelfde perspectief en beseffen dat je menselijke lichaam en persoonlijkheid slechts een tijdelijk vat is voor je echte wezen: puur onvoorwaardelijk besef of bewustzijn.

De Vijfde Dimensie bestaat in het huidige moment want alleen hier kun je echte vrede en blijheid ervaren. Wanneer je aandacht gefocust is op het verleden, herleef je oude problemen en pijnlijke herinneringen; wanneer je gedachten bij de toekomst zijn, zitten ze vol zorgen over wat er zou kunnen gebeuren.

Om volledig in het hier en nu te zijn moet je al je zintuigen gebruiken om het leven te ervaren. Niets is belangrijker dan dit. Wees levendig en voel je springlevend. Als je slechts voor de helft leeft, zal je niet weten wat er gaande is. Wanneer je niet bij jezelf bent, kun je niet weten wie je bent.

Hier zijn een paar suggesties om je te helpen volledig in het nu-moment te leven:

1) Wees nergens bang voor: angst is een teken van zwakte en onvolwassenheid. Groei er bovenuit; anders zal je nooit vrijheid of vreugde kennen.

2) Raak niet upset door omstandigheden: er is niets dat je innerlijke vrede en blijheid kan bedreigen, alleen je eigen zelfgemaakte gevangenis van negatieve emoties zoals boosheid en angst.

3) Stop met denken aan het verleden of zorgen maken over de toekomst: ze bestaan nu niet. Het verleden is al gebeurd en de toekomst moet nog gebeuren: beide zijn illusies. Door aan ze te denken, mis je het leven in het nu-moment, wat het echte leven is omdat dit moment maar één keer gebeurt. Je kunt het niet nogmaals beleven. Dus beleef het nu intens!

4) Blijf in het nu-moment in plaats van te dromen over dingen die misschien nooit gebeuren of dingen in je herinnering terug te roepen die al verdwenen zijn; ze hebben geen werkelijkheid in het eeuwige nu.

Dit is de tijd van je leven. Elk moment zou zo vol en zo intens moeten zijn dat je het gevoel hebt dat je nooit eerder geleefd hebt en je zal nooit meer op die manier willen leven. Als je volledig en intens in elk moment kunt leven, zal je leven een stroom van gouden momenten worden en je zult nooit sterven omdat sterven betekent leven in het verleden of leven in de toekomst.

Het enige echte leven is nu.

We worden in dit fysieke leven geboren en sterven op dit nu-moment. We genieten van ons leven en dan sterven we en verlaten dit fysieke leven. Wat heeft het voor zin om te leven als we niet voluit kunnen leven? De Vijfde Dimensie is een voortdurend feest, waar alles mogelijk is. Er bestaat geen angst meer omdat er geen dood meer is. Je bent vrij van alle beperkingen; je mind is zo ruim geworden als de blauwe lucht. In deze wereld bestaat geen lijden, geen ziekte, geen teleurstelling en iedereen leeft in harmonie met elkaar en met de natuur. Het is een wereld van overvloed en voorspoed waar iedereen een diep gevoel van vrede en geluk ervaart in het hart. In deze wereld, kan geen conflict of oorlog bestaan omdat er in de vijfde dimensie alleen eenheid van geest en hart is.

Mensen die de Vijfde Dimensie zijn binnengegaan kunnen helder zien en beleven elk moment van hun leven volledig. Ze kennen het geheim van eeuwige jeugd: Er is niets om oud door te worden als je elk moment ten volle beleeft. Wanneer je deze fase in je evolutie bereikt, zal je in staat zijn om wonderen te verrichten die je wildste voorstellingsvermogen te boven gaan; wonderen waarover jij je net zoveel zal verbazen als ze anderen zullen verbazen.

De Vijfde Dimensie is een staat van zijn die alle fysieke behoeften die je tot nog toe hebt gekend te boven gaat. Het is een dimensie van puur liefdesbewustzijn.

Om deze staat in te kunnen gaan moeten we liefde in de praktijk brengen door het onvoorwaardelijk te geven en door anderen onvoorwaardelijk te vergeven zodat wij onze eigen onsterfelijkheid sterker kunnen voelen.

De wereld is je spiegel. Hij weerspiegelt naar je terug wat je bent. Als je liefdevol bent, als je vriendelijk bent, als je vrijgevig bent, als je bedachtzaam bent, als je zorgzaam bent, zal de wereld liefdevol, vriendelijk, gul, bedachtzaam en zorgzaam voor jou zijn. De wereld is geen plaats van straf; de wereld is vol liefde. De enige manier waarop wij straf ervaren in deze wereld is wanneer we onszelf straffen met onze eigen gedachten, ons standpunt en niet geheelde emoties.

Elk moment bestaat als een volmaakte parel. Een van de dingen die gebeuren wanneer je de Vijfde Dimensie binnengaat is dat tijd voor je stopt omdat daar geen tijd is; het is daar het eeuwige nu. En dus, in dat prachtige rijk van eeuwigheid waar alles en iedereen één is en waar alles tegelijkertijd gebeurt, is er geen tijd voor ongelukkig zijn, stress of angst, leed of pijn; er bestaat alleen vrede, liefde en vreugde – pure, paradijselijke vreugde!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org