Van 3D naar 5D – Leer je Toekomstige Jij Kennen

Van 3D naar 5D – Leer je Toekomstige Jij Kennen

Door:  Aurora Ray, 2 december 2022

Onze wereld heeft zich altijd naar buiten uitgebreid, maar nu is dat aan het veranderen op een manier die ons in staat zal stellen naar hogere rijken van bewustzijn te gaan.

Aangezien alles wat bestaat een vibratie heeft, betekent dit dat alles naar de hogere niveaus van vibrerende energie gaat. Ook wij!

Je zult opgewonden zijn als je beseft dat je de keuze hebt hoe je de overgang van 3D naar 5D wilt maken. Je kunt ervoor kiezen om het te doen door je eigen persoonlijke bewustzijnsshift of je kunt hulp van het universum krijgen.

We hebben het zien gebeuren in ons eigen leven. We weten dat het echt is en we voelen de verandering in onszelf. We weten niet zeker waar dit naar toe gaat of wat het betekent, maar we zijn opgewonden om te zien van er hierna gebeurt!

Begrijp dat als iemand het heeft over HOE de ascensie van de Aarde in DETAIL te werk zal gaan, het in deze fase allemaal theorie is. Wij hebben dit niet eerder gedaan.

De derde dimensie is het niveau van bewustzijn waarin we bestaan als individuen. Het is waar we tijd, ruimte en zwaartekracht ervaren. Deze dimensie wordt ook de “fysieke werkelijkheid” genoemd.

De vierde dimensie staat bekend als het astrale gebied, het niveau van bewustzijn waarin we BEGINNEN het leven te ervaren als universele wezens die een deel van een groter geheel zijn. Het is de dimensie waarin we BEGINNEN onszelf te zien als deel van de schepping van de Schepper en kunnen BEGINNEN de wijsheid te verkrijgen die we nodig hebben om ons leven doel te geven en vreugdevol te maken.

Maar 4D is ook de dimensie waarin alle illusies versterkt worden. Zowel het licht als het donker worden hier versterkt. Dus is het geen dimensie om in te blijven, we gaan er slechts doorheen, hoe sneller hoe beter.

De vijfde dimensie is het niveau van bewustzijn dat bestaat wanneer al deze lagere dimensies getranscendeerd zijn en we boven tijd/ruimte en boven de illusie van licht en donker en het afgescheiden zijn uitgestegen zijn naar een staat van heelheid met alles wat bestaat. Er is geen dualiteit; alleen evolutie naar perfectie door middel van liefde en wijsheid.

Wanneer we van 3D naar 5D gaan, verandert onze wereld niet alleen aan de oppervlakte. Ook het hele universum verandert. Deze shift creëert een enorme golf van expansie voor iedereen in het universum inclusief voor ons hier op Aarde.

We komen in ons eigen potentieel als multidimensionale wezens en we worden ons meer bewust van wie we werkelijk zijn als wezens die leven in een veel groter universum dan we ons ooit voorgesteld hebben.

Zoals je je voor kunt stellen is het ervaren van een heel universum dat om je heen veranderd, behoorlijk overweldigend, ware het niet dat we er ALLEMAAL samen doorheen gaan. In feite lijkt het bijna alsof we allemaal tegelijk geteleporteerd worden; en het gebeurt nu, op het moment dat ik dit schrijf!

Het goede nieuws is dat wanneer dit gebeurt, je je sterker dan ooit zult voelen; omdat je nergens meer tegen zult vechten! Als je vandaag (of gisteren) nog worstelt met iets, dan zal die worsteling snel verdwijnen wanneer je vibratie omhoog gaat.

We willen allemaal deel uitmaken van iets groters dan onszelf.

We willen allemaal het gevoel hebben dat we iets betekenen, zelfs als dat betekent dat onze hele manier van denken moet veranderen.

We willen allemaal de kans hebben om te leren en te groeien, zelfs als het lijkt of alles tegen ons is.

Want raad eens wat, dit is waarom je hebt gekozen om hier naar toe te komen. Velen van jullie zijn vrijwilligers. Je hebt gehoor gegeven aan de oproep dat de aarde hulp nodig had en dus ben je geïncarneerd. Maar je hebt ook specifieke lessen gekozen die je wilde leren in je tijd op de Aardse School.

En zo hebben we deze samenleving gecreëerd.

Ons doel is simpel: Ik wens dat je je aansluit bij deze gemeenschap op onze reis om beter te worden in het navigeren van menselijke ervaring, meer te weten te komen over jezelf en je plaats in de wereld, en te realiseren dat elke ervaring een les in zich heeft en dat elke uitdaging overwonnen kan worden.

En het belangrijkste, om te weten dat al deze ervaringen bedoeld zijn voor jou; en dat ze bedoeld zijn om je te helpen de best mogelijke versie van jezelf te worden!

Om je voor te bereiden op deze shift, moet te leren hoe je toegang krijgt tot je ware zelf door besef en intuïtie te ontwikkelen. Je kunt dit doen door te leren hoe je je systeem van innerlijke leiding gebruikt.

Je moet ook onvoorwaardelijke liefde en compassie voor jezelf en anderen ontwikkelen.

Het belangrijkste is om in contact te blijven met jezelf zodat je verbonden kunt blijven met de scheppingsenergie.

Als een hoogfrequente energie zal je je verbinden met andere hoogfrequente energieën. En deze energetische verbindingen zullen je voeden, inspireren en helpen ontwikkelen, zelfs als het in eerste instantie lijkt of ze niets gemeen met je hebben.

Bereid je voor om weer verliefd te worden op het leven en alles wat dat je te bieden heeft.

Als je je al op deze manier voelt, deel die liefde dan; met jezelf, met anderen en met de wereld als geheel.

We leven nu in een nieuw paradigma van menselijke ervaring. Wat je perspectief of je overtuigingen ook zijn, dit is een machtige tijd voor de mensheid en we hebben een fantastische kans om een nieuwe basis te creëren om bewust samen te leven en vooruit te gaan.

Het is noodzakelijk dat we leren van onze gemaakte fouten zodat we onze toekomst doeltreffend kunnen creëren. Uiteindelijk zal je vermogen om je te verbinden met deze stroom van universele informatie je helpen je beter aan te passen aan de veranderingen die er aan komen.

Blijf afgestemd voor meer details over wat deze veranderingen voor jou zouden kunnen betekenen en hoe je er je voordeel mee kan doen om je leven beter te maken. Je kunt het!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org