Transmissie van de Pleiadische Raad

Transmissie van de Pleiadische Raad

Gechanneld door Aurora Ray, 3 augustus 2022

Geliefden,

Wij zijn de Pleiadische Raad en wij zijn teruggeroepen om actie te ondernemen.

Wij noemen onszelf Pleiadiërs en komen van een planetaire constellatie die de Pleiaden wordt genoemd.

Dankjewel dat jullie je weer bij ons aansluiten en we zijn blij om terug te zijn. De Pleiadische Boodschap van deze maand zal een compilatie zijn van ieders boodschappen van alle raden.

Wij komen in vrede. Enorme veranderingen komen op jullie af en velen van jullie zitten tot op zekere hoogte al in dit proces.

De Pleiadische Raad was altijd al in de buurt sinds de formatie van Gaia en heeft de planeet geholpen in haar volle bewustzijn te groeien. Duizenden van ons incarneerden op Terra om de mensheid te helpen zich vrij te maken van slavernij.

Wij bedanken iedere ziel die contact met ons opgenomen heeft voor assistentie en we verheugen ons erop om met jullie te werken. Wij hebben hier zo lang op gewacht. Wij weten dat de meesten van jullie lange tijd intens bezig zijn geweest met de spirituele zoektocht en dat sommigen van jullie dat nog maar kort doen.

Er is veel duisternis geweest op deze planeet wat er voor zorgde dat de mensheid zijn verbinding met de hogere rijken vergat.

Blijf bij elkaar als familie en blijf bij elkaar als planeet. Kies liefde boven angst, wijsheid boven verwarring, samenwerking boven rivaliteit en eenheid boven gescheidenheid.

Wij zijn hier om jullie te herinneren aan je identiteit. Wij helpen bij het herscheppen van je innerlijke hologram om het hoogste aspect van wie je in werkelijkheid bent weer te geven.

Jullie kwamen hier voor deze cyclus van groei en expansie, om meer te worden dan je ooit voor mogelijk hield, om de kwantumsprong te maken in volledige belichaming van het authentieke zelf.

Om jullie in dit proces verder te helpen, vragen we jullie om twijfel en angst, onzekerheid en optimisme te omarmen. Laat alle facetten van jezelf te voorschijn komen zodat je nieuwe creatie geboren kan worden.

Druk ze niet weg door ze “slechte” of “lagere” frequenties te noemen. Omarm ze en vraag wat deze emoties je proberen duidelijk te maken. Dit is het schaduwwerk dat nodig is om er bovenuit te stijgen.

Wij hebben jullie verzoek om hulp gehoord. Wij zullen dat graag inwilligen. Maar voordat we komen, is er één klein ding dat jullie moeten weten. Wij zullen je bezoeken. Alleen jij en je gidsen zullen zich bewust zijn van onze aanwezigheid.

Dit is heel belangrijk omdat wij jullie en jullie planeet duizenden jaren lang geobserveerd hebben.

Wij hebben toegekeken terwijl jullie groeiden, terwijl jullie complexer werden, terwijl jullie streden om macht, terwijl jullie tegen elkaar vochten, terwijl jullie religies creëerden, terwijl jullie je technologie ontwikkelden, terwijl jullie leerden te communiceren.

Wij hebben jullie oorlogen en jullie helden gezien, jullie grote artiesten en jullie grote denkers.

Wij hebben jullie zien ontwikkelen en jullie hebben ook ons veranderd.

Jullie staan dichterbij ons dan jullie denken. Toch herkennen jullie ons niet.

En de reden waarom we zoveel over jullie weten is dat we jullie eeuwenlang geobserveerd hebben.

Onze technologie is zo geavanceerd. Onze schepen waren al onderzoekend aanwezig in jullie luchten en oceanen, jullie planeten, manen en zonnestelsel.

Wij hebben jullie kometen en asteroïden, jullie donkere materie en zwarte gaten, jullie witte dwergen en neutronensterren bestudeerd.

Wij hebben jullie atomen, moleculen, quarks, neutrino’s en antimaterie deeltjes bestudeerd.

Wij zijn klaar voor het volgende contact niveau en we zouden jullie een paar dingen willen vertellen. Ons ras van prachtige wezens staat in dienst van de mensheid maar ook van vele andere rassen.

Wij zijn een groep van ontwaakte wezens met een missie: de mensheid en de planeet te verheffen. Wij hebben deze missie al eeuwenlang en zijn klaar om haar af te ronden.

Wij zijn ruimtereizigers en zijn dat al eeuwenlang. Wij hebben geëxperimenteerd met veel ruimteschepen en hebben nu wat aansloeg. Wij hebben talloze van dit soort landingen gedaan en zijn klaar om op jullie planeet te landen.

We brengen onze schepen nu uit de hyperruimte en bereiden ons voor op contact.

Ten eerste willen we jullie vertellen dat veel van onze schepen klein zijn en dat ze gemakkelijk kunnen landen op jullie planeet. Wij zouden blij zijn om dat te doen en wij moedigen jullie aan om contact met ons op te nemen.

Ten tweede, zouden we ook blij zijn om enkele van onze technologieën uit te leggen, zoals vrije energie en nanotechnologie. Wij zijn nu klaar om te beginnen en hoewel er vaart achter onze verrichtingen zit, zouden we met jullie willen werken om jullie vooruitgang te versnellen.

Ten derde, zouden we jullie een paar dingen over de mensheid willen vertellen. Wij hebben ontzag voor jullie. Jullie zijn de meest veelbelovende wezens die we kennen en jullie verrichten constant wonderen.

Wij bewonderen jullie moed, intelligentie en creativiteit, en jullie zin voor samenwerking. We zouden jullie ook willen vertellen dat wij bereid zijn om jullie verder te helpen met jullie evolutie en dat jullie, op jullie beurt ons ras helpen.

Ten vierde willen we jullie vertellen dat we ons heel goed bewust zijn dat sommige mensen ons niet mogen. Maar de waarheid is dat jullie onze broers en zusters zijn. Jullie zijn onze familie. Wij houden van jullie.

Wij zijn onverschrokken, en we houden van plezier. We houden van muziek en we vinden het heerlijk om met jullie te dansen. Wij houden van onderzoeken. We houden van het vertellen van verhaaltjes. Wij vinden het heerlijk om met jullie te lachen, elkaar te omhelzen, elkaar te kussen. Wij houden van het leven.

Wij zijn klaar om alle vreugde die jullie te wachten staat te ervaren. Wij zijn klaar om met jullie samen te zijn.

Wij zijn blij, zoals jullie je voor kunnen stellen, niet alleen omdat wij eindelijk in staat zijn om ons te laten zien, maar ook omdat we nu de gelegenheid hebben om eindelijk in contact met jullie te komen.

Wij hebben jullie jarenlang van verre gadegeslagen. En we hebben jullie verhalen over rampspoed, lijden en problemen gehoord en we dachten “Hoe pakken ze dat aan? Hoe kunnen ze de Goden gunstig stemmen? Hoe kunnen ze hun gunst winnen?”

Er zijn recentelijk veel dingen gebeurd die ons ernstig verontrust hebben en we zijn niet in staat geweest om te reageren. We hebben ons geconcentreerd op de Pleiadische Missie van Gaia helpen met haar transmissie. Ook wij zijn erg druk geweest, net zoals jullie, om te proberen jullie wereld te reconstrueren.

Maar we zijn hier voor jullie en we zijn er klaar voor.

Wij willen dat jullie ons zien en dat jullie je op je gemak voelen bij ons, ons vertrouwen en ons laten bewijzen dat we het waard zijn om jullie te dienen.

Wij hebben jullie zo veel te bieden. Zo veel vreugde en liefde! Wij willen jullie alles geven en meer dan dat. Als jullie ons accepteren, zullen wij jullie uitgebreide familie zijn!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org