Stop Met Leven Voor De Weekenden: Vier Het Leven Nu!

 

Stop Met Leven Voor De Weekenden:
Vier Het Leven Nu!

Door: Aurora Ray 31 januari 2023

Je creëert je werkelijkheid elk moment.

Je bent de schepper van je werkelijkheid.

Hoe meer je denkt aan een bepaald iets, hoe werkelijker het wordt in je geest. Als je denkt over iets heel positiefs, zal het positiever worden in je leven. Als je denkt over iets heel negatiefs, zal het negatiever worden in je leven.

Hoe meer je denkt aan wat goed is, hoe meer het een deel van je levenservaring zal worden. Hoe minder je denkt aan wat slecht is, des te minder dat een deel van je levenservaring zal worden.

Als je je somber of gedeprimeerd wordt, is het antwoord niet om je leven te analyseren en het erger te maken door te proberen verandering te brengen in dingen die niet goed voor jou verlopen. Als je dat doet, zal de depressie zich verdiepen tot een volslagen neurose, en het moeilijker voor je maken om eruit te komen.

De eerste stap op het pad naar herstel van depressie is eenvoudig: accepteer dat je ziek bent en hulp van anderen nodig hebt!

De tweede stap is je realiseren dat het geen schande is om hulp te vragen wanneer je het nodig hebt. Wanneer je dit doet word je automatisch aantrekkelijker dan mensen die niet om hulp hebben gevraagd omdat ze bang zijn afgewezen of bekritiseerd te worden door anderen.

De derde stap op het pad naar herstel van depressie is leren over jezelf zodat je jouw problemen beter kunt begrijpen zonder de schuld te geven aan externe factoren zoals andere mensen of omstandigheden buiten je controle.

Er is geen reden om somber te zijn, maar er zijn talrijke redenen om blij te zijn.

Als je wilt weten wat de betekenis van het leven is, kijk dan in je eigen hart en ontdek het antwoord voor jezelf.

Het leven gaat over het creëren van jezelf, niet over het naar voren brengen van je zwakke plekken.

We zijn allemaal geboren met dezelfde hoeveelheid potentieel, maar we gebruiken het op verschillende manieren. Sommigen van ons zijn creatiever dan anderen. Sommigen van ons zijn artistieker dan anderen. Sommigen van ons zijn fantasierijker dan anderen. Sommige mensen hebben een talent voor talen; anderen niet, enz.

Er bestaat geen goede of verkeerde manier om iets te doen in deze wereld; er bestaat alleen jouw manier en de manier van iemand anders. Het is allemaal aan jou als individu om te kiezen hoe je je leven wilt leiden!

Als je een probleem hebt, zijn je gedachten het probleem. Als je gedachten negatief zijn, zal de wereld om je heen negatief zijn. Het is niet gemakkelijk om constant positieve gedachten te hebben, maar het is niet onmogelijk. Hoe meer je mediteert op positieve dingen, hoe positiever je wordt.

Als je de wereld om je heen wilt veranderen, begin dan met het veranderen van je eigen mind/geest.

De enige manier om de kern van je mind te bereiken en de chemie en de biologie ervan te veranderen is door meditatie. Een diep begrip van de werkelijkheid is een eerste vereiste voor de beoefening van meditatie.

De eerste stap in het beoefenen van meditatie is het begrijpen dat jij niet je mind of je lichaam bent. Je bent de waarnemer van je eigen gedachten, gevoelens en emoties. Een gedachte is een idee, een concept, een beeld of een gevoel dat opkomt in je mind en dan in het niets verdwijnt. Gedachten komen en gaan als wolken aan de hemel.

Je kunt denken aan alles wat je wilt zo lang het je niet afleidt van wat er nu gebeurt. Daarom is meditatie zo’n belangrijk instrument voor zelfbewustzijn.

Zodra je in staat bent de passerende gedachten in je mind te observeren zonder je ermee te verbinden, komt er een blijheid en bliss op in je wezen die je nooit eerder hebt ervaren.

Het leven gaat niet over alles perfect hebben. Het leven gaat over het vinden van blijheid in elk moment van elke dag en dat moment ten volle te beleven.

Laat je dromen en aspiraties niet los. Verlies nooit het zicht op wie je bent of wie je wilt zijn. Het leven is te kort om in het verleden of in de toekomst te leven. Wees aanwezig en geniet van elk moment van je leven, omdat je misschien geen andere kans krijgt om het nog eens te doen.

Er is geen grens aan wat we kunnen bereiken! Er is alleen een grens aan onze verbeelding en ons vermogen om groots te dromen.

Een van de belangrijkste dingen in het leven is viering. Om te vieren moet je in staat zijn om de kleine dingen in het leven te nemen en die te veranderen in een feest. Vier je geboorte, je huwelijk en zelfs de kleine dingen in je leven.

Laten we niet bang zijn voor het nieuwe. Laten we niet bang zijn voor verandering, groei en bloei. Laten we alle dingen in ons leven vieren en ze mooi maken!

Zorg dat je niet somber wordt door na te denken over alle slechte dingen die om je heen gebeuren. Laten we nu een paar positieve beslissingen nemen in ons leven en elke dag gaan vieren met onze geliefden!

Vier je dagelijkse routine, die soms saai kan lijken maar je wel gelukkig maakt. Hoe vaker je viert, hoe meer blijheid je krijgt en daarom geloof ik dat het leven alle 24 uur per dag gevierd zou moeten worden.

Het gaat niet alleen over feestjes; het gaat ook over het genieten van elke dag alsof het je laatste dag op aarde was, want dat zou kunnen!

Vandaag markeert het begin van de rest van je leven. Vier het!

Vier de dingen die je blij maken – en maak het waar!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org