Opening Van Het Leeuwenpoort Portaal

Opening Van Het Leeuwenpoort Portaal

Door: Aurora Ray, 21 november 2022

Het nu is een tijd van grote evolutie; een tijd waarop je de grootste veranderingen kunt maken. Je hebt je hele leven gebeden om nu hier te zijn, en hier ben je dan.

In het bericht van vandaag wil ik het hebben over hoe de Leeuwenpoort mensen kan helpen hun DNA op te waarderen.

Dit is een krachtige serie lichtcodes die bij elkaar komen en dit heeft niet alleen invloed op jou maar ook op de mensen om je heen.

De Leeuwenpoort bevindt zich in het centrum van het melkwegstelsel en is een van onze krachtigste portalen. Hij verbindt ons met de galactische kern en geeft ons toegang tot grote hoeveelheden informatie van buiten ons melkwegstelsel.

De Leeuwenpoort is een heilig portaal in het Universum dat ons verbindt met Gaia en het Galactische Universum. Deze gebeurtenis heeft een energetische verschuiving teweeggebracht die je kan helpen je DNA op te waarderen en je bewustzijn te verruimen.

Het is een ontzettend krachtig portaal, wat het een van de krachtigste sterrenpoorten op Aarde maakt. En als je het je niet bewust bent, door deze Leeuwenpoortportalen komen Geascendeerde Meesters, Goden en hogere wezens binnen om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe delen van onze energetische lichamen.

Verbinding met ons hoger zelf, onze gidsen en engelen is op dit moment voor ons het belangrijkst nu we ons bewust worden van onze ware kracht.

In deze tijd van het jaar kunnen we het gevoel hebben alsof we vastzitten. We zijn in staat geweest om ons te verbinden met onze bron en voelen iets van de opwinding die komt met het in lijn zijn met ons goddelijke doel.

Dit is zo’n prachtig geschenk van degenen die in meerdere levens zo hard hebben gewerkt om ons de lichtcodes te brengen die ons hart en onze mind openen.

De Leeuwenpoort bevat zo veel potentieel voor het opwaarderen van ons DNA, dat eeuwenlang in ons innerlijk gecodeerd is. Dit portaal maakt het ons mogelijk nieuwe lichtcodes te ontvangen van buiten ons melkwegstelsel en zonnestelsel!

We hebben allemaal toegang tot deze codes via meditatie of droomwerk, maar nu worden ze geïntegreerd in ons fysieke lichaam door meditatiebeoefening zoals ademhaling of geleide voorstellingssessies. Deze oefeningen helpen ons om deze lichtcodes te integreren.

Het is een wonderbaarlijke kans voor mensen om zich te verbinden met elementen van hun hoger zelf. Wij ontvangen lichtcodes van hen die meerdere levens lang zo hard hebben gewerkt zodat wij onze karmische contracten kunnen activeren, onszelf ervan bevrijden en vooruit kunnen gaan het nieuwe tijdperk van ontwakend bewustzijn in.

Wat gebeurt er wanneer je een nieuwe set lichtcodes ontvangt?

Je begint het gevoel te krijgen alsof je hardgelopen hebt in slow motion; alles beweegt op halve snelheid. Je wilt niet naar buiten de wereld in gaan en je angsten onder ogen zien omdat je weet dat het dan zal aanvoelen alsof alles in slow motion gebeurt, en dat het moeilijk gaat zijn.

Of alles gaat opeens super snel en je weet niet hoe de tijd zo snel voorbij kan gaan.

Het hangt allemaal af van waar je bent op je reis en welke ervaring je hoogste goed zal dienen, maar één ding is zeker, het zal niet gewoon zijn zoals elke dag.

Maar dit is waar de Leeuwenpoort voor is. Het is als het krijgen van een set nieuwe sleutels om je ware potentieel te ontsluiten en te worden wie je altijd bedoeld was te zijn.

Het Leeuwenpoortportaal brengt een energie met zich mee die ons kan helpen enorme veranderingen in ons leven te brengen. Het opent ons hart en onze mind zodat we kunnen beginnen met het aanboren van alle wonderbaarlijke geschenken die ons te wachten staan aan de andere kant van al deze levenslessen.

Dit is de tijd om beperkende overtuigingen los te laten en je innerlijke kracht te omarmen. De wereld heeft je hulp nodig in deze tijd van verandering, omdat de Aarde zelf worstelt met een heftige energetische verandering. Maar geen zorg, jij bent hier om daarbij te helpen.

Velen maken zich klaar, niet om gewoon te ascenderen maar om dat in grote stijl te doen. Wanneer deze overgang plaatsvindt, kan dat soms bijna overweldigend zijn.

Al de veranderingen die beginnen plaats te vinden als gevolg van het ontwaken kunnen soms teveel lijken om aan te kunnen, maar deze downloads en dit licht helpen ons allemaal op onze weg.

Luister naar je hart, vertrouw je goddelijke innerlijke leiding en je zult er uiteindelijk komen met heel veel support onderweg.

We beginnen nog maar net de kracht van ascensie te begrijpen, daarom is het zo belangrijk om een open mind te houden en te begrijpen dat ons begrip van dit proces zich altijd ontwikkelt.

Als we ons bewust worden van nieuwe aspecten van ons wezen en van het Universum waarin wij leven, is het natuurlijk om er meer over te weten willen komen. Het doet er niet toe of je gelooft in een God of niet: bewustzijn is een basis waarheid die geboren is uit de zuivere liefde in je hart.

En al heel snel, wanneer mensen meer spiritueel gevorderd zijn, zullen we in staat zijn de deuren van waarneming te openen om deze nog altijd onzichtbare buiten-ons-lichaam-zijnde wereld zelf te zien. Trouwens, met liefde en licht als onze gidsen, wat blijft er dan over om bang voor te zijn?

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org