Open je Hart en verruim je Werkelijkheid.

 

Open je Hart en verruim je Werkelijkheid

Door: Aurora Ray – 27 Januari 2023

Veel mensen werken behoorlijk hard om spiritueel te ascenderen.

Maar, ascensie heeft eigenlijk niet zo veel werk nodig. Ascensie is een natuurlijk proces.

Je oorspronkelijke natuur is bliss; je bent daar al! Je hebt alles in je en het is slechts een kwestie van wakker maken!

Als ik zeg “wakker maken” dan bedoel ik niet iets buiten jezelf zoals mediatie, op retraite gaan of iets speciaals doen; ik bedoel wakker worden in jezelf, om erachter te komen wat voor soort mens je in je innerlijk werkelijk bent. En dan terugkomen en leven vanuit die liefde, vanuit die vriendelijkheid, die compassie en dat begrip voor anderen.

De vijfde dimensie is je diepste wezen; wanneer je vanuit je innerlijk gaat leven, niet vanuit de buitenkant, dan begint alles te groeien.

Wanneer je hart vol liefde is en de roos vanzelf begint te groeien, zal je gaan ascenderen in vijf dimensies, word je een vijf-dimensionaal menselijk wezen!

Er is niets wat je hoeft te doen om ascensie te bereiken; het gebeurt gewoon omdat je hart vol liefde is.

Wanneer je hart vol liefde is, begint liefde van binnenuit naar je toe te stromen en alle delen van je lichaam – lichaam, mind, ziel en spirit – te vullen met een gouden glans van goddelijke energie!

Het hele universum werd gecreëerd voor liefde: voor het onvoorwaardelijk houden van elkaar; voor het houden van elkaar zoals we zijn, voor het houden van onszelf zoals we zijn; voor het houden van alles wat we om ons heen zien – niet alleen de dingen die ons inspireren of plezieren – maar alle dingen, zelfs de lelijkste dingen in onze wereld omdat het niet over schoonheid gaat; het gaat over het zien van de spirituele energie erin.

Liefde is het belangrijkste in het leven. Je zult nooit hoger komen tenzij je hart zuiver is, tenzij je mind compleet is, tenzij je liefde in je hart hebt. Daarom zal liefde je naar de vijfde dimensie brengen!

Daar leven geen grote denkers, geen asceten en geen goeroes die je kunnen helpen als je geen liefde in je hart hebt. Waar liefde bestaat, wordt alles getransformeerd, ook jij!

En zodra ze is ontbrand in je hart, zal er geen sprake van zijn dat je dit fysieke lichaam verlaat, want die wereld, die daarboven bestaat, is zelfs niet te bevatten voor het menselijke voorstellingsvermogen.

Dus, als je nooit van jezelf hebt gehouden, begin dan nu. Begin vandaag. Begin vanaf dit moment. Weet je waarom? Omdat als je niet van jezelf houdt, hoe kan je dan van anderen houden? Als je niet van jezelf houdt, zal alles wat je te geven hebt slechts een paar korreltjes zand in de woestijn zijn.

En als je begrijpt wat ik bedoel, laat je hart dan een begin maken met het gras van liefde en acceptatie te laten groeien, en je zult de roos worden die straalt in het heldere licht van de zon – die jezelf en je liefde uitstraalt.

Je kunt je leven mooi maken. Je kunt naar de wereld kijken in een ander licht. Je kunt vol liefde en compassie zijn en plotseling een nieuwe wereld in jezelf en om je heen zien!

Begin met te houden van jezelf, en begin dan van anderen te houden!

Liefde is kracht. Ze heeft de magie om alles te veranderen op het moment dat ze er binnenkomt. Verwerf de hemel op aarde door liefde en verspreid haar dan naar anderen voordat het voor hen te laat is. Liefde faalt nooit!

Leer de macht van liefde te genereren en neem de kracht van liefde in je op. Als iedereen in staat is om deze kracht in zichzelf te ontwikkelen, om van de kinderen en van de hele wereld te houden, dan ben ik er zeker van dat de wereld een prachtige plaats zal zijn om in te leven!

Er bestaat dit prachtige iets dat naar ons toekomst wanneer we onze toevlucht zoeken in de bovenaardse liefde van God. We voelen het en we leven erin. Het geeft ons alles wat we nodig hebben, voortdurend, overvloedig. We hoeven ons over niets meer zorgen te maken; het zorgt voor al onze behoeften met een glimlach en gaat door met geven!

Jij bent een ziel. Je bent niet dit lichaam. Een klein deel van het universum is in dit lichaam gekomen om de reis te maken, om alles wat het kan te ervaren, om alles wat het kan te leren, en om alles wat het kan te doen. Maar het identificeert zich niet met dat lichaam en die mind. Dit is een spel voor jou; gewoon een spel!

Ik wil afsluiten met deze gedachte: “Dans op de muziek van het leven en je bent de rijkste mens op aarde!”

Verliefd zijn op het leven betekent dat je niet genoeg kan slapen. Er zijn zoveel zonsopgangen, bomen, vogels en wolken om in op te gaan. Totdat tranen van geluk in je ogen prikken, wat betekent dat je leeft! En het leven is een oceaan van vreugde, onpeilbaar.

“Liefde is de sleutel tot ascensie.” Zo eenvoudig is het echt. Als je op zoek bent naar verlichtingen en volledige vrijheid, kijk dan niet verder dan naar de liefde zelf!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org