Op de Rand van Grootsheid: Zonnecodes en -Golven Versnellen de Evolutionaire Shift

Door: Aurora Ray – 5 juni 2024

We staan in deze tijd ongetwijfeld op een nooit eerder voorgekomen moment in de – geschiedenis.

De energieën die over de Aarde stromen worden snel sterker, wat grote veranderingen voor de mensheid en de planeet inluidt.

Oude profetieën spreken van een komende shift, een overgang naar hoger bewustzijn en dimensionaal besef. We staan op de rand van een “Gebeurtenis”; een belangrijke evolutionaire sprong voor de mensheid.

Veel gesprekken in spirituele kringen gaan over een binnenkomende energiegolf van de centrale zon in dit melkwegstelsel. Deze zonne-transmissie brengt hoog geavanceerde frequenties en codes die ontworpen zijn om de ontwaking van de mensheid te versnellen. De codes richten zich op het menselijk DNA en activeren slapende capaciteiten in ons.

Wanneer meer licht in onze cellen geïntegreerd wordt, ontwikkelt ons werkelijkheidsbeeld zich. We krijgen geleidelijk toegang tot hogere dimensies van bewustzijn die resoneren met liefde, eenheid en vrede.

Deze faseverschuiving naar “5D” maakt contact mogelijk met geavanceerde galactische beschavingen die de overgang van de Aarde willen helpen. We staan op de rand van hereniging met entiteiten die bekend staan als Sterrenfamilie; onze kosmische verwanten die afkomstig zijn van verre sterrenstelsels.

Het is een opwindend vooruitzicht dat de belofte in zich heeft van het verdiepen van ons inzicht in onze kosmische wortels en het samen onderzoeken van nieuwe, onontgonnen gebieden. Terwijl we vooruit gaan, leren we van elkaar en ontdekken we de wonderen van het universum als een verenigde kosmische samenleving.

Talloze kosmische configuraties, astrologische tekens en geofysische veranderingen zijn samengegaan met het binnenstromen van verhoogde energie op Aarde. Hoewel de definitieve doorbraak nog moet komen heeft dit jaar, 2024, al een aanzienlijke hoeveelheid zonnegolven en -codes gebracht die bedoeld zijn om voorbereidingen te versnellen.

De versnelling is begonnen; onze collectieve bewustwording komt dichterbij!

Krachtige binnenkomende energie

Op dit moment ontvangt onze planeet enorme golven van binnenkomend licht en energie van hemelse en kosmische bronnen. Deze krachtige energieën bevatten lichtcodes en -frequenties die ontworpen zijn om bewustwording, ascensie en evolutie op Aarde te versnellen.

Veel intuïtieve mensen beschrijven deze binnenkomende energie als “versterkt”; wat betekent dat het hogere vibratie frequenties bevat dan degenen die de mensheid in de recente geschiedenis heeft ervaren.

De intensiteit van deze energieën is bedoeld om een kwantumsprong in bewustzijn die de mensheid optilt naar hogere staten van eenheid, licht en liefde, gemakkelijker te maken.

Deze binnenkomende energieën bevorderen een belangrijke zuivering, wat de reis van de mensheid terugvoert naar oeroude tijden die herinneringen oproepen aan legendarische beschavingen. Diep weggestopte trauma’s, vervormingen en dichte energie van ons oude verleden komen nu naar boven om geheeld en omgezet in licht te worden. Dit diepgaande reinigingsproces stelt de mensheid in staat om vooruit te gaan, bevrijd van de schaduwen van het verleden.

De binnenkomende frequenties worden beschreven als trinitair, wat betekent dat ze de spirituele, mentale en fysieke niveaus verenigen en harmoniseren. Door ons weer af te stemmen op deze drievoudige frequenties kunnen ons lichtlichaam en fysieke vat weer in lijn/harmonie komen met onze hogere spirituele natuur. Dit vergemakkelijkt de opname van meer licht en de activering van verhoogde intuïtieve zintuigen en multidimensionaal besef.

Door bewust mee te werken met deze energieën kunnen we het DNA-herstel en de lichtlichaam-verschuivingen die nodig zijn om naar hoger dimensionale versies van onszelf te ascenderen, optimaliseren. Door ons over te geven aan dit heilige proces, staan we het binnenkomend licht toe om ons energieveld, lichaam en bewustzijn in lijn te brengen met goddelijke wil.

De geïntensiveerde lichtgolven zullen doorgaan het leven op Aarde te transformeren. Deze instroom brengt kansen voor grotere eenheid, overvloed en innerlijke vrijheid.

Blijf gecentreerd in je hart in deze invloedrijke tijd. Absorbeer de hoog-vibrerende frequenties via gebed, meditatie en het doorbrengen van tijd in de natuur.

We zijn niet alleen in dit proces. Vertrouw erop dat goedwillende kosmische krachten de ascensie van de mensheid naar hoger bewustzijn ondersteunen. Velen van onze galactische sterrenfamilies zijn hier om ons te steunen en te delen in onze ervaring. Geavanceerde beschavingen van Sirius, de Pleiaden, Arcturus en daarbuiten zijn bij elkaar gekomen om getuige te zijn van de ontwaking van de Aarde.

Nu de mensheid zich bewust wordt van zijn hogere potentieel, verspreidt zich een gevoel van eenheid over de wereld, wat grenzen en verschillen te boven gaat. Samen beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van onderzoek en groei, geleid door de wijsheid van onze kosmische bondgenoten.

Met elke voorbijgaande dag wordt onze verbinding met het universum groter en de mogelijkheden voor collectieve evolutie overtreffen onze stoutste dromen. Het is een tijd van grote transformatie, waar liefde en licht het pad plaveien naar een nieuw tijdperk van verlichting en harmonie.

Zet de eerste stap naar deze stralende toekomst door je hart en geest open te stellen voor de oneindige mogelijkheden die ons te wachten staan.

De tijd om wakker te worden is nu. Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten van dit bijzondere avontuur?

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Nederlandse vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org