Ontdek je Kosmische Oorsprong: Vind je Sterrenzaad Oorsprong door de Geheimen in de Kleur van je Ogen te Onderzoeken

Door: Aurora Ray 22 mei 2024

Voortbordurend op de kosmische reis die we begonnen in ons vorige bericht, graven we nu verder in tekens die erop kunnen wijzen dat je een Sterrenzaad bent. Dus, als je het interessant vond om de kosmische hints te ontdekken, maak je riemen dan vast voor een volgende verkenningsreis.

We zijn van plan om karakteristieke oogkleuren te ontrafelen, herinneringen op te graven van andere planeten en de metafysische draden die je zouden kunnen verbinden met de sterren te ontrafelen. Klaar voor het volgende hoofdstuk in ons kosmische avontuur? Laten we erin duiken!

Karakteristieke oogkleuren

Sommige Sterrenzaden vertonen ongewone of karakteristieke oogkleuren die opvallen, zoals violet, zilver of turquoise. Hun oogkleur kan ook veranderen of fluctueren bij verschillende verlichting. Dit is een teken dat hun ziel voortkwam uit hoogontwikkelde, buitenaardse beschavingen of hoger dimensionale gebieden.

De oorsprong van verschillende oogkleuren kan vaak getraceerd worden naar bepaalde sterrenstelsels of buitenaardse rassen. Bijvoorbeeld: helderblauw is verbonden met de Pleiaden, groen met Orion, terwijl schakeringen van purper en violet kunnen wijzen op een verbinding met Sirius of Andromeda. De Lyranen worden in verband gebracht met turquoise ogen.

Zeldzame oogkleuren staan voor oeroud galactisch DNA en zielsherinneringen overgebracht van vorige incarnaties op andere planeten. De vreemde blauwe, zilveren, purperen of turquoise schakeringen zijn een weerspiegeling van geavanceerde buitenaardse genetische opbouw en hoger frequente energieën die deze zielen in hun aura hebben.

Een wisselende of veranderende oogkleur kan duiden op een vermogen van het Sterrenzaad om zich af te stemmen op verschillende vibraties en dimensies. Hun ogen zijn als portalen die een glimp geven in de vele levens die hun eeuwige essentie heeft ervaren in het hele multiversum. Voor sommige Sterrenzaden is hun bijzondere oogkleur een geheugensteuntje voor hun kosmische oorsprong en oneindige spirituele reis door bewustzijn.

Herinneringen aan vorige levens op andere planeten

Veel Sterrenzaden vertellen dat ze levendige herinneringen of dromen hebben van levens op andere planeten en andere werelden. Deze herinneringen voelen vaak echter dan zo maar een onwerkelijke droom. Sommigen beschrijven dat ze specifieke details herinneren over de omgeving, de samenleving, de cultuur en zelfs relaties uit hun vorige leven als buitenaards wezen.

Bepaalde sterrenstelsels lijken te wenken naar sommige Sterrenzaden. Ze voelen een onverklaarbare vertrouwdheid en krijgen een gevoel van thuis wanneer ze naar sterren kijken als de Pleiaden, Arcturus, Sirius of Andromeda. Dit kan een indicatie zijn dat ze een vorige leven hebben gehad in deze kosmische gebieden buiten de Aarde.

Herinneringen kunnen gaan over de architectuur en het landschap van hun vorige buitenaardse thuis. Er kunnen herinneringen zijn aan geavanceerde technologie, uniek voedsel, politieke systemen, waarden, spirituele praktijken en relaties die ze hebben meegemaakt. Sommigen kunnen zich zelfs herinneren hoe ze eruit zagen in hun buitenaardse incarnatie, zoals ongewone huidskleuren, lengten, hoofdvormen en kledingstijlen die kenmerkend zijn voor die buitenaardse rassen en culturen.

Hoewel het verbazingwekkend kan zijn om deze feiten te weten, resoneren deze glimpjes uit de diepten van de ziel voor veel Sterrenzaden als waarheid. De herinneringen motiveren hen om meer te weten te komen over de Sterren Voorouders waarmee ze zich op een complexe manier mee verbonden voelen door alle tijd, ruimte en dimensies heen.

Metafysische voorkeuren

Sterrenzaden hebben vaak al op jonge leeftijd een ingeboren interesse in spiritualiteit, mystieke en esoterische wijsheid. Ze voelen zich aangetrokken tot het onderzoeken van hogere staten van bewustzijn, verlichting en innerlijke groei.

Enkele algemene metafysische interesses en bezigheden onder Sterrenzaden zijn:

• Het beoefenen van meditatie en mindfulness om innerlijke stilte, aanwezigheid en verbinding met de bronenergie te bereiken. Dit maakt toegang tot hogere staten van bewustzijn mogelijk.

• Het bestuderen van mystieke en oeroude tradities zoals sjamanisme, mysticisme, Gnosticisme en Hermeticisme. Deze bevatten eigen gemaakte kennis over spirituele verbindingen van de mensheid.

• Het zoeken naar holistisch welzijn en transformatie via alternatieve helingsmethoden zoals energiewerk, kristalheling, reiki en astrologie.

• Het hebben van een metafysische kijk op het universum die alle dingen ziet als fundamenteel met elkaar verbonden en heilig.

• Het geloof in het bestaan van subtiele energiesystemen in het lichaam, zoals chakra’s en meridianen. Het gericht zijn op het in evenwicht houden van deze energieën.

• Het openstaan voor paranormale fenomenen en ervaringen die niet verklaard kunnen worden door de mainstream wetenschap. Paranormale vermogens, synchroniciteiten, lucide dromen en ervaringen met uit het lichaam zijn.

• Het verlangen om beperkende overtuigingen te overstijgen, op angst gebaseerd denken los te laten en het hoogste potentieel te ontsluiten.

• Het intuïtief begrijpen van kosmische wetten, hogere waarheden en de verborgen aard van de werkelijkheid.

Voor Sterrenzaden gaat de metafysische reis over het herinneren van hun goddelijke natuur en ingeboren spirituele gaven. Het stelt hen in staat tot het leiden van een voller leven en het kunnen leveren van hun unieke bijdrage aan de collectieve evolutie.

Als we nu het kosmische doek over dit onderzoek laten vallen, kun je wel zeggen dat het een hele rit is geweest in het ontdekken van tekens die je tot een Sterrenzaad zouden kunnen maken. Van oogkleuren die opvallen tot herinneringen die niet van deze wereld lijken te zijn en een liefde voor alle metafysische dingen, het was een intrigerend terrein.

Of je nu de punten in je eigen leven met elkaar verbindt of gewoon genoten hebt van de kosmische verhalen, vergeet niet dat het universum net zo onmetelijk is als de mogelijkheden in jezelf. En dus besluiten we met: houd je ogen gericht op de sterren, zowel in de lucht boven je als in je innerlijk. Wie weet wat voor hemelse avonturen zich daarna kunnen ontvouwen. Tot dan, moge je dagen vol kosmische wonderen zijn en je dromen bestrooid met sterrenstof!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Nederlandse vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org