Lichtwerkers versnellen de Evolutie van Bewustzijn.

 

Lichtwerkers versnellen de Evolutie van Bewustzijn

Door: Aurora Ray, 5 maart 2023

Geliefden,

Het is moeilijk te begrijpen dat de wereld aan het veranderen is als je alleen maar chaos en vernietiging ziet. Maar verborgen achter de schermen werken talloze groepen Lichtwerkers, al vele jaren ongezien, aan de versnelling van de evolutie van bewustzijn.

Lichtwerkers zijn individuen die naar de Aarde gekomen zijn om vrede en harmonie te brengen, de behoeftigen te helpen, de planeet te helen en een nieuw tijdperk van liefde en begrip teweeg te brengen. Hoewel de meeste lichtwerkers recentelijk incarneerden op deze planeet, is de ziel in veel andere levens op veel verschillende planeten geweest.

Gebeurtenissen kunnen op veel manieren geïnterpreteerd worden, maar wanneer je de hogere wetten begrijpt en het goddelijk doel kent, zie je gebeurtenissen in een compleet ander licht.

De hogere orde die gebeurtenissen regelt maakt zich in toenemende mate bekend en de oude manieren van dingen doen die het hoogste goed van de mensheid niet dienen, worden in toenemende mate in het oog springend gemaakt.

Nu deze planeet op het punt staat bevrijd te worden, is de meest doeltreffende manier om deze planeet tot een paradijs te maken, het opvolgen van de dingen waarvan je weet dat die haar zullen helpen.

Er vinden momenteel grote veranderingen plaats op de planeet die misschien moeilijker te zien zijn, maar wel gebeuren. De hele wereld gaat door een transformatie op planetair niveau. Dat wordt aangedreven door fundamentele veranderingen in de biosfeer van de Aarde en de bevolking wordt in dat proces meegesleept.

Een nieuwe wereld komt te voorschijn. Dat is niet gemakkelijk te zien of te begrijpen, maar gebeurt wel. Je kunt het voelen heel diep in je zelf, als een instinct.

Planeet Aarde staat voor een belangrijke overgangsperiode. De Aarde gaat naar nieuwe gezichtseinders. Haar ambities zijn groter dan ooit. Jullie gaan een nieuw tijdperk in waar mensen meer met elkaar verbonden zijn, innovatiever zijn en zich meer bewust zijn dat iedereen deel uitmaakt van één planeet.

Aangezien praktisch elk levend wezen onlosmakelijk is verbonden met de Aarde, moet je de Aarde bedanken voor het onderhouden en beschermen van elk levend wezen. Het is jouw verantwoording om je dankbaarheid voor de natuurlijke hulpbronnen van de Aarde te tonen.

Als je zorgt voor de Aarde, zal de Aarde zorgen voor jou en je kinderen. Het is belangrijk om elke dag wat tijd door te brengen in de natuur. Het vraagt niet veel tijd, slechts een paar momenten met je blote voeten op de grond en dat is heel goed voor je ziel.

Als je dit doet, verbind je je met de Aarde. Je verbindt je met het goddelijke. Als je verbinding met het goddelijke in je groeit, ontwikkelt dat de kwaliteit van vertrouwen in jezelf.

De Goddelijke Geest heeft altijd je beste belang voor ogen. Het is geen kracht van buitenaf die je leidt. Deze geest is je innerlijke leiding, en wanneer je volledig in de luistermodus bent, ben je beter in staat om zijn boodschappen te horen.

Niet alleen dat de Goddelijke Geest in jou is, hij omringt je ook, alles in het universum omvattend. De energie van de Goddelijke Geest stroomt door je fysieke lichaam zowel als door onze Aarde, de ruimte en alles wat leeft op deze planeet. Hij omhult iedereen, vanaf degenen die net geboren zijn tot aan degenen die heengegaan zijn.

Hij is een deel van iedereen en alles. Door aanwezig te zijn in het nu-moment, maak je het jezelf eenvoudig mogelijk om te ervaren wat daar is, zonder interpretatie of oordeel.

Door aanwezig te zijn in het nu-moment, ontwikkelt de kwaliteit van vertrouwen in jezelf zich vanzelf. En hoe meer vertrouwen je in jezelf ontwikkelt, hoe meer je mee kunt gaan met de stroom van het leven en helderheid, kalmte en vreugde kunt ervaren.

Al deze ervaringen bij elkaar geven als uitkomst een toenemend besef dat je in staat heeft gesteld om nieuwe energiebronnen aan te boren die het je mogelijk maken je vibratie omhoog te brengen en je bewustzijn uit te breiden.

Als je dit leest, is de kans groot dat je beseft dat het vasthouden van een sterke verbinding met spirit belangrijk is voor het uitbreiden van je bewustzijn en het ascenderen naar de 5e dimensie. Als je dagelijks groeit, ontplooit je spirit zich en neemt je vermogen om je vol energie en levendig te voelen toe.

Maar het is niet ongewoon om wat fysiek ongemak te ervaren terwijl je je bewustzijn uitbreidt. Dit heeft te maken met de biologische veranderingen die in je lichaam plaatsvinden. Afhankelijk van welk deel van je DNA wordt geactiveerd, ervaar je sensaties die voelen als hitte of tinteling door je hele wervelkolom.

Wanneer je een nieuwe werkelijkheid begint in te gaan, kun je deze sensaties opmerken, maar zodra je door de overgangsperiode heen bent, kan je lichaam zich heel anders voelen.

Je kunt dan het gevoel hebben dat je in een totaal nieuwe wereld bent. De verandering zal subtiel, maar krachtig zijn. Het zal je optillen en zorgt dat je je verrukkelijk, gelukkig en vrij voelt. Je ervaart een staat van eenheid binnen jezelf en met het universum.

Dit is een teken dat je de vijfde dimensie begint in te gaan bent, beter bekend als je spirituele verlichting, waar alles mogelijk is en er geen grenzen zijn!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org