Klaar voor Verandering? Stappen om in lijn te komen met Kosmische Energieën in dit Ascensie Tijdperk

Klaar voor Verandering? Stappen om in lijn te komen met Kosmische Energieën in dit Ascensie Tijdperk

Kanaal: Aurora Ray – 17 april 2024

Terwijl we door dit bijzondere tijdperk van ascensie gaan, zijn er stappen die we kunnen zetten om in lijn te komen met de zich ontvouwende kosmische energieën en ons voorbereiden op de kwantumsprong in bewustzijn.

Hoewel onzichtbare krachten het proces begeleiden, hebben we zelf een rol te spelen in deze grote transformatie.

Om je voor te bereiden op ascensie, concentreer je op het verhogen van je vibratie door dagelijkse meditatie en tijd doorbrengen in de natuur.

Meditatie helpt met het rustig maken van de mind en verbindt ons met hogere staten van bewustzijn. Tijd in de natuur doorbrengen, weg van technologie en moderne afleidingen, maakt het ons mogelijk om af te stemmen op de subtiele energieën van de aarde en de kosmos.

Het is ook belangrijk om oude overtuigingen en gedachtepatronen die onze evolutie niet langer dienen te onderzoeken en er bovenuit te stijgen. Laat angst, oordeel en gescheidenheid los.

Zet je hart open voor onvoorwaardelijke liefde, compassie en eenheid met alles. Zie jezelf en anderen als goddelijke wezens van licht.

Als je je vibratie omhoog brengt, zal je merken dat je bewustzijn zich op een natuurlijke manier ontwikkelt. Je kunt diepgaande spirituele inzichten hebben, je meer verbonden voelen met je hoger zelf en een werkelijkheid ervaren via een grotere lens van bewustzijn.

Vertrouw het proces en weet dat je precies bent waar je moet zijn.

Dit is een monumentale tijd op planeet Aarde. Door je bewust voor te bereiden op ascensie door innerlijk werk, dragen we ons eigen unieke licht bij aan deze kwantumsprong in de evolutie van bewustzijn.

Uitstijgen boven dualiteit

Terwijl we door dit ascensieproces gaan, is het uitstijgen boven dualiteit en het omarmen van eenheid een heel belangrijk aspect.

Eeuwenlang heeft de mensheid vastgezeten in dualistisch denken, alles onderbrengen in goed/slecht, juist/verkeerd en licht/donker. Dit heeft geleid tot verdeeldheid, conflict en onverbondenheid.

Maar we worden nu opgeroepen om boven deze beperkende denkbeelden uit te stijgen en naar eenheidsbewustzijn te gaan. Dit betekent zien dat we allemaal energetisch met elkaar verbonden en onderling van elkaar afhankelijk zijn.

Het betekent je realiseren dat licht en donker, Yin en Yang, twee kanten van dezelfde munt zijn; beide nodig voor heelheid.

Wanneer we uitstijgen boven dualiteit, stappen we uit oordelen en in compassie. We begrijpen dat alles waarde heeft en een doel dient op de reis van onze ziel.

Donkerte is niet iets om af te wijzen maar eerder te verlichtingen met bewust besef. Het doel is integratie in plaats van separatie.

Als we ieder op onze beurt ons innerlijk werk doen van verzoening en integratie van onze eigen licht- en schaduwaspecten, helpen we het collectieve bewustzijn omhoog te brengen.

Hoe meer we onze, op waarneming gebaseerde filters reinigen en onze pijn helen, hoe meer we de goddelijke perfectie kunnen zien in alle dingen. Dit ontmantelt geleidelijk de illusie van gescheidenheid.

Het ascensieproces is een terugkeer naar eenheidsbewustzijn, waar we beseffen dat er geen “anderen” zijn maar dat we allemaal cellen van hetzelfde komische lichaam zijn.

Onze taak bestaat uit het erkennen en vieren van onze unieke expressie terwijl we tegelijk onze gedeelde essentie herinneren. Wanneer we leven vanuit deze eenheid, vervullen we ons heilige doel op Gaia.

Onze vibratie omhoog brengen

Terwijl we door deze periode van grote verandering gaan, is het heel belangrijk dat we onze persoonlijke vibratie en frequentie in lijn brengen met het ascensieproces.

Onze vibratie is de subtiele, energetische frequentie waarop we functioneren. Ze wordt bepaald door onze gedachten, emoties, overtuigingen en daden.

Een hogere vibratie duidt op liefde, vreugde, harmonie en innerlijke vrede. Een lagere vibratie vertegenwoordigt angst, boosheid en negativiteit.

Wanneer we onze vibratie bewust omhoog brengen, tillen we onszelf naar een hogere staat van besef en inzicht. We raken meer afgestemd op de kosmische energieën die onze wereld binnenstromen om de shift te bekrachtigen.

Dit verruimde besef maakt het ons mogelijk om het grotere plaatje te zien en in te zien hoe we allemaal één zijn. Het omhoog brengen van onze vibratie versterkt ook onze intuïtie en paranormale vermogens. We krijgen duidelijker leiding op ons pad vooruit.

Er zijn veel manieren waarop we onze vibratie omhoog kunnen brengen. Meditatie, gebed, chanten en tijd in de natuur helpt ons ons te verbinden met hogere frequenties. Het loslaten van lagere emoties als angst, zorgen en boosheid is hierbij essentieel.

Je focussen op dankbaarheid, liefde en anderen helpen houdt ons in een hogere staat. Het eten het hoog-vibrerend voedsel, zoals fruit en groenten ondersteunt ons energetisch. Onszelf omringen met verheffende muziek, kunst, boeken en mensen heeft een positieve invloed op onze vibratie.

Je inspannen om je vibratie omhoog te brengen is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om mee te gaan met het ascensieproces van de aarde. Het maakt het je mogelijk om in harmonie mee te gaan met het proces in plaats van er weerstand tegen te bieden.

Onze vibratie omhoog brengen helpt ons ook om in balans, vredig en optimistisch te blijven terwijl enorme veranderingen zich ontwikkelen in de wereld. Door ons innerlijke licht helderder te laten schijnen ondersteunen wij op onze beurt anderen en onze wereld.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Nederlandse vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org