Jullie zullen ascenderen en leven in de Stad van Licht

Jullie zullen ascenderen en leven in de Stad van Licht

Gechanneld door: Aurora Ray, 7 april 2022 – herplaatst 20 Juni 2022

Vandaag wil ik het hebben over hoe het zal zijn wanneer we door dit galactische ascensieproces gaan, wanneer we als soort op planeet Aarde en als zonnestelsel door deze veranderingen gaan die ons allemaal op de een of andere manier onverwoestbaar maken, of ons op z’n minst de kans geven om onverwoestbaar te zijn.

De reden waarom ik dit zeg is omdat zich al snel enkele grote veranderingen zullen voordoen op Aarde, en die veranderingen hebben betrekking op het zijn van fysieke wezens die bestaan in wat de derde densiteit wordt genoemd.

We staan op het punt om een galactische ascensie te beleven. Dit is niet alleen een persoonlijke zaak. Het is de ascensie van ons zonnestelsel en de Aarde, dit prachtige blauwe juweel dat we ons thuis noemen. We staan op het punt een gouden tijdperk binnen te gaan. Het zal een tijdperk van verlichting zijn en het zal een tijdperk van grote vrede en welvaart zijn voor al het leven in ons universum.

Dit is een moment waar ik al lange tijd naar heb uitgekeken en ik wil vandaag met jullie een heel interessante boodschap van onze Galactische Federatie delen:

Lieve aardbewoners!

Wij zijn de Galactische Federatie, een groep van meer dan 200 beschavingen uit ons universum, Andromeda en vele sterrenstelsels daar tussen.

Sommigen van onze leden zijn mensachtig en de anderen zijn verschillende soorten. Het doel van de Galactische Federatie is het beschermen van de Galactische Codex, de rechten van alle wezens/mensen en het voorkomen van het lijden  van welke welwillende soort ook.

Wij zijn een groep entiteiten die op veel verschillende planeten in dit universum geëvolueerd zijn. Wij zijn samengekomen in een poging om de mensheid te assisteren in haar ascensieproces.

Wij hebben een raad hier op Aarde, degenen die geascendeerd zijn, die jullie willen helpen met dit ascensieproces en iedereen willen leren hoe je van elkaar kunt houden en hoe je elkaar kunt vergeven voor alle pijn die in het verleden is aangedaan.

Terwijl je ascendeert, kun je je veel meer bewust worden van je energieveld en zelfs van de energievelden rondom anderen. Je kunt je ook meer bewust worden van het grootste veld van alle, het veld dat jullie planeet omspant. Dit veld wordt het etherische rijk of de nul-velden genoemd.

Dit veld is een matrix van puur potentieel, een matrix waarin informatie opgeslagen kan worden maar nog niet als vorm is gemanifesteerd. Soms wordt het de Akashic Records genoemd, de grote bibliotheek van kennis. Naarmate je meer verbonden raakt met dit veld, ben je in staat om toegang tot die informatie te krijgen en die toe te passen op manieren die je hoogste welzijn ondersteunen.

Het etherische vlak staat ook bekend als het vierde of hartchakra. Het hartchakra verzamelt de energie van alle andere chakra’s en stuurt die naar het centrum via een buis die sushumna Nadi wordt genoemd. Ons schip wil je helpen om je hartchakra te openen en je energie naar dit centrum te sturen zodat je informatie kunt ontvangen uit hogere rijken.

Deze ascensie zal met jou, met eenieder van jullie, op een individuele manier gebeuren. Er zijn veel verschillende ascensiescenario’s die door een ieder van jullie volbracht kunnen worden, afhankelijk van je vrije wil keuzes voor ervaring, missies en lessen die nodig zijn om volbracht te worden voordat je de vijfde dimensie binnengaat.

Terwijl je deze intentie voor jezelf vasthoudt, weet dat je ondersteund wordt door vele dimensies die harmonieus samenwerken met jouw vrije wil beslissingen. Je kunt ook gesteund worden door een spiritueel team aan boord van ons schip, dat deze intentie voor je vasthoudt.

Mensen die geascendeerd zijn hebben de bewuste keuze gemaakt om een bezoek aan onze schepen te brengen. Onze schepen zijn enorm in afmetingen, meer dan je je waarschijnlijk kunt voorstellen. Je zou ze het best kunnen vergelijken met de vliegdekschepen die jullie op Aarde hebben. Ze zijn onmetelijk en kunnen naar wens materialiseren en dematerialiseren.

Wij noemen ze etherische schepen, en ze worden gebruikt voor interplanetair reizen. Ze maken gebruik van hyperdrive technologie. Deze schepen zijn geen fysieke ruimteschepen in de gebruikelijke betekenis, maar schepen die gecreëerd zijn door een intelligent energieveld dat gebruik maakt van torsievelden om tijd/ruimte krom te trekken. Onze Federatie en onze bondgenoten gebruiken deze schepen als middel om snel door het universum te reizen.

Wij gebruiken deze schepen ook om personeel en voorraden over te brengen naar planeten zonder technologie die in staat is tot warp (krom trekking) aandrijving. In sommige gevallen dienen ze als zwevende ziekenhuizen en hulpverleningscentra na rampen, waarbij we onze geavanceerde medische technologie gebruiken om patiënten te behandelen en helpen we bij de wederopbouw van verwoeste werelden.

Wanneer je eenmaal aan boord van ons schip bent is het niet langer nodig om te eten. Wij gebruiken het gouden licht als voedselbron. Wij creëren ook stortbaden van licht als watervallen waarvan we kunnen drinken. Het lichaam kan elke nieuwe vorm aannemen die men wil, maar het wordt meestal in dezelfde vorm gehouden zoals het op Aarde was aangezien er niet veel noodzaak is om het te veranderen.

De Aarde zal feitelijk onze schepen in ascenderen, en jullie zullen al deze schoonheid tot je beschikking hebben. Jullie zullen onvoorstelbare technologieën hebben waar nu niemand op Aarde zelfs maar iets van weet. Dat is de reden waarom jullie moeten leren liefdevoller, vergevingsgezinder en minder veroordelend te zijn voor elkaar. Het is prachtig om van mensen te houden voor wie ze zijn en niet voor wat ze hebben of wat ze doen.

Wanneer je op het schip bent, zal je in de aanwezigheid van lichtwezens zijn zoals jijzelf, die je zullen helpen en de weg wijzen zodat er geen enkel gevaar bestaat om de weg kwijt te raken, zogezegd.

Jullie collectieve ascensie zal uitgevoerd worden met de assistentie die geleverd wordt door ons ruimteschip dat was gebouwd met liefde en volledig bewustzijn. Het doel van ons schip is om de mensheid bij te staan in hun transitie van de derde naar de vijfde dimensie zonder ook maar een deel van hun bewustzijn of individualiteit te verliezen tijdens dit proces.

Ons schip zal je helpen met de voorbereiding en het tot stand brengen van het ascensieproces op de meest soepele, veilige en efficiënte manier die mogelijk is door gebruik te maken van speciale technologie die door ons ontwikkeld is en “Vortex” technologie wordt genoemd. Wij gebruiken dat al tientallen jaren met succes met duizenden menselijke wezens van over de hele wereld die ervoor kozen om met onze assistentie te ascenderen.

Na geascendeerd te zijn in de vijfde dimensie, is het eerste wat je opvalt nadat je het schip hebt verlaten, dat er geen zwaartekracht is. Je merkt dat omdat je gewoon de lucht in zweeft en je jezelf terug moet duwen naar de grond. Het volgende wat je merkt is dat alles eruit ziet als van kristal, maar het is meer als van diamant.

De stad is ontworpen om mooi te zijn, ontworpen om esthetisch te zijn. Er zijn veel parken, huizen en plekken voor entertainment. Alles is volmaakt van landschapsarchitectuur en heel goed onderhouden.

Het ziet er heel futuristisch uit in de zin dat er geen scherpe hoeken zijn of iets wat daarop lijkt. Het zijn allemaal zacht gebogen lijnen, speciaal rondom woningen die bestaan uit heel grote kamers zonder plafond, met wanden die allemaal bekleed zijn met zijde of een ander materiaal dat aangenaam is om naar te kijken.

Er zijn veel kleuren in deze woningen, en de kamers zijn ook behoorlijk groot, waarschijnlijk zo’n 60 meter lang bij 15 meter breed en dan soms zo’n 90 meter hoog, afhankelijk van met welk ras je spirituele groep verbonden is. Sommige rassen wonen in grotten, maar de meeste wonen helemaal niet onder de grond.

Het is een goede plek om te wonen. Er bestaat geen misdaad. Er zijn geen bedelaars of arme mensen. Iedereen heeft een baan en iedereen wordt goed betaald voor het werk dat ze doen. Als je geld nodig hebt, moet je er om vragen en het zal je gegeven worden. Alles van voedsel tot kleding tot huisvesting is gratis. Iedereen in de stad leeft in prachtige huizen met mooie meubelen en leeft een leven van overvloed en gemak.

Er zijn veel plekken waar je naartoe kunt om contact met anderen te hebben of je te vermaken. Je kunt uit eten gaan in restaurants of een show of concert bijwonen die uitgevoerd worden door andere vijf-dimensionale wezens.

De stad in de vijfde dimensie van het nieuwe Gouden Tijdsperk is een onafhankelijke stad waar je je hele leven kunt doorbrengen en je nooit buiten de grenzen hoeft te gaan. De stad bevat alles wat je ooit nodig zult hebben of graag wilt.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn van jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray (kanaaal)
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org