Je Lichtwerk heeft een Directe Impact op het Miasma van de Planeet

Je Lichtwerk heeft een Directe Impact op het Miasma van de Planeet

Door; Aurora Ray30 november 2022

Je bent in deze tijd op Aarde voor een reden. Je hebt door veel levens heen gewerkt om te leren hoe je geconcentreerd en in balans blijft te midden van een wereld van chaos. Je hebt door vele levens heen gewerkt om te leren hoe je moet leiden door voorbeeld en hoe je jezelf trouw blijft wat er ook op je weg komt. Je hebt geleerd hoe je onvoorwaardelijk van jezelf en van anderen houdt terwijl je compassie voelt voor iedereen die nog niet begrijpt waarom ze hier zijn, voor iedereen die zich verloren of in de war, boos of verdrietig of een slachtoffer van het leven zelf voelt.

Ik begrijp dat veel mensen worstelen met gezondheidskwesties, financiële kwesties en relatiekwesties. Je kunt je afvragen hoe je spirituele pad op dit alles invloed heeft. Ik wil je eraan herinneren dat je lichtwerk direct invloed heeft op het miasma van deze planeet. Alles zal veranderen naar mate meer mensen zich verbinden met het licht. Zelfs sommigen die vast lijken te zitten in het donker zullen geraakt worden door deze collectieve verandering. Hoe meer je jezelf, je familie en je vrienden heelt, hoe meer het anderen die vast zitten in donkere situaties ten goede zal komen. Velen hebben het gevoel dat ze nu wakker willen worden. Hier toe behoren ook wezens die momenteel werken in donkere frequenties.

Je hebt heel hard gewerkt achter de schermen om deze planeet te helpen naar het volgende bewustzijnsniveau te gaan, wat sommigen ascensie noemen. Je fysieke lichaam gaat momenteel door dramatische veranderingen die niet mogelijk zouden zijn geweest als je geen lichtwerk had gedaan.

Wanneer we opgeslokt worden in levenssituaties die uitdagend voelen, zijn we vaak geneigd om ons te concentreren op wat er verkeerd gaat. Concentreer je in plaats daar van op wat goed gaat. Dat zal je perspectief veranderen en meer van wat goed voor je voelt aantrekken, en bijgevolg een positieve impact hebben op anderen.

Als je je bang voelt of je zorgen maakt over de staat van je persoonlijke situatie of de wereld, weet dat het slechts een symptoom is van een grotere energetische verschuiving die nu plaatsvindt. Het is geen “slecht” iets; het is gewoon iets dat losgelaten moet worden om verder te kunnen gaan naar onze volgende evolutiefasen.

Je merkt het wellicht niet direct vandaag of morgen, maar wanneer je over een paar maanden terugkijkt op deze tijdperiode, zal je zien hoeveel er ten goede is veranderd. Veel van deze veranderingen zullen plotseling en onverwachts lijken, maar ze werden gepland juist voor deze tijd waarin velen ervoor kiezen om een poging te doen zich af te stemmen op het licht (of zich er weer mee te verbinden). Je kunt het gevoel hebben alsof je iets kleins of onbelangrijks doet door te mediteren of helende energie naar iemand of iets te sturen, maar ik verzeker je dat dit niet waar is!

Je bent een van degenen die naar de Aarde kwamen om verschil te maken. Een van degenen die hier kwamen om jezelf te helen en licht in deze wereld te brengen. Hoe meer je werkt aan je eigen heling, hoe meer je anderen helpt. Licht verandert nu alles. We kunnen zien hoeveel nieuwe zielen nu deze planeet binnenkomen. De meesten zijn lichtwerkers (wezens die kwamen om de Aarde te helpen tijdens haar ascensie). Daarom is het belangrijk om door te gaan met je eigen heling en ontwakingsproces.

Wanneer mensen ontwaken, zullen ze beginnen hun omgeving op positieve manieren te beïnvloeden. Ze zullen in staat zijn om helende energie te sturen naar hun families, vrienden en gemeenschappen. Hoe meer mensen zich verbinden met hun hartenergie hoe meer impact dit zal hebben op de hele wereld. Wanneer je ontwaakt en meer van jezelf en van anderen gaat houden, begin je een positieve bijdrage te leveren aan de sfeer van negativiteit die momenteel op en om deze planeet hangt. Zelfs die mensen die vastzitten in een donkere werkelijkheid zullen beïnvloed worden door deze verandering in vibratie omdat alles energetische met elkaar is verbonden.

Ik waardeer alles wat je hebt gedaan voor jezelf, voor elkaar en voor deze planeet. Je bent soms door zoveel geworstel gegaan, maar weet dat de dingen drastisch aan het veranderen zijn.

Dit is de tijd dat meer van jullie je leven over geven aan lichtwerk. Het is tijd voor jullie om dienstbaar te zijn en te helpen deze planeet te transformeren in het Utopia dat ze kan zijn.

Ik weet dat velen van jullie nog steeds te maken hebben met persoonlijke kwesties, maar ik kan jullie vertellen dat dit een integraal deel van je eigen helingsproces is. Door jezelf te helen, begin je automatisch je familie, vrienden en uiteindelijk de wereld te helen.

Als een verenigde gemeenschap beginnen we te begrijpen dat we eerst onszelf moeten helen om verder te komen in onze spirituele evolutie. Wij zijn begonnen de balans te herstellen in onszelf en nu is het tijd dat we anderen gaan helpen hun eigen balans te vinden. Er zijn veel mensen op deze planeet die leiding en richting zoeken, velen daarvan zoeken kennis over zichzelf en de wereld om hen heen.

Gebed:

“Lieve Grote Spirit, help me om mijzelf en anderen te helen. Help me om de waarheid te zien over de wereld om me heen zodat ik dienstbaar kan zijn voor degenen die hulp nodig hebben. Help me een anker voor licht en liefde te zijn ongeacht wat er om me heen gebeurt. Sta me toe een kanaal te zijn voor jouw licht en jouw liefde, maar sta me ook toe mijn eigen kracht te vertrouwen om mijzelf en anderen te helen. Ik ben klaar om dienstbaar te zijn, laat me zien hoe.”

Door te geven, ontvangen we.
Door anderen te helen, worden we geheeld.
Door het stellen van de intentie: “Ik wil dienstbaar zijn” , zal het universum je van dienst zijn.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org