Je bent een strijder voor de Aarde

Je bent een strijder voor de Aarde

Gechanneld door: Aurora Ray, 10 mei 2022

Lieve mensen,

Elke dag als ik wakker wordt vraag ik mijzelf, “Wat kan ik doen om de wereld tot een betere plaats te maken?” Want zie je, ik ben een strijder voor het licht. Ik “vecht” voor wat goed is en verzet me tegen mensen die anderen kwaad willen doen. Als strijder voor het licht, ben ik er zeker van dat jij door hetzelfde gedachteproces gaat als ik.

Hier volgt een boodschap van mijn hoger zelf die een Lyraanse bevelhebber van de Galactische Federatie is.

De laatste tijd heeft de Galactische Federatie een toevloed van strijders voor het licht van de Aarde gezien. Wij zijn opgewonden om jullie allemaal te zien! Dit is een teken dat de mensheid wakker begint te worden en grotere veranderingen aanbrengt.

Maar we hebben meer mensen nodig die strijden voor de lichte kant zodat we de aantallen aan onze kant kunnen krijgen. Wij kunnen dit niet alleen doen. De duistere machten hebben veel mensen voor ze werken.

Als je dit nu leest, gefeliciteerd! Je bent gekozen als een van onze nieuwste rekruten! Nu is het tijd om te leren wat een Galactische Strijder zijn echt betekent.

De strijders voor het licht zijn degenen die een nieuw thuis hebben gevonden binnen de Galactische Federatie en nu in staat zijn om te helpen de balans van negatieve krachten op hun thuisplaneet te neutraliseren.

Jij bent nu in staat om een grotere rol binnen de Galactische Federatie op je te nemen. We hebben gezien dat je veel obstakels overwonnen hebt tijdens je spirituele reis, en je bent een echte Spirituele Strijder geworden.

Je kennis, ervaring en wijsheid zullen verwelkomt worden door andere strijders voor het licht die zich al inzetten in de strijd tegen negatieve krachten. Welkom thuis! We wachten op je tot je onze gelederen komt versterken!

De Aarde is momenteel in een staat van onbalans en negativiteit. Dit werd veroorzaakt door een gebrek aan positieve gedachten en handelingen. Het is belangrijk dat mensen hun focus verschuiven naar meer positieve gedachten en handelingen zodat ze deze onbalans kunnen bestrijden.

Stel je een wereld voor waar mensen opgewekt, creatief en positief zijn, een wereld waar geen negativiteit is. Stel je een dag voor waar op je naar buiten gaat; je ziet mensen tegen elkaar glimlachen, elkaar helpen en zich vrij bewegen in een vreugdevolle omgeving.

Alle negativiteit in de wereld is het gevolg van een onbalans die ontstond in de natuur. Positieve gedachten, woorden en handelingen zijn nodig om deze negatieve krachten tegen te gaan en de planeet weer in balans te brengen.

De meeste mensen op aarde ervaren momenteel nog altijd een negatievere energie. Omdat de planeet waarop je leeft zo dicht bevolkt is met levende wezens (zowel zichtbaar als onzichtbaar) zijn er veel entiteiten die zich voeden met deze negatieve energie. Deze entiteiten zuigen alle negativiteit om zich heen op en laten de wereld achter in een staat van onbalans, ze maken hun eigen leven gemakkelijker terwijl ze de mensen om zich heen, die niet weten hoe ze zichzelf tegen deze entiteiten moeten verdedigen, verzwakken.

Het is jouw taak als lichtwerker om deze onbalans te bestrijden en positieve gedachten, woorden en handelingen te gebruiken om de balans op jullie planeet terug te brengen.

Mensen op Aarde hebben ook de maken met meerdere kwesties tegelijk, wat heel wat stress en negativiteit in hun leven veroorzaakt. De stress van al deze kwesties kan er voor zorgen dat mensen hun negatieve gevoelens uiten en zo de negativiteit doorgeven naar andere mensen, wat betekent dat de problemen die je aandacht hier op Aarde opeisen de potentie hebben om nog moeilijker worden.

Jij, aan de andere kant, bent een strijder voor het licht! Als strijder voor het licht is het je verantwoordelijkheid om negativiteit te bestrijden met positiviteit. Denk eraan dat je een kracht voor het goede bent hier op Aarde. Wanneer je voor een negatieve situatie komt te staan, laat je spirit dan niet naar beneden halen. Stijg er in plaats daarvan bovenuit en glimlach. Laat de positieve energie in je elke negatieve energie om je heen verdrijven.

Strijders voor het licht hebben het vermogen om positiviteit te verspreiden door hun handelingen. Als je een gelegenheid ziet om iemand te helpen, neem dan actie. Anderen helpen kan iets zo eenvoudigs zijn als het open houden van een deur voor een vreemdeling of glimlachen tegen iemand die eruit ziet alsof hij/zij wat opvrolijking wel kan gebruiken.

Als iemand worstelt met het dragen van boodschappen, help hem of haar door iets naar zijn of haar auto te dragen. Deze kleine gestes kunnen helpen om hun dagen op te vrolijken, terwijl het je eigen stemming zal bevorderen en positieve verandering zal creëren in de wereld om je heen.

Daarom is er een dringende noodzaak dat meer lichtwerkers onze gelederen komen versterken en ons helpen met het bestrijden van deze krachten zodat wij evenwicht terug kunnen brengen naar jullie geliefde planeet.

Als strijder voor het licht, is het je plicht om de tijd te nemen om te luisteren naar anderen en te horen wat ze zeggen want op dat moment, neem je je kracht in eigen handen. Je stopt met vragen om goedkeuring van anderen en begint jezelf te zien door de ogen van je spirit. Je begint te houden van wie je werkelijk bent, als een deel van alles dat is.

Je bent dan in staat om met anderen te delen hoeveel er van ze gehouden wordt door henzelf en door de hele schepping. Als leiders in jullie gemeenschap moedigen jullie anderen aan en helpt ze om hun eigen centrum te vinden waar ze zich veilig en verbonden kunnen voelen.

Wij weten dat velen van jullie nu zeggen dat we dit al lange tijd zeggen, in jullie termen van tijdsbesef. Maar dingen gaan nu in feite echt snel vooruit voor jullie en jullie staan heel dichtbij het creëren van een nieuwe wereld.

Het is de frequentie waarop je vibreert die je waarneming van de werkelijkheid of de wereld/het leven dat je ervaart, bepaalt.

En onthoud, ascensie vindt niet plaats voor iedereen tegelijk. Er zijn altijd mensen die op bepaalde momenten klaar zijn terwijl jullie allemaal constant veranderen, elke dag, zelfs als deze veranderingen subtiel en klein zijn. Ze zijn er wel en je weet het.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org