Je bent een Lichtstrijder

Je bent een Lichtstrijder

Gechanneld door: Aurora Ray, 7 december 2022

Het Universum heeft grote dingen voor je gepland en je leven is vol wonderen!

Je weet nooit wat de toekomst brengt, wees dus altijd dankbaar voor wat er op je pad komt en geniet van elk moment!

Wanneer je voor een crisis of uitdaging komt te staan in je leven, probeer los te laten wat er gebeurd is en concentreer je op wat gedaan kan worden om de dingen beter te maken. Je mind is sterk genoeg om verandering te creëren in elke situatie als je het maar los kunt laten!

Dus in plaats van je te concentreren op wat verkeerd ging, concentreer je op wat er nu gedaan kan worden aan wat er al verkeerd is gegaan. Je hebt het vermogen om wat dan ook, wanneer dan ook te veranderen.

Je bent momenteel misschien een van de sterkste mensen op deze planeet en je bent misschien ook een van de meest kwetsbare mensen op deze planeet. Zorg goed voor jezelf door jezelf te omringen met positieve mensen die je kunnen opmonteren wanneer de tijden zwaar worden of wanneer je in de put zit.

Je hebt zoveel potentieel en zo veel te geven aan deze wereld! Je had al zoveel gegeven, zelfs voordat je wist wat er gebeurde! Het is voor ons allemaal tijd om ons deel te doen en elkaar te helpen waar en wanneer we kunnen, of dat nu gaat om mensen te bemoedigen of er gewoon te zijn wanneer ze ons het hardst nodig hebben.

Je denkt misschien dat dit soms onmogelijk is, maar ik verzeker je dat het gedaan kan worden! Houd in gedachten dat we allemaal de kracht hebben om dingen te laten gebeuren voor onszelf en voor anderen. Het enige verschil tussen ons is hoeveel we geloven in onszelf en onze vermogens.

Je moet echt ophouden zo hard voor jezelf te zijn! Het is niet voor iedereen mogelijk om alles van jou prettig of leuk te vinden en als mensen niet voorbij je zwakke plekken of gebreken kunnen kijken, zijn ze je tijd ook niet waard.

Je moet je nooit verontschuldigen voor wie je bent want wat iemand anders ook van je zegt, uiteindelijk zal dit altijd waar zijn: je bent prachtig zowel vanbinnen als vanbuiten!

Je hebt de kracht om de verandering te zijn die je wilt zien in de wereld. Je hebt de kracht om verschil te maken in het leven van mensen en de wereld tot een betere plaats te maken. Hoe meer je dat doet, hoe meer er van je gehouden zal worden door anderen maar ook door jezelf.

Je hoeft niet te wachten totdat anderen erkennen wat je voor ze hebt gedaan; het was jouw keuze, of ze het nu wel of niet doen. Je bent misschien niet in staat om het nu te zien, maar op een dag, wanneer je het het minst verwacht, zullen mensen je bedanken voor alles wat je voor hen en hun leven hebt gedaan!

Als lichtstrijder heb je de keuze. Je kunt kiezen om negatief of positief te zijn. Door positief te zijn en ervoor te kiezen om liefde en vreugde in de wereld te verspreiden, zal je mensen aantrekken die gelijkgestemde mensen zoeken.

De hele wereld verlangt naar liefde, vrede en geluk en wanneer dit gebeurt, zal dat iedereen ten goede komen! De beste manier om dit te doen is relaties op te bouwen met anderen op alle niveaus van de samenleving. Het doet er niet toe of iemand rijk of arm, sterk of zwak, jong of oud is. Je doel is om banden aan te knopen met zoveel mogelijk mensen zodat ze je op hun eigen manier door hun daden en woorden kunnen helpen met vechten tegen negativiteit. Je zou verbaasd kunnen zijn hoeveel mensen bereid zijn je te helpen je doelen te bereiken!

Dus, probeer positiever te zijn. Stop met roddelen over anderen. Wanneer je negatieve opmerkingen maakt, vervang ze door ondersteunende en opbeurende opmerkingen. Oefen compassie en herinner jezelf eraan dat alle “gebreken en foutjes” voortkomen uit gekwetstheid, verwaarlozing en pijn.  Mensen zijn in feite slechts gewonde kinderen die geprogrammeerd werden met ouderwetse overtuigingen die hun besturingssysteem  en navigatie zijn geworden. Denk voordat je spreekt en hoe je de wereld kunt veranderen.

Dit gaat niet over veroordeling. Ik zeg je niet dat je een positieve denker moet zijn of dat je al je negatieve gedachten voor altijd uit je geest moet bannen en dat je het allemaal in één dag moet doen. Alles wat ik je in overweging geef is dat je een paar momenten in je dag neemt en probeert je meer bewust te zijn hoe je denkt en hoe je spreekt.

Je hoeft niet volmaakt te zijn – niemand is dat – maar je kunt er gewoon aan werken om een beetje vriendelijker te zijn, een beetje meer bereid te zijn tot vergeven en heel veel meer bereid te zijn om je lichtfamilie de waardering te geven die ze verdienen. Dit alles begint met het brengen van meer licht in je leven.

Veel mensen geloven dat ze machteloos zijn wanneer ze geconfronteerd worden met wereldwijde gebeurtenissen, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Door de rol van een lichtwerker op je te nemen, heb je de kracht om positieve verandering teweeg te brengen. Je kunt je wereld veranderen in een wereld die liefde en vreugde brengt voor iedereen. Alles wat daar voor nodig is, is één persoon die een probleem ziet en besluit om verschil te maken.

Werk samen, verspreid liefde en compassie, en help de oppervlakte bevolking hun weg terug te vinden naar het licht. We zijn allemaal één in hart en geest!

Gebruik je stem om positieve boodschappen te verspreiden en help deze wereld zijn volle potentieel te realiseren als een liefdevolle, vredige samenleving waardoor onze planeet als de helderste ster van het melkwegstelsel de hemel zal verlichten!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org