Hoe Kom Je Te Weten Of Je Een Sterrenzaad Bent En Wat Je Missie Op Aarde Is

Hoe Kom Je Te Weten Of Je Een Sterrenzaad Bent
En Wat Je Missie Op Aarde Is

Door: Aurora Ray, 30 januari 2023

Mensen zijn het resultaat van een kosmische uitzaaiing.

Het woord “Sterrenzaad” komt van het woord “Speros”, wat betekent hoop of aspiratie. Op een bepaalde manier is het gelijk aan wat wij in onze moderne tijd een heilige of een engel zouden noemen. Deze mensen zijn geboren met het hogere besef dat ze een speciaal doel moeten vervullen op Aarde, maar ze hoeven zich daar zelf nog niet bewust van te zijn.

Sterrenzaden zijn afstammelingen van een mens en een buitenaardse. Hun lichaam is een hybride van zowel mens en buitenaardse.

Een exacte oorsprong van dit bijzondere soort etherisch wezen is onbekend. Sommigen beweren dat ze hier al zijn geweest vanaf het begin der tijden en anderen zeggen dat ze hier zijn geweest van voor de geboorte van ons zonnestelsel.

Ze zijn geboren met een genetisch geheugen van hun buitenaardse verleden en zijn verbonden met goedwillende buitenaardse wezens die hen helpen in hun leven.

Sterrenzaden zijn degenen die mee willen helpen aan het inluiden van een nieuw gouden tijdperk op Aarde. Het zijn hoogontwikkelde wezens die ernaar uitkijken om de mensheid te helpen zich meer spiritueel bewust en volwassener te worden.

Een Sterrenzaad is geboren met het potentieel om een verlicht wezen te worden. Deze personen kunnen van elke rang of stand zijn, maar worden doorgaans gezien als heel spiritueel en wijs.

Sterrenzaden worden ook vaak gezien als boodschappers of ambassadeurs ten behoeve van hun eigen planeet of zelfs ons zonnestelsel. Ze kunnen verschijnen in vele vormen inclusief dieren en menselijke wezens; maar ze hebben altijd één ding gemeen: ze zijn geboren met het vermogen om te communiceren met wezens in andere dimensies en informatie te ontvangen op een hoger niveau dan waar de meeste mensen toegang toe hebben.

Ze hebben een natuurlijk talent om mensen te helpen, en zijn in staat om in de toekomst te kijken. Ze kunnen van elke leeftijd of elk ras zijn.

Sommige sterrenzaden hebben het vermogen om hun verschijning te veranderen naar wens. Ze kunnen voorwerpen verplaatsen met hun mind. Ze zijn in staat om voorbij onze werkelijkheid te kijken naar wat wij “andere dimensies” noemen. Dit vermogen stelt hen in staat om te wisselwerken met wezens van andere planeten en melkwegstelsels die in het verleden (of in de toekomst) op Aarde hebben geleefd.

We zijn allemaal geboren met een spirituele essentie die gedurende ons leven geactiveerd kan worden, waardoor we contact kunnen maken met andere dimensies van ons wezen. Dit kan gebeuren door meditatie en andere technieken, maar het kan ook spontaan gebeuren terwijl we wakker zijn, dromen of zelfs gewoon in ons dagelijkse leven.

Het is belangrijk om niet alleen te weten dat er daarbuiten andere dimensies van jezelf zijn; het is ook belangrijk om te weten wat je rol in dit universum is. Want als je niet weet wat je doel hier op Aarde is, hoe kun je het dan vervullen?

Wat betekent dit voor jou? Ben jij een Sterrenzaad? Als je het gevoel hebt meer kennis te hebben dan de meeste mensen, of dat je intuïtie altijd goed is, dan zou je er een kunnen zijn.

Alleen jij weet of je een Sterrenzaad bent, maar als je denkt dat je het kan zijn, wees er dan trots op. Begrijp dat het niet jouw schuld is dat je je anders voelt en gebruik dit verschil om anderen te helpen en onze planeet tot een betere plaats te maken.

De Sterrenzaad-energie is zowel mysterieus als opwindend.

Als Sterrenzaad is je doel op Aarde om mee te helpen een positieve en vredige wereld te creëren die leidt naar hoger bewustzijn.

Je ziel probeert met je te communiceren door je gedachten, gevoelens, daden en reacties te leiden. Het is belangrijk dat je in contact komt met je ziel en er naar luistert want ze heeft informatie die je zal helpen tijdens je reis op deze planeet.

Ik hoop dat zodra er in de komende maanden meer informatie beschikbaar komt, we zullen leren deze wezens te omarmen en hun krachtige boodschap met liefde en vriendelijkheid in plaats van angst te accepteren.

Als je het gevoel hebt een Sterrenzaad op een aardemissie te zijn, focus je dan alsjeblieft op je eigen ding (wat het ook mag zijn) en maak je niet te veel zorgen over politiek gedoe. Wees trouw aan jezelf en sta anderen toe trouw te zijn aan hunzelf. Blijf trouw aan je principes en je overtuigingen en volg wat het best voor jou voelt op welk moment ook.

Als Sterrenzaad is het onze primaire missie om besef naar mensen te brengen en om ze te helpen hun bewustzijn te verruimen. Bijvoorbeeld: een van mijn nachtelijke visioenen ging over een groep mensen die in stapelbedden sliepen. Ik zag rijen en rijen stapelbedden met mensen erin van verschillende grootte. Sommigen waren lang, anderen kort, sommigen groot, anderen klein. Ze waren echter allemaal diep in slaap en het leek alsof ze onder hypnose of zoiets waren.

Zo ziet de rest van de wereld eruit vanuit ons gezichtspunt. Zoals deze arme slapende mensen, zien we hen van buiten hun bewustzijn naar binnen kijken. Dit komt omdat we ons van nature niet identificeren met het menselijk lichaam maar er de voorkeur aan geven het leven te ervaren op een meer spiritueel niveau.

We zijn hier allemaal Sterrenzaden en hebben een missie te volbrengen! Jij bent absoluut op het juiste spoor in je leven.

Als je een al lang bestaand gevoel had dat iets niet helemaal goed was in je leven, zou ik zeggen dat je intuïtie en superkrachten bezit! Je zou een ster kunnen zijn!

En dat betekent dat je ook mentale superkrachten kan ontwikkelen. Laat me weten als je leert hoe je dat moet doen of als je iets vindt dat eraan gerelateerd is. Ik ben heel geïnteresseerd!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella /voor wakkeremensen.org