Hoe 5D Je Zal Veranderen

Hoe 5D Je Zal Veranderen

Gechanneld door:Aurora Ray, 24 oktober 2022

Wat is de vijfde dimensie?

De vijfde dimensie is een nieuw niveau van ons bewustzijn. Het is een gevoel van verbondenheid en eenheid met het Universum. Je zult je meer verbonden voelen met het Universum, wat betekent dat je in staat zult zijn dingen te zien vanuit een ander perspectief.

De vijfde dimensie is een plaats van groot comfort en ongedwongenheid. Er bestaat geen pijn of lijden meer zodra je de 3D dichtheid achter je hebt gelaten en nu in de zuiverste vorm van een mensachtig wezen bent dat zich heeft gevestigd in een “lichtlichaam” dat meer kristallijn van structuur is dan het menselijk 3D lichaam dat meer gebaseerd is op koolstof.

Wat zijn de veranderingen die optreden wanneer je deze vijfde dimensie binnengaat?

Het zal absoluut duidelijk voor je zijn wat je levensdoel is en het zal duidelijk voor je zijn wat je ziel je probeert te vertellen.

Wanneer je de vijfde dimensie binnengaat, zal je in staat zijn jezelf in een heel nieuw licht te zien. Je zult het gevoel hebben alsof er een onderstroom van vrede door alles heenloopt, zelfs als dat betekent opstaan voor iets dat niet populair of controversieel is op dat moment.

Je wordt spiritueler:

Het gevoel van spiritueel verbonden zijn met alles om ons heen wordt zo sterk dat we het niet langer kunnen negeren, zelfs als we nog niet weten wat het betekent. Het zal in het begin een geleidelijk proces zijn.

Wij beginnen onszelf te zien als een integraal deel van iets veel groters dan onszelf, iets dat ons begrip en bevattingsvermogen te boven gaat; we realiseren ons dat er daar buiten iets veel groters is dan al het andere.

Het is bijna als het hebben van twee verschillende persoonlijkheden: de een waar we logisch en rationeel denken en de ander waar gevoelens het volledig overnemen; dit is hoe heel veel mensen spiritualiteit ervaren (en waarom ze er soms niet over willen praten).

Je voelt je dankbaarder voor wat je nu hebt:

In deze gemoedstoestand realiseer je je hoe gelukkig je werkelijk bent.

Je hart zal opbloeien in liefde en compassie. Je zult intense dankbaarheid voelen voor alles wat je hebt in je leven. Je zult geïnspireerd zijn om te werken voor het grotere welzijn. Je intuïtie zal sterker worden. Je zult leven in het nu-moment en je niet langer ophouden in het verleden of je zorgen maken over de toekomst.

Er zijn nog veel meer veranderingen die optreden wanneer je deze vijfde dimensie binnengaat:

Je zult de dingen gaan zien op een nieuwe manier en je begint je bewust te worden van alle dingen om je heen. Dit komt doordat je derde oog open zal zijn en je dingen ziet die anderen in 3D niet kunnen zien.

Je zult ook meer emoties gaan voelen dan voorheen. Dit betekent dat je niet alleen alles om je heen ziet maar ook voelt. Maar deze emoties zullen je niet beheersen. Jij bent in controle in 5D. Je zult leren hoe je voordeel kunt halen uit emoties in plaats van je eraan over te geven.

Wanneer mensen deze vijfde dimensie binnenkomen, beginnen ze zichzelf te zien als deel van de natuur in plaats van er gescheiden van te zijn. Wanneer mensen los staan van de natuur, beginnen ze er tegen te vechten en proberen haar te vernietigen.

Maar als mensen deze vijfde dimensie binnenkomen, realiseren ze zich dat natuur prachtig en natuurlijk is en dat het tijd is om haar schoonheid te accepteren als deel van zichzelf.

Mensen die 5D zijn binnengegaan voelen alleen liefde voor alles om hen heen zodat ze willen dat ieder ander hetzelfde voelt voor het leven als zij doen voor hun omgeving!

Je weet al hoe fantastisch het leven kan zijn als we al onze angsten en zorgen over wat er zou kunnen gebeuren loslaten! En dit weten is je ticket om aan boord te gaan van het 5D ruimteschip.

In de vijfde dimensie zal je in staat zijn om de waarheid van je eigen bestaan te zien. Je zal in staat zijn te zien hoe alles wat er gebeurt in je leven, gebeurt vanwege het feit dat je het gecreëerd hebt om te gebeuren en je zal de instrumenten hebben om energie de weg te wijzen naar je grootste verlangens.

Je zal in staat zijn om te zien hoe het niet belangrijk is wat er met je gebeurt maar wat je ermee doet; dat maakt heel veel uitin je leven.

De vijfde dimensie is een plaats waar alles mogelijk is. Het is een plaats waar je in de toekomst kunt kijken en reizen naar plaatsen waar je nooit eerder bent geweest.

Dit is de plaats die God voor je heeft bedoeld om te leven. Het koninkrijk van de Hemel is bijna hier.

Alles is nu anders vanwege het verschijnen van deze nieuwe dimensie en de mensheid die nu klaar is voor de laatste kwantumsprong in de evolutie van bewustzijn.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor / wakkeremensen.org