Het Tweeling Vlam Verhaal van Verwarring

Het Tweeling Vlam Verhaal van Verwarring

Het is beter om lief te hebben gehad en het te verliezen dan om nooit lief te hebben gehad. Heeft iemand ooit gezegd…

Als je door hartzeer gaat bij het horen van dit citaat, denk je misschien dat het absoluut niet behulpzaam is, misschien wel waar, maar desondanks, helemaal niet behulpzaam.

Het gebeurt zo vaak. Je ontmoet een speciaal iemand, het voelt goed, het is zo veel dieper dan je ooit hebt meegemaakt waardoor je denkt dat je jouw goddelijke romantische match hebt ontmoet, gemaakt in de hemel, – jouw tweelingvlam.

Je leest alles wat je er over kunt vinden, consumeert elke video en lering over het onderwerp tweelingvlammen. Je vergelijkt de “tekenen van de ware tweelingvlam” en overtuigt jezelf ervan dat dit de ware is.

Niemand kan het je kwalijk nemen. We leven in een driedimensionale matrix geconstrueerde wereld die gebaseerd is op angst. Waar angst is, kan liefde niet bestaan. En dus verlangen we naar liefde. We snakken zo naar onvoorwaardelijke eeuwigdurende liefde dat we maar al te snel de hoogste titel van een echte romantische metgezel willen weggeven.

En dan is er nog de ego valstrik. Het ego wil niet toegeven dat het verkeerd is, nooit. Het zal je door een sh** storm van ups en downs en wilde emoties voeren, maar het zal je niet toestaan om toe te geven dat je een fout hebt gemaakt.

Wat is die fout? Nou, simpel gezegd, dit is niet je tweelingvlam en het is misschien beter om het los te laten, maar komt dit niet met een hele emotionele kettingreactie van zichzelf?

Ja. Het betekent dat je moet loslaten, toegeven dat je het mis had en het moeilijkste deel: helemaal opnieuw beginnen!

Al die dromen die jullie samen hadden, al die prachtige momenten van gelukzaligheid die aanvoelden als de hemel op Aarde, en de mooie plannen die jullie beiden maakten voor jullie gezamenlijke toekomst…

Dat alles loslaten, pfffff, dat is zwaar!

En ik weet dat ik het volgende in bijna al mijn artikelen blijf herhalen, maar luister, dit is de beruchte comfortzone!

Let op de rode vlaggen. Gebruik onderscheidingsvermogen.

De frequentie van de Aarde blijft stijgen en 3D, 4D en 5D zijn allemaal toegankelijk.

Het is geen plek waar je naartoe gaat, het is nergens, het is NU Hier.

Terwijl je jouw ascentiepad blijft volgen, opent je hart zich steeds meer en je trekt steeds meer geschikte partners aan onderweg …

We trekken altijd mensen aan die overeenkomen met de frequentie die we uitzenden. En als je een hogere frequentie uitzendt zul je iemand ontmoeten die ook op een hogere frequentie trilt.

Vibreren op een hogere frequentie betekent mensen die meer openhartig zijn, die dieper liefhebben en op zoek zijn naar meer betekenis binnen hun romantische relaties.

Je ontmoet elkaar, je kijkt elkaar in de ogen, er vindt een energie-uitwisseling plaats en voor je het weet bevinden jullie je op eenhoorns die op een regenboog rijden.

Dan blijven jullie beiden wekenlang en zelfs maandenlang op deze magische eenhoorn tapijt rit en langzaam maar zeker raken jullie er van overtuigd dat jullie je goddelijke match hebben gevonden.

EINDELIJK. Dat was immers het goddelijke plan om mee te beginnen, nietwaar?

Dan veranderen de dingen plotseling, zonder waarschuwing. Het kleed wordt onder je voeten vandaan getrokken en voordat je kunt zien wat je geraakt hebt, is het voorbij. Zomaar.

Opnieuw ga je weer op zoek naar antwoorden. Je gaat online alleen maar om te ontdekken dat er een overvloed aan informatie is die spreekt over negatieve tweelingvlam ervaringen, de afscheidingsfase, het renner fenomeen, etc…

Hier ga je excuses verzinnen voor jouw relatie en vooral voor jouw partner, waarom ze niet van je kan houden zoals je het eigenlijk verdient, waarom ze je niet kan behandelen zoals je het verdient, en uiteindelijk waarom ze niet MET je kan zijn.

En hier ga je ondraaglijke pijn in je borstkas ervaren en je hebt het gevoel alsof er iemand is gestorven.

En er is inderdaad iemand gestorven. Jouw droom die jij voedde met zoveel emotie die in een eigen entiteit was veranderd.

Dagen worden weken, maanden en soms jaren. In deze traumatische tijd is je frequentie veel lager dan vroeger en gaat er niets goed…

Zelfs als jouw ex partner met iemand anders gaat trouwen, zul je nog steeds iemand vinden die je vertelt dat ze deze ervaring nodig hebt om bij jou te kunnen zijn… Echt waar?

Of ben je alleen maar bang om het gewoon een dag te noemen en verder te gaan? Kan het zijn dat je niet uit de valse comfortzone wilt stappen die je voor jezelf hebt gecreëerd?

Elke persoon die in je leven komt, leert je een lesje of draagt een boodschap voor je.

Vecht hier niet tegen, accepteer de les, integreer hem en ga verder. Wees dapper, er is meer liefde daarbuiten.

Als twee mensen voor elkaar bestemd zijn zal het gemakkelijk zijn, het zal eenvoudig zijn, het zal gladjes verlopen.

Ware liefde wordt verondersteld om je beter te laten voelen, niet slechter. Soms duurt de liefde niet eeuwig of verandert ze van romantiek naar vriendschap. En dat is oké. Waarom blijf je niet in het moment en geniet ten volle van wat er is om van te genieten en verder te gaan zodra de boodschap is afgeleverd? Het hele levensdoel om ervaringen te maken die de evolutie van de ziel dienen…

En wat is de belangrijkste les die elke geïncarneerde ziel op aarde moet leren en beheersen?

HOU EERST VAN JEZELF.

Jezelf liefhebben is de grootste les op je reis naar de hemelvaart.

Het is goed als een partner stopt met van je te houden zoals ze gewend waren of tenminste zoals het leek.

Je hebt nog steeds jezelf om van je te houden. Dat moet je hier leren. Als ze niet van je kunnen houden zoals je verdient, moet je het zelf doen. En zo ben je hoger in frequentie opgestegen en ben je dichter bij je ene ware en eeuwige tweeledige vlammenliefde.

We hebben veel zielsverwanten om van te houden en slechts één tweelingvlam.

Sta niet toe dat de negatieve verhalen van mensen in conflict komen met jouw eigen verhalen. Jij bent de schepper van jouw wereld.

Jij bent de schepper van jouw verhaal. Er zijn nog veel lege pagina’s in jouw boek. Welk verhaal ga je nu voor jezelf schrijven? 😉

Ik hou van je.

Wij zijn de familie van het licht.

A’HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien