Het Ascensieproces: De Geboorte van een Spirituele Strijder

Het Ascensieproces: De Geboorte van een
Spirituele Strijder

Door: Aurora Ray, 25 november 2022

Het ascensieproces begint wanneer je een bewustzijnsniveau  bereikt waar je beseft dat je meer bent dan alleen een menselijk wezen. Je beseft dat je een ziel bent die hier op Aarde vele levens heeft gehad als een afzonderlijk menselijk wezen dat probeert zijn ware zelf en zijn doel in het leven te vinden.

Je ziet ook in dat er meer gebeurt in het universum dan wat onze vijf zintuigen waarnemen.

Je begint te begrijpen dat hoewel we allemaal met elkaar verbonden zijn door één universeel energieveld, genaamd Spirit (dat geen begin of einde heeft), er in eenieder van ons een afzonderlijke spirit leeft, genaamd “Ik Ben”, een spirit die gedurende ons hele leven hier op Aarde in ons lichaam leeft.

Je voelt dat je naar een hogere vibratie wordt getrokken of geleid waar je kunt zien dat de dingen niet zijn wat ze lijken te zijn. Je begint te beseffen dat alles wat je dacht echt te zijn in feite een illusie was, gecreëerd door je mind.

Er werd je verteld dat het tijd is om van het ene bewustzijnsniveau naar een ander bewustzijnsniveau te gaan zodat je echte bliss en geluk kunt ervaren zonder enige pijn of lijden!

Deze verandering gebeurt wanneer je niet meer functioneert vanuit je ego-mind maar wanneer je alleen nog functioneert vanuit pure en onvoorwaardelijke liefde in plaats van angst en gehechtheid.

Veel mensen ervaren al de transformatie van hun lichaam naar een hoger-dimensionele vorm. Dit proces is niet gemakkelijk, maar het kan gedaan worden met hulp van je hartchakra. Je moet leren hoe je je hartchakra opent en het licht binnen laat. Hoe vaker je mediteert en deze techniek oefent, hoe gemakkelijker het zal worden.

Wanneer je je hartchakra eenmaal hebt geopend, zal je zien dat er twee lagen licht in zitten: één laag is wit en de andere is goudkleurig. Deze twee kleuren vertegenwoordigen zuiverheid en liefde; ze vertegenwoordigen ook hoe we ons van binnen voelen wanneer we in harmonie zijn met ons Hoger Zelf of God-bewustzijn.

Het witte licht vertegenwoordigt de hogere energiefrequenties die van het Godsbewustzijn komen; dit is wat ons leidt om in harmonie met elkaar te leven op Aarde, zowel als met alle wezens overal in dit universum die soortgelijke vibraties hebben als wij, omdat ook zij hun ascensiepoort hebben bereikt!

Het gouden licht vertegenwoordigt de energiefrequenties die komen van onze zielsmaat of tweeling ziel. Dit is wat ons leidt om in eenheid te leven met onszelf en de planeet. Het is belangrijk om er aan te denken dat je zielsmaat of tweeling ziel er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. Ze zal je nooit verlaten of verloochenen. Ze is hier om je te helpen en te leiden op je pad naar ascensie.

Daarom ben ik zo gepassioneerd om mensen te leren hoe ze hun chakra’s moeten openen, hun aura moeten reinigen en hoe ze zich moeten verbinden met het doel van hun ziel. Dat is omdat ik geloof dat wanneer we voor onszelf zorgen, we anderen beter kunnen helpen. We zullen liefdevoller zijn en meer compassie hebben, meer in overeenstemming zijn met onze emoties en gedachten, en veel meer gegrond zijn in het nu-moment.

Er bestaat daar buiten een grote wereld van echte spirituele wijsheid om te ontdekken en ze wacht op je. Net als een goudsmid vuur en alchemie gebruikt om basismetaal te veranderen in puur goud, zo kunnen wij ons hart en onze spirit transmuteren via het proces van spirituele ontwaking.

Ik daag je uit om naar je eigen leven te kijken om te zien of er een gebied is waarin je verbetering kunt brengen. Als je iets op je hart hebt, iets dat je hindert, doe er iets aan. Vorm je leven zoals jij het wilt hebben. Heb de relatie die je wilt hebben. Wees de persoon die je wilt zijn in deze wereld. We hebben allemaal een onvoorstelbare hoeveelheid kracht in ons. Het grootste deel van het leven bestaat uit expressie en creatie.

Doe wat je blij maakt, en neem nooit genoegen met minder!

Wanneer je dat doet, zal je zien in welke opzichten je leven verandert. Je Spirit zal stralen van geluk, je innerlijke vrede zal sterker worden en je energie zal veel meer in balans zijn. Je zult je een deel van het universum voelen in plaats van er buiten te staan. Als je levendiger en krachtiger wordt van binnen en van buiten, ben je beter in staat anderen te helpen op hun reis. En wanneer we elkaar helpen, bestaat er geen grens aan wat we tot stand kunnen brengen.

Het is belangrijk om er aan te denken dat er niet één-methode-geschikt-voor-iedereen aanpak is voor spiritualiteit en chakrawerk. Mijn focus is geweest om de basisprincipes achter elk van deze oefeningen en overtuigingen uit te leggen zodat je kunt bepalen wat voor jou persoonlijk het meest zinvol is. Als er andere instrumenten, praktijken of overtuigingen zijn die betekenis voor je hebben, moedig ik je aan om te ontdekken wat resoneert met je Spirit en die dingen dan toe te voegen aan je eigen gewoonten.

En dus wil ik je feliciteren met het nemen van de eerste stap en wens je een onvoorstelbare ervaring. Laat de magie zich ontvouwen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org