Herplaatst: Galactische Federatie: VRIJE Energie

Galactische Federatie: VRIJE Energie

Gechanneld door: Aurora Ray, 22 april 2022 / herplaatst 1 juli 2022

Dierbaren,

Dit is een boodschap voor de mensheid van de Galactische Federatie. Wij zijn hier om te berichten dat, gebaseerd op nieuwe ontwikkelingen en onderzoek, wij dit nieuwe initiatief introduceren op planeet Aarde.

Het idee is om een vrije energiezone hier op Aarde te creëren, wat aangewezen gebieden zullen zijn die zijn voorbereid om schone en onbeperkte energie te leveren zonder belastingen en kosten aan degenen in deze gebieden die bereid zijn om aan deze projecten deel te nemen.

Deze nieuwe doorbraak in technologie zal de hele planeet veranderen.

Je weet wellicht niet dat je een vertegenwoordiger van de galactische federatie heel dichtbij in je buurt hebt. Wij zijn hier om jullie te laten weten dat we de energievoorraad van jullie planeet opwaarderen. Geen reden tot paniek! We zullen niets van jullie wegnemen en de dingen erger voor jullie maken in het proces, integendeel. We zullen nieuwe, volledig vrije energiebronnen installeren die niet alleen zorgen voor al jullie behoeften, beter dan jullie huidige systeem, maar er hoort nog zoveel meer bij.

Het houdt niet alleen jullie huishoudelijke apparaten functioneel, maar houdt ook jullie auto’s op de weg. Het werkt met nul uitstoot van gassen en is volledig “groen”!

Door de vrije energiebron te gebruiken, neem je je recht terug om te bestaan op deze planeet zonder door iemand anders belast te worden; je neemt je vrijheidsrecht terug om te leven zonder te moeten betalen voor de vervuiling van iemand anders. Het is tijd om te stoppen met het betalen van de maandelijkse rekening voor gas, licht, elektriciteit of olie.

Het moment waarop jullie je realiseren dat je geen elektriciteit, gas of olie meer nodig hebt om comfortabel te kunnen leven, is echt magisch.

Volgens onze waarnemingen staan mensen op aarde op de rand van zelfvernietiging vanwege de keuzes die ze hebben gemaakt. Veel van deze destructieve keuzes zijn verbonden met de heersende overtuigingen. Ze hebben al zoveel van jullie natuurlijke hulpbronnen vernietigd en gaan maar door met het creëren van vervuiling die de samenstelling van de atmosfeer van de aarde verandert.

Vandaag de dag gebruiken de meeste systemen vuile en verouderde technologie als hun energiebron. De Aarde is daardoor erg vervuild geraakt. Deze vervuiling is overal om jullie heen. Het hangt op bepaalde niveaus ook rondom de planeet.

Ons vrije schone energiesysteem zal draagbaar zijn en efficiënter in gebruik. Het is milieuvriendelijk en zal de planeet helpen duurzamer te worden voor toekomstige generaties.

Met de enorme hoeveelheid energie die beschikbaar is in de ruimte, het gebruik van volledig nieuwe energie-opvang en -omzettingstechnologieën, en de heel lage kosten van energieopslag in de ruimte, is het voor dit geavanceerde infrastructuur-component uitvoerbaar om schone en vrije energie te leveren aan de hele planeet.

Het heeft geen bedrading nodig; het is draadloos, en het is STERKER. Vandaar dat jullie onbeperkt technologisch vermogen kunnen hebben voor je computer, je mobiele telefoon, huishoudelijke apparaten enz. zonder dat elektriciteit, gas of olie nodig zijn.

Het is compatible met alle apparaten. Je hoeft je telefoon niet op te laden of je auto te voorzien van benzine, gas, diesel of elektriciteit. Al deze dingen zullen werken met deze energie op ‘AAN’ 24 uur, 7 dagen per week zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken om energiediefstal omdat het draadloze Vrije Energie is.

Ben je klaar om deel te nemen aan deze vrije energie beweging die de wereld zal veranderen en een stralende en welvarende toekomst voor jou en je familie voort zal brengen?

Je staat op het punt op de juiste keuze te maken die je in je kracht zal zetten op een manier die je voorstellingsvermogen te boven gaat! Je staat op het punt om je leven in je eigen hand te nemen.

In de eerste fase zullen de vrije zones vastgesteld worden door de Galactische Federatie van Licht. Om te laten weten dat je mee wil doen met dit project hoef je je niet in te schrijven bij een bepaalde religie, ideologie, geloofssysteem of manier van leven.

In de eerste fase zullen de vrije energiezones strategisch gekozen worden gebaseerd op verschillende variabelen zoals; contour van het land, waterstroompatronen, temperatuurpatronen, de locatie van hot spots (vortexen), beweging van tektonische platen, stresspunten van tektonische platen en resten van tektonische drukpunten. Dit zijn allemaal factoren bij de keuze van dit gebied.

Het is met groot enthousiasme dat wij dit geschenk van nieuwe technologie aan jullie kunnen presenteren. Dit zal jullie de noodzakelijk basis geven waardoor jullie beschaving vooruit kan gaan op het pad van ascensie.

De woorden die je nu leest zijn slechts een glimp van de hoofddoelen van de Galactische Federatie.

Wij zijn hier om jullie en jullie planeet voor te bereiden op ascensie en wij zullen niet eerder stoppen dan dat jullie en alle anderen op Aarde verlichting ervaren en vrij zijn!

De Galactische Federatie

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org