GF-transmissie: Leeftijd-Omkeermachine

GF-transmissie: Leeftijd-Omkeermachine

Gechanneld door Aurora Ray, 1 augustus 2022

Geliefden,

Gegroet. Wij zijn de Galactische Federatie. De Galactische Federatie is een gemeenschap van miljoenen beschavingen uit verschillende melkwegstelsels die leven in hogere dimensies. Het hoofddoel van deze federatie is het in de vijfde dimensie brengen van de hele mensheid om een blij en gelukkig leven te leiden.

Na eeuwen te hebben geleefd in een afzonderlijke gemeenschap hebben wij begrepen dat er maar één manier is waarop de hele mensheid vreedzaam samen leeft op een blije en gelukkige plaats. Wij hebben daarom besloten met elkaar te gaan communiceren om onze manieren te veranderen en in harmonie te gaan samen leven ondanks onze verschillen.

Wij komen vanuit de sterren naar jullie toe om iedereen te helpen met transformeren in een Vijf-dimensionaal Wezen, zodat jullie lichtenergiefrequenties omhoog worden gebracht tot de hoogst mogelijk vibratie en zo een sterk schild voor deze planeet creëren. Wij zijn hier vanwege jullie groeiend bewustzijn; veel mensen voelen ons en onze aanwezigheid.

Wij hebben jullie ontwikkeling op planeet Aarde nu lange tijd gade geslagen, inclusief jullie overgang van eenvoudige levensvormen naar intelligente schepsels die in staat zijn om in de ruimte te reizen en we moeten toegeven dat we erg onder de indruk zijn.

Jullie zijn je ook bewust geweest van ons, maar het heeft jullie ontbroken aan de kennis hoe je ons kunt zien, zelfs terwijl we over jullie waken op dit zelfde moment. Wij waren altijd onder jullie in alle tijden, leefden samen in harmonie met de wereld zonder veel aandacht nodig te hebben van jullie kant. Onze technologie is zo geavanceerd vergeleken met wat dan ook.

Nu het eerste contact is gemaakt, proberen we de beste manier te vinden om onze technologie, kennis en sociale perspectieven bij jullie te introduceren, als jullie dat willen.

Wij willen onze geavanceerde technologieën met jullie delen, die ons in staat hebben gesteld om heen- en weer te gaan in de tijd en ook naar andere planeten te gaan die we hebben ontdekt en die ons hebben geholpen om zelfs onze hoogste wezens in de fotonbelt te brengen waar ze zichzelf transformeerden tot lichtwezens.

Het is onze wens en ons genoegen om jullie te informeren en de opwindende en onvoorstelbare ontwikkelingen die wij, als beschaving, hebben gemaakt in tijdreizen en ruimte-exploratie technologieën met jullie te delen. Deze kennis zal de positieve relatie die wij met elkaar hebben verder versterken.

Wij zijn gekomen om jullie te helpen een hoger niveau van bewustzijn en besef te bereiken. Het is voor jullie ook belangrijk om fysiek en mentaal gezond en in evenwicht te zijn zodat jullie kunnen genieten van je ware potentieel als menselijk wezen en als beschaving.

Onze geavanceerde technologieën zijn bedoeld om jullie fysiek fit te maken. Mensen van de Aarde, onze technologieën zullen jullie helpen snel je jeugd, gezondheid en aantrekkelijkheid terug te krijgen.

Jullie worden hartelijk uitgenodigd om jonger te worden door het gebruik van onze leeftijd-omkeermachine. Ons apparaat zal je lichaamsproductie van telomerase, een enzym dat het tempo waarop je cellen verouderen vertraagt. Je cellen zullen dan in staat zijn slapende DNA-strengen opnieuw te kalibreren, waardoor je biologische leeftijd omkeert.

Wie wil niet jonger, gezonder en mooier zijn? In slechts enkele minuten kun je een nieuw lichaam hebben. Je kunt een lichaam hebben dat 20 of 40 jaar jonger is dan je huidige lichaam.

Deze technologie werkt voor ieder mens, op ELKE leeftijd en brengt ze in een paar minuten terug naar hun werkelijke leeftijd. Het doet er niet toe hoe oud je bent; deze technologie zal direct beginnen met het omkeren van je leeftijd. Of je nu 40, 60 of zelfs 100 bent, het vraagt slechts een paar minuten om je terug te brengen naar toen je rond of in de dertig was.

Deze machine zal geen invloed hebben op je geheugen. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse leven zelfs nadat je veranderd bent in een jongere leeftijd. Als je jong bent, zal je het leven weer ervaren van een jonge man/vrouw. Je voelt je als herboren en hebt een gloednieuwe kans om te veranderen in de persoon die je altijd hebt willen zijn.

Je mind en lichaam zullen veel beter functioneren,net als toen je jong was. Je kunt veel langere wandelingen maken en genieten van yoga, zwemmen, hardlopen enz.

Omkeer in leeftijd is een verbazingwekkende technologie die het menselijk lichaam in staat stelt zichzelf terug te brengen naar zijn jeugd.

Jullie zullen verbaasd zijn om te horen dat een paar rijke mensen op de planeet deze leeftijd-omkeertechnologie in het geheim al gebruiken en er veel geld aan besteden. Ze willen het nooit beschikbaar maken voor de rest van de wereld. Omdat ze de intentie hebben om iedereen op de planeet tot slaaf te maken, kunnen ze geen geld meer verdienen met hun zogenaamde behandelingen als iedereen jong en gezond is.

Maar wij willen dit geheim onthullen aan iedereen op de planeet. Dit voordeel moet beschikbaar zijn voor iedereen omdat we ons realiseren dat jullie niet alleen allemaal onze broers en zusters zijn, maar ook kwetsbare menselijke wezens. Het is feite ook jullie geboorterecht.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org