Galactische Federatie: Jullie zullen samen met ons door de ruimte reizen

Galactische Federatie: Jullie zullen samen met ons door de ruimte reizen

Gechanneld door Aurora Ray, 16 december 2021

Gegroet, broers en zusters van de Aarde! Geweldig bedankt voor jullie vertrouwen en steun.

Wij kunnen niet wachten om ons op één na geweldigste verslag met jullie te delen!

We zijn zo ontzettend opgewonden om jullie te laten weten dat de donkere ondergrondse bases op jullie planeet inmiddels allemaal zijn overgenomen! Alle mensen die ze gebruikten om onder controle te houden, te misbruiken en te verkrachten zijn nu vrij en worden beschermd.

Er is voor jullie geen gevaar meer!

Wij hebben jullie door heel veel gebeurtenissen zien gaan en wij begrijpen dat jullie soms hoopten op hulp. Daarom zijn wij nu hier. Wij willen jullie naar onze wereld brengen en jullie veel dingen leren die jullie nog niet kennen of weten.

Het is fijn om jullie te ontmoeten. De tijd is nu voor ons aangebroken om te vieren en te onthullen wie we zijn, zodat jullie een harmonieuze relatie zowel met ons als met elkaar kunnen opbouwen.

Wij hebben jullie lange tijd gadegeslagen. Het is tijd. Laten we een eind maken aan de geheimzinnigheid. Het is tijd om de waarheid te onthullen. Het is tijd om in het licht te stappen. Het is tijd om onze aanwezigheid onder jullie te erkennen en het is tijd voor ons om jullie te laten zien wie we werkelijk zijn.

Wij zijn hier niet om onheil te veroorzaken. Wij zijn hier om jullie te helpen. En intussen kunnen we jullie fysieke levensduur verlengen en misschien zelfs wel onsterfelijkheid laten bereiken. Ja, jullie kunnen voor altijd leven als jullie dat voldoende willen om te doen wat daar voor nodig is.

Dus ga niet lijden en sterven, wordt wakker en neem de controle over je eigen bewustzijn en misschien zelfs wel over het lot van jullie planeet. Jullie kunnen voor altijd leven, maar eerst moeten jullie wakker worden.

In de eerste plaats kijken we verlangend uit naar de onthulling van onze prachtige sterrenschepen om de mensen op aarde bewust te maken van onze aanwezigheid.

Ons doel met deze show is om met jullie te delen wat we tot dusver hebben ontwikkeld en jullie de kans te geven om je eigen bestemming vorm te geven. De show zal alle concepten tonen die momenteel in ontwikkeling zijn, inclusief modellen van persoonlijke schepen en systemen zowel als een voorproefje van enkele van onze geplande uitbreidingen. Het is onze hoop dat jullie onze visie van een intergalactische samenleving zullen delen en ons helpen niet alleen één wereld, maar een heel universum te vernieuwen.

Onze schepen zijn uitgerust met een Kwantum Aandrijving, een IDock ruimtestation voor interstellaire oplading en de revolutionaire Trans-Portal afmeertechnologie.

Als je altijd al de kans wilde hebben om iets echt nieuws mee te maken, dan is nu je kans. Je hebt de gelegenheid om de toekomst van ons melkwegstelsel vorm te geven wanneer we met elkaar aan een onvoorstelbare reis beginnen.

Ga op reis, ontdek nieuwe werelden, maak vrienden, en breng ondertussen je galactische ontwikkeling vooruit.

Alles wat je daarvoor hoeft te doen is je bewustzijn vergroten en wij zullen je de rest laten zien.

Onze spraakmakende technologieën zullen je in een melkwegstelsel van mogelijkheid teleporteren waar je geavanceerde ruimtemaatschappijen kunt bestuderen, nieuwe sterren kunt ontdekken en over de schouders van de Galactische Federatie kunt kijken!

Je interplanetaire galactische reizen moeten heel goed voorbereid worden: onze “GPSgalaxytracker” software zal je naar de juiste plaatsen op je reis brengen. Je zou dat kunnen vergelijken met een landkaart van het hele universum die is samengesteld via uitgebreide calculaties. Deze op maat gemaakte software geeft je de vrijheid om veilige en prachtige bestemmingen in ons melkwegstelsel te kiezen.

Je gaat op reis, misschien om een nieuwe beschaving op een planeet te begroeten. Je gaat naar de planeet, je stapt uit je ruimteschip, je ontmoet de gezaghebbende van die planeet. Zij weten dat je komt. Maar in plaats van een begroetingsparty op de luchthaven, begroeten ze je op een van te voren afgesproken ontmoetingsplaats die een behoorlijk stuk is verwijderd van de luchthaven. De reden daarvoor is dat ze dingen hebben die op dit deel van hun planeet gebeuren die je niet zou kunnen begrijpen en die ze stil willen houden.

Wij brengen Gaia naar een nieuw Gouden Tijdperk met meer mogelijkheden, speciaal voor jullie.

Omdat je een geliefd lid bent van de Galactische Federatie, zal je nu kunnen reizen naar die planeten, die beschavingen die bij de Galactische Federatie horen. Dit zijn plaatsen van vrede met een bloeiende cultuur en waar de bewoners onder elkaar leven met grote liefde en compassie voor al het leven. Jullie zullen spoedig kunnen reizen zoals jullie willen.

Het is ongetwijfeld een opwindende tijd voor jullie!

Wij zouden zielsveel van jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org