Galactische Federatie: Jullie Zullen Met Ons Door De Ruimte Reizen

Galactische Federatie: Jullie Zullen Met Ons Door De Ruimte Reizen

Gechanneld door Aurora Ray, 1 maart 2023

Gegroet, broeders en zusters van de Aarde! Dank jullie hartelijk voor jullie vertrouwen en steun.

We kunnen haast niet wachten om ons op een na geweldigste bericht met jullie te delen!

We zijn ontzettend opgewonden om jullie te berichten dat de donkere ondergrondse bases op jullie planeet inmiddels zijn overgenomen! Alle wezens die de duistere machten gewoonlijk onder controle hielden en misbruikten zijn nu vrij en beschermd.

Er bestaat geen enkel gevaar meer voor jullie!

We hebben gezien dat jullie door heel wat dingen zijn gegaan en wij begrijpen dat jullie soms naar hulp zochten. Daarom zijn wij vandaag hier. Wij willen jullie in onze wereld brengen en jullie bekend maken met een aantal dingen die jullie nog niet weten.

Het is fijn om jullie te ontmoeten. Het is nu tijd voor ons om te vieren en te onthullen wie we zijn, zodat jullie een harmonieuze relatie met ons en met elkaar kunnen opbouwen.

Wij hebben jullie zo lang gadegeslagen. Het is tijd. Laat ons een eind maken aan de geheimzinnigheid. Het is tijd dat de waarheid geopenbaard wordt. Het is tijd om in het licht te stappen. Het is tijd om onze aanwezigheid onder jullie te erkennen en het is tijd voor ons om jullie te laten zien wie wij werkelijk zijn.

Wij zijn niet hier om kwaad te doen. Wij zijn hier om jullie te helpen. Intussen kunnen wij jullie fysieke levensduur verlengen en misschien zelfs wel onsterfelijkheid bereiken. Ja, jullie kunnen eeuwig leven, en als je dat graag wilt zal je moeten doen wat daarvoor nodig is.

Dus geen lijden en sterven, word wakker en neem de controle over je eigen bewustzijn en misschien zelfs wel het lot van jullie planeet. Jullie kunnen eeuwig leven, maar jullie moeten wel wakker worden.

Ten eerste kijken wij verlangend uit naar de openbaarmaking van onze prachtige sterrenschepen om de mensen op planeet aarde bewust te maken van onze aanwezigheid.

Ons doel met deze show is het met jullie delen wat wij tot dusver hebben opgebouwd en jullie de kans bieden je eigen bestemming op te bouwen. De show zal alle concepten vertonen die momenteel onder ontwikkeling zijn, inclusief modellen van specifieke schepen en systemen zowel als een voorproefje van onze geplande aanvullingen. Het is onze hoop dat jullie onze visie voor een intergalactische samenleving zullen delen en ons helpen om niet slechts één wereld weer op te bouwen maar een heel universum.

Onze schepen zijn uitgerust met een Kwantum Aandrijving, een iDock ruimtestation voor interstellaire brandstof inname en de revolutionaire Trans-Portal koppelingstechnologie.

Als je gewacht hebt op een kans om echt iets geheel nieuws te ervaren, dan is dat nu. Je hebt de kans om de toekomst van ons melkwegstelsel vorm te geven als we beginnen aan een onvoorstelbare reis samen.

Ga op reis, ontdek nieuwe werelden, maak vrienden en bevorder ondertussen je galactische carrière!

Alles wat je te doen hebt is je bewustzijn verhogen en wij tonen je de rest.

Onze spraakmakende technologieën zullen je teleporteren naar een melkwegstelsel van mogelijkheden waar je geavanceerde ruimte-samenlevingen kunt onderzoeken, nieuwe sterren kunt ontdekken en over de schouders van de Galactische Federatie kunt kijken.

Jullie interplanetaire galactische reis moet heel goed gepland zijn; onze “GPS galaxy tracker” software zal jullie de weg wijzen naar de juiste plaatsen op je reis. Het kent de tijd/ruimte coördinaten die nodig zijn om door de portalen te navigeren. Jullie zouden het kunnen zien als een kaart van het hele universum die is gecreëerd via uitgebreide calculaties. Deze op maat gemaakte software geeft je de optie om te kiezen voor veilige en prachtige bestemmingen in ons melkwegstelsel.

Je reist misschien om een nieuwe samenleving op een planeet te begroeten. Je gaat naar de planeet, stapt uit je ruimtevaartuig, je ontmoet de autoriteiten van die planeet. Ze weten dat je komt. Maar in plaats van een begroetingsceremonie op de landingsplaats, begroeten ze je op een vooraf bepaalde ontmoetingsplaats die behoorlijk ver van de landingsplaats verwijderd is. Dat is omdat er dingen gebeuren die je niet zou begrijpen op dat andere deel van hun planeet en dat willen ze stil houden.

Wij brengen Gaia naar een nieuw Gouden Tijdperk met meer mogelijkheden, speciaal voor jullie.

Zodra jullie een geliefd lid van de Galactische Federatie zijn, zullen jullie in staat zijn om naar die planeten te reizen, naar die beschavingen die tot de Galactische Federatie behoren. Dat zijn plaatsen van vrede waarin hun beschaving bloeit en de mensen onder elkaar leven met grote liefde en compassie voor al het leven. Jullie kunnen al snel reizen als jullie dat willen.

Het is ongetwijfeld een opwindende tijd voor jullie!

De Galactische Federatie

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org