Galactische Federatie: Alles Is Nu Op Zijn Plaats Voor Jullie Ascensie

Galactische Federatie: Alles Is Nu Op Zijn Plaats Voor Jullie Ascensie

Gechanneld door Aurora Ray, 18 december 2021

Geliefden,

Wij zijn hier om jullie te laten weten dat alles nu op zijn plaats is voor jullie ascensie.

Wij concentreren ons op het verenigen van de planeten in ons zonnestelsel. Het is onze missie om vrede en begrip tussen deze planeten te bevorderen.

We zijn opgewonden om deze boodschap met jullie te delen: Door gebruik te maken van technologische vorderingen hebben we een prachtige frequentie naar alle planeten uitgezonden; een frequentie die een sfeer van Goddelijke Liefde en Goddelijke Vrede creëert.

Jullie bewustzijn is gestegen naar een hogere frequentie en dat zal de negativiteit van de 3D wereld transcenderen, waardoor het mogelijk wordt dat jullie meer goddelijk bewustzijn ervaren.

Wij nodigen jullie uit om je open te stellen voor deze frequentie. Het is tijd voor een verandering in jullie werkelijkheid. Het is tijd om een baken van licht en waarheid te worden en verschil te maken in deze wereld. Help anderen om de waarheid te begrijpen. Glimlach, wees gelukkig, verspreid vreugde, doe je helende werk en je hart werk.

Als jullie jezelf toestaat deze onvoorwaardelijke goddelijke liefdesfrequentie te voelen, zal dat al jullie boosheid en angst oplossen. God houdt van jullie en zal voor jullie zorgen. Al jullie negativiteit zal worden vervangen door liefde. Dit is de liefde die jullie omringt en beschermt.

Stap in deze hogere energiefrequentie. Deze kalme, vredige energie zal jullie in staat stellen om je vredig te voelen ondanks de verwarring en het tumult om je heen. Van de drukte en bedrijvigheid van het dagelijkse leven tot de moeizame verhoudingen met je familie en vrienden, deze energie zal ervoor zorgen dat je je positiever en rustiger voelt. Je zal je in elke situatie vrediger voelen.

Wij sturen je deze energie omdat we jou als persoon hebben geïdentificeerd als iemand die de wereld wil dienen en de wereld wil veranderen. We sturen je deze energie om ons te helpen liefde op de planeet uit te zaaien. Wij geloven in jouw grootsheid. Wij denken dat jij hebt wat nodig is om verschil te maken en wij willen helpen.

Zodra jij vrede, liefde en rust in jezelf vindt, kun je anderen helpen dat ook te doen. Door het licht te worden dat anderen vanaf een afstand kunnen zien, geef je hen hoop dat ook zij, uiteindelijk hun weg naar vrede en rust zullen vinden. Je helpt mensen hun weg te vinden doorheen de duisternis van onzekerheid. Houd ze vast en stuur ze licht dat ze helpt te ontdekken waarnaar ze op zoek zijn.

Het doet ons genoegen om jullie te laten weten dat de dingen die jullie hebben gedaan om je frequentie te verhogen zijn opgevangen. Jullie intensieve werk werpt zijn vruchten af! Jullie gaat vooruit. Jullie creëren je nieuwe leven.

Jullie worden opgetild naar nieuwe niveaus. Je zult nu een grotere capaciteit hebben om licht in je lichaam vast te houden, en gecentreerd te blijven, zelfs in de aanwezigheid van anderen.

Wij creëren een bel van bescherming om jullie heen zodat jullie energiepatronen niet verstoord worden. Niemand zal in staat zijn jullie vrede te verstoren.

Zodra je deze energie ontvangt, zal je leven niet meer hetzelfde zijn. Het zal een extra stap vooruit zijn en het zal een nieuwe frisheid in je leven brengen. Het zal vrede, vreugde en spiritualiteit brengen. Dit zal je gezond, gelukkig en vredig maken. Dit zorgt ervoor dat je begrijpt dat je een doel in het leven hebt en dat je al het mogelijke hebt gedaan om dit doel te bereiken.

De meeste mensen hebben nog nooit geweten wat geluk is. Ze hebben alleen verschillende gradaties van ongelukkig zijn ervaren: soms waren ze meer ongelukkig, soms wat minder en wanneer ze zich minder ellendig voelden, noemden ze dat geluk. Voor hen is geluk niets anders dan plezier. Dat kan niet waar zijn omdat het slechts tijdelijk is. Dit is het gevolg van hun onbewustheid.

Wanneer je bewustzijn wakker is, is plezier het bijproduct; wanneer je bewustzijn slaapt, is ongelukkig zijn het bijproduct.

Je zult begrijpen wat goddelijke liefde is zodra je je bewustzijn hebt ontplooid. Omdat dit je keuze zal zijn, zal je daarna niet meer terugglijden naar ongelukkig zijn.

Energie van Goddelijke Liefde is een smaak, een geur, een sensatie en is zo overweldigend en intens dat wanneer je haar eenmaal hebt ervaren, je je zult afvragen hoe je ooit zonder deze liefde hebt kunnen leven.

Geef je over aan de energie van Goddelijke Liefde die wij je sturen, vertrouw erop dat alles in goddelijke orde is, sta goddelijke leiding toe je te helpen, en vul je hart met liefde. Weet dat wij dankbaar zijn voor alles wat je doet.

Wij zijn dankbaar dat we in staat waren om op deze manier samen te werken en wij waarderen de genegenheid die eenieder van jullie ons heeft getoond.

Wij zijn hier om jullie aan te moedigen groot te dromen en anderen te helpen zelfs nog groter te dromen. Denk eraan dat zelfs het kleinste gebaar bergen kan verzetten.

Liefde en licht. Ben in het nu!

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeurvan de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella