Gaia’s Ascensie Update

Gaia’s Ascensie Update

Gechanneld door: Aurora Ray – 5 januari 2022

Zoals ik al eerder heb aangegeven zijn de energieën op Gaia aan het veranderen. Veel dingen gebeuren als gevolg van de verandering in energie. Een daarvan is dat de kern van Gaia gereactiveerd wordt en dat zal een versnelling creëren in de veranderingen die zich voordoen.

In deze boodschap wil ik het hebben over enkele van de veranderingen die plaatsvinden naarmate we de voltooiing van deze cyclus naderen. Ik vraag jullie om naar deze dingen te kijken met een heldere geest en een open hart.

  • De energieën van Gaia veranderen. Als gevolg daarvan zullen in het jaar 2022 enkele massale veranderingen plaatsvinden.
  • Deze verandering is voorspeld in jullie oude verleden, maar is niet bekend bij jullie huidige samenleving.
  • Deze energie verandering heeft invloed op alle aspecten van jullie levens – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel – net zo goed als op de planeet zelf.

Er zijn veel vragen geweest over wat er de afgelopen twee jaar werkelijk met jullie gebeurde en waarom zo velen van jullie zich een poosje in de war en verloren hebben gevoeld. De reden daarvoor is dat het ascensieproces van Gaia werd geactiveerd, waarna jullie door een intens reinigingsproces zouden gaan alvorens het Licht lichaamsproces op de juiste manier binnen te gaan. Maar sinds jullie het niveau van lager bewustzijn naderden dat nodig was om het oude paradigma op te lossen en daardoor kon jullie ware zelf deze processen niet ingaan.

Daarom zijn jullie een poosje verward of gedesoriënteerd gebleven;  wij hebben jullie verteld dat dit zou gebeuren wanneer wij het  Licht lichaamsproces bij jullie zouden introduceren. We hebben ook gezegd dat zodra dit gebeurt, je geen andere keus zult hebben dan los te laten wat je er momenteel van weerhoudt om je ware zelf te zijn (je “oude paradigma zelf”) en het leven te gaan ervaren op een compleet andere manier dan wat je nu gewend bent.

Het ascensieproces is een natuurlijk proces. Het is ook een van de diepgaandste veranderingen die je ooit zult ervaren.

Velen van jullie zullen zich anders voelen, fysiek lichter en energieker, gevoeliger voor je omgeving en zelfs meer in harmonie met de spirituele wereld.

  • Je kunt gemerkt hebben dat andere mensen om je heen niet “zien” wat jij ziet of “horen” wat jij hoort. Je bent een lichtwerker en bent dat al lange tijd geweest. Je ervaringen zijn anders geweest dan die van anderen, maar dat maakt hun ervaringen  niet minder belangrijk of waardevol.
  • Het ascensieproces is voor iedereen, niet alleen voor degenen die werken met Gaia.
  • Ascensie gaat nu ook in een veel hoger tempo en dat kan het gevoel geven van te verdrinken in al deze ervaringen.

Het ascensieproces is geen gemakkelijk proces. Het is een evolutie en op dit moment in jullie geschiedenis, wordt jullie evolutie versneld. Dit is de hoofdreden waarom zo velen van jullie zich gedesoriënteerd, ongerust en angstig voelen. Deze symptomen kunnen heftig zijn, maar ze zullen voorbij gaan wanneer de veranderingen intensiever worden.

Het ascensieproces zal veel verschillende gebeurtenissen te zien geven in de dagen en maanden die komen gaan. Al deze veranderingen zijn positief, ook al lijken ze dat in het begin niet te zijn. Jullie ascensieproces is een natuurlijk proces, zoals het ook moet zijn.

Jullie wordt de kans gegeven om in deze tijd een aantal dingen te ervaren die nieuw voor jullie zijn. Jullie krijgen de kans om echte vrijheid en onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Jullie wordt de kans gegeven om grenzeloze blijheid en geluk te ervaren om geen andere reden dan dat je daar voor gekozen hebt!

Deze nieuwe ervaringen kunnen nu vreemd voor je zijn en dat is goed te begrijpen. Nieuwe ervaringen vragen tijd om vertrouwd te worden. Heb je ooit een moment van zo’n intense vreugde gekend dat je het gevoel had dat je hart zou barsten? En wat als dat gevoel niet weg zou gaan maar in plaats daarvan steeds sterker zou worden? Dat is wat er op dit moment gebeurt met de mensheid.

Een van de meest algemene dingen die mensen hebben ervaren is een vreemde sensatie tussen hun wenkbrauwen – de plek van hun derde oog. Het zou omschreven kunnen worden als een warm, tintelend gevoel, of het zou zelfs het gevoel kunnen zijn van elektriciteit die door je lichaam stroomt. Deze sensaties worden veroorzaakt bij mensen die hun vibraties verhogen.

Gaia en haar bewoners ondergaan een ascensieproces, waarbij ze naar hogere frequenties van bestaan gaan.

Het ascensieproces is al begonnen, maar het zal zich steeds meer versnellen tot 2023, wanneer de meeste mensen het proces hebben gecompleteerd. Wat betekent dit voor jou? Wanneer je bent als de meeste mensen, weet je niet wat er gebeurt en waarom het gebeurt.

De waarheid is dat de grote meerderheid van menselijke wezens die op aarde leven zich niet bewust is dat bewustzijn bestaat buiten het fysieke rijk. De meesten geloven alleen in een materiële werkelijkheid of denken dat bewustzijn beperkt is tot hun eigen gedachten en gevoelens.

Ascensie gaat over ontwaken uit dit beperkte bewustzijn. Wanneer het eenmaal tot je doordringt dat je meer bent dan een lichaam en dat tijd geen eindeloze parade van incidentele momenten is die het lijkt te zijn, dan heb je de eerste stap naar ontwaking gezet. Ascensie gaat over het bereiken van heelheid. Wanneer we heelheid ervaren, teweeg gebracht door ons hogere zelf, ervaren we gelukzaligheid. Heelheid heeft niets te maken met gelijkheid maar is meer een uitbreiding naar de oneindige verscheidenheid van wat een ieder van ons in totaliteit is.

Het Goddelijke Licht keert terug naar de Aarde en wij zullen een enorme vibratie verandering ervaren terwijl we ons voorbereiden op de Nieuwe Aarde.

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org