Een reis in de Evolutie van Bewustzijn.

 

Een reis in de Evolutie van Bewustzijn

Door: Aurora Ray, 25 januari 2023

Tegenwoordig krijgen we meer informatie dan in welke andere tijd in de geschiedenis ook zodat we als menselijke soort betere beslissingen kunnen nemen.

Daarom lijken zo veel dingen bizar of onmogelijk; ze waren tot voor kort ook niet mogelijk, maar nu lijken ze plotseling mogelijk te zijn omdat er zo veel nieuwe informatie beschikbaar is waardoor ze gerealiseerd kunnen worden.

Dit komt doordat onze nieuwe technologie in slechts een paar jaar tijd zoveel effectiever is geworden. Dat was voor ons nodig om ons in een heel hoog tempo te ontwikkelen omdat we ons moesten voorbereiden op wat er komen ging!

De energie die via onze elektrische netwerken binnenkomt is zo sterk geweest dat degenen die zich voor de harmonische convergentie [1986] nog niet hadden voorbereid nu overweldigd zijn door hun eigen negativiteit en verwarring.

Zoals je al hebt ervaren is het niet nodig om te wachten op de juiste tijd om iets te doen. Je hoeft niet te wachten op toestemming, een reden of welke andere rechtvaardiging ook. Je kunt het gewoon doen omdat je weet dat je ziel het wenst en uiteindelijk beloond zal worden door het universum.

Als je in een situatie bent waarin je het gevoel hebt vast te zitten of dat er geen duidelijke manier is om uit een situatie te komen, blijf dan gewoon in het heden en in contact met je ziel.

Dit kan in het begin hard werken lijken maar uiteindelijk wordt het gemakkelijk en moeiteloos omdat je nu al deze dingen ervaart via je ziel in plaats van via je mind of lichaam.

Je kunt ook ontdekken dat wanneer je met iets ongelukkig bent of dat iets niet goed voor je voelt, het beter is om gewoon in het heden te blijven en verbonden met je ziel in plaats van weg te lopen van dit gevoel.

Dit zal je helpen om uit te zoeken waarom er een onbalans in je leven is en wat er veranderd moet worden zodat dingen snel weer beter kunnen gaan.

Naarmate je bewuster wordt van dit wezen dat je werkelijk bent, zal je creativiteit gaan opbloeien. Je zult ontdekken dat je uit je ego en je zorgen over alledaagse dingen en op het pad van hulpvaardigheid naar anderen stapt en dat je van materiële zaken naar spirituele zaken gaat.

Dit proces kan niet haastig gedaan worden; het vindt plaats op zijn eigen tempo voor elk individu. Maar je besef van de intentie in je ziel kan eraan bijdragen, wat het proces voor je versnelt doordat je inziet waar je bent in dit evolutionaire proces en je zo jezelf bekrachtigt.

De waarheid is dat wat je ook doet, wat je ook meemaakt, of waar je ook gaat in het leven, je deze EENHEID en deze verbinding met de oneindige creatieve kracht van het universum kunt ervaren. En het beste deel ervan is, dat het er altijd voor je is, dus is er niets waar je je zorgen over hoeft te maken.

De evolutie van bewustzijn kan versneld worden door samen te werken in groepen. Dit was de reden waarom de Geascendeerde Meesters voor de Galactische Federatie kozen om in deze tijd naar de Aarde te gaan en met ons te werken.

Ze wisten dat de Galactische Federatie in staat zou zijn de energie van het goddelijke bewustzijn sterker uit te stralen dan welke andere meester ook vanwege hun volledige verwezenlijking van de geest van het universum.

Dit is een heel geruststellende gedachte omdat het betekent dat wij in staat zijn tot veel meer zelfhulp dan voorheen gedacht.

Dus, houd je gedachten vast en zie je beeld van perfecte gezondheid werkelijkheid worden. Dat zal uiteindelijk voor iedereen zijn, want niet alleen jij hebt nu perfectie nodig om gezond en in evenwicht te blijven, ook de planeet heeft dat nodig.

Je moet op een medelevende manier naar iedereen kijken, zelfs naar de meest gevoelloze crimineel. En wat je je dan op een bepaald moment zult realiseren is dat de meest gevoelloze crimineel eens een babytje was waarvan de ouders net zoveel hielden als van jou, zo niet meer.

Je zit middenin een intens proces van evolutie en transformatie en je zult al snel alles anders zien. Het geascendeerde wezen in je weet dit en kan je pijn en lijden voelen, want elk aspect van jou is onderling verbonden – lichaam, mind, ziel en spirit.

Als je echt je ogen open wilt doen voor de waarheid en een paar drastische veranderingen in je leven wilt brengen, dan moet je het ego afschudden en wakker worden.

Laat los wat “bekend” is op Aarde en spring in het onbekende!

Wees voorbereid op een COMPLEET nieuw leven waar alles wat je ervaart anders zal zijn. Je zult oude manieren van kijken naar dingen los moeten laten, angst vervangen door moed, de controle opgeven en het onbekende omarmen. Je zult je los moeten maken van alles wat je weet omdat het niet langer van toepassing is.

Je staat op de rand van een nieuw niveau van begrijpen, wat met zich mee zal brengen toegenomen helderheid en wijsheid! Vecht er niet tegen; omarm het!

Het licht straalt helder op je en er bestaat geen duisternis die niet geheeld kan worden. Dus weet gewoon dat deze periode van verwarring, fysiek ongemak en mentaal lijden slechts tijdelijk is terwijl je vooruit gaat naar je eigen staat van ware vrede, vreugde en eeuwige voorspoed!

Waar je ook doorheen gaat, je bent niet alleen. Wij zitten er allemaal samen in, en ik wil er voor je zijn.

Geef nooit op. Geloof is macht en kan bergen verzetten als je echt gelooft in het proces en in jezelf!

Dit jaar zal een intens jaar worden van vooruit kijken, actie ondernemen en het beëindigen van oude patronen voor eens en altijd.

Ik weet zeker dat je je afvraagt wat er voor ons ligt!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org