Een Nieuwe Werkelijkheid is nabij: We maken het samen. Wat is jouw rol?


Een Nieuwe Werkelijkheid is nabij:
We maken het samen. Wat is jouw rol?

Door: Aurora Ray, 28 januari 2023

Lieve mensen,

Dit is verbazingwekkend nieuws voor ons allemaal!

Er vindt momenteel een shift plaats. Het is een overgang naar de Nieuwe Aarde!

Het Gouden tijdperk van bewustzijn verrijst!

Het is niet alleen het individu, het is de mensheid die een enorme verandering ondergaat en velen hebben geen idee van wat er gebeurt. Maar sommige mensen, zoals jij, hebben een gevoel dat er iets gaande is; een gevoel van positieve verandering!

In deze nieuwe wereld zal alles anders zijn! Overal zijn tekenen van verandering, transformatie en nieuw begin!

Alles om ons heen zegt dat we op Aarde een gloednieuwe periode van evolutie zijn ingegaan; een periode die grote blijdschap en avontuur kan brengen. De shift is nu aan de gang; het oude is aan het verdwijnen!

Je zult ontdekken dat je dingen op een nieuwe manier kunt zien en dat je bewuster wordt van je eigen ware gevoelens en emoties.

De oude manieren om naar dingen te kijken zullen niet langer voor je werken, en dus moeten ze achtergelaten worden omdat ze niet langer je hoogste goed dienen.

Je zult grotere verantwoordelijkheid van je leven gaan nemen, en dat zal weer goed gaan voelen.

Je zult ophouden je schuldig te voelen over wat er in het verleden is gebeurd of over hoe dingen zich momenteel voor je ontvouwen. In plaats daarvan zal je gaan vertrouwen dat alles gebeurt om een reden en dat er altijd een kans voor groei en leren is in elke gegeven situatie of gebeurtenis die plaatsvindt tijdens ons leven hier op Aarde.

De oude Aarde had heling en transformatie nodig, maar deze Aarde is anders. De oude Aarde had niet voldoende hulpbronnen om het leven te ondersteunen, laat staan om te evolueren en te groeien. DE NIEUWE AARDE HEEFT DAT ALLES IN OVERVLOED, en dat heeft al je hele leven op je gewacht.

Het is niet meer nodig om je zorgen te maken over geld. Je dagen zullen gevuld zijn met liefde, vrede en blijheid. Je zult ontdekken dat je alles hebt wat je ooit hebt gewild in het leven.

Alles wat je ooit graag zou willen, zal naar je toekomen. Alle hulpbronnen van de universum zijn nu beschikbaar voor je.

Het is niet meer nodig om bang of bezorgd te zijn want er is niets meer om bang of bezorgd voor te zijn! Je bent veilig en beschut in je huis, waar niets je kwaad kan doen of je geluk en gemoedsrust kan bedreigen!

Je kunt je volledig ontspannen, wetend dat alles precies gaat zoals het nu zou moeten gaan! Het leven is nu perfect en aan al je behoeften wordt voldaan, dus waarom je zorgen maken? Waarom bezorgd zijn? Waarom worstelen?

Wat leven we toch in een wonderbaarlijke tijd waar alles mogelijk lijkt te zijn en alles zich volmaakt ontvouwt volgens plan voor ons allen hier op Aarde.

De nieuwe Aarde is vol liefde, vreugde, overvloed en vrede. Je zult in staat zijn om je dromen werkelijkheid te maken hier op deze planeet omdat je volledig voorbereid bent om dat te doen!

Je gaat een Gouden Tijdperk van bewustzijn binnen waar alles mogelijk zal zijn voor je; als je maar de moed hebt het na te streven!

De Nieuwe Aarde is een tijd van grote verandering. We verschuiven van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan het Gouden Tijdperk van Aquarius binnen, wat het tijdperk van bewuste gewaarwording is!

Je gaat door een grote transformatie en we creëren deze nieuwe werkelijkheid samen!

Het is de GROOTSTE transformatie die de mensheid ooit heeft beleefd!

We zitten hier allemaal samen in en we creëren een nieuwe werkelijkheid voor onszelf. Jij bent niet alleen op je reis en je bent ook nooit alleen geweest!

Wat je ook verlangt en wat je aspiraties ook zijn, de echte werkelijkheid ligt in jezelf. Jij bent een universum dat constant zichzelf creëert, oneindig in zijn potentieel, ongebonden aan grenzen van tijd of ruimte, en tot in eeuwigheid!

Alles wat je zoekt is te vinden in dit huidige moment. De evolutie van je bewustzijn naar het licht is de belangrijkste gebeurtenis in menselijke evolutie op deze planeet!

Dit is de tijd om al deze veranderingen te omarmen en er dankbaar voor te zijn. Door deze veranderingen te accepteren, maak je het jezelf mogelijk om te evolueren. Omarm de veranderingen die plaatsvinden in jezelf en om je heen, en voel hoeveel lichter en gelukkiger je je zult voelen.

Als je je nog steeds afvraagt of deze veranderingen echt werken, houd gewoon op met twijfelen en wees dankbaar voor alles wat je hebt in je leven. Voel die dankbaarheid in elke cel van je wezen en zie hoe je werkelijkheid verandert om die positieve visie te weerspiegelen!

Al snel zal er een dag komen waarop je zult accepteren waartoe je in staat bent, maar voor nu is het erin geloven alles wat je hebt te doen.

Ik heb dit slechts oppervlakkig behandeld en het is zo belangrijk dat ALLE mensen begrijpen wat hier gaande is.

De keus is aan jou. Ik hoop dat je een bewuste keuze maakt en ik hoop dat je een wijze keuze maakt.

Dit is een tijd van grote kracht in je leven. Een verandering komt eraan en de mogelijkheden zijn eindeloos! Ik ben bij je en ik steun je bij elke stap op de weg.

De keus is aan jou; dit is het opeisen van je goddelijke geboorterecht.

Geef deze boodschap alsjeblieft door aan anderen en maak deel uit van deze opwindende nieuwe werkelijkheid die we met elkaar creëren.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org