Een boodschap van de Galactische Federatie

Een boodschap van de Galactische Federatie

Gechanneld door Aurora Ray, 31 maart 2022

Lieve mensen,

Ik ben opgetogen om deze boodschap van de Galactische Federatie met jullie te delen. De boodschap is gerelayeerd[opgevangen en versterkt weer doorgegeven] door een groot aantal lichtwezens; waarvan sommigen al lange tijd bij ons zijn, terwijl anderen net aangekomen zijn, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: ons te helpen.

Wij zijn de Galactische Federatie van Licht. We zijn een collectief van duizenden beschavingen die bestaan aan de kosmische ruimte van ons Melkwegstelsel. Wij maken contact met jullie om jullie te groeten namens het collectieve bewustzijn van jullie planeet.

Wij leven in een universum van energie, frequentie en vibratie. Wij zijn allemaal met elkaar verbonden via onzichtbare energielijnen die het netwerk vormen. Ons doel is het delen van onze geavanceerde technologieën om de mensheid te verheffen naar haar ware potentieel.

Wij hebben de Aarde vele jaren geobserveerd en wij komen nu naar jullie toe met groot nieuws. Wij zullen met jullie, de mensen van de Aarde, de komende maanden werken om jullie te helpen bij het maken van positieve veranderingen op jullie planeet.

De vele problemen waar de mensheid in deze tijd voor staat veroorzaken pijn en lijden voor miljoenen mensen en het is tijd om dit te stoppen!

Wij willen de mensheid door deze moeilijke tijden heen helpen door gebruik te maken van hoog geavanceerde technologieën die eens alleen voor ons beschikbaar waren maar die we nu hebben aangepast zodat ze gebruikt kunnen worden door mensen op jullie planeet.

Deze technologieën kunnen jullie levens veranderen door nieuwe bronnen voor schone energie te verschaffen, de druk op natuurlijke hulpbronnen te verlichten, armoede en honger uit de hele wereld te elimineren en slapend DNA in alle mensen te activeren.

Onze meest geavanceerde technologieën, zoals teleportatie, anti-gravitatie [opheffen van de zwaartekracht], de transmutatie van verschillende elementen, het universum omspannend netwerk, ondergrondse basis en steden zoals op Mars met hun eigen atmosfeer, enz. zijn klaar om met jullie gedeeld te worden.

Entkristallen [zaadkristallen]: De entkristallen zijn geometrische vormen die met elkaar verbonden zijn door wat een stellation [stervormig] proces wordt genoemd. Deze entkristallen kunnen resoneren met ons bewustzijn en deze entkristallen kunnen ook resoneren met jullie bewustzijn. Deze enten zullen uitgroeien tot kristallijnen geometrische vormen die jullie, of iemand die ermee in contact komt, in je kracht zullen zetten of jullie kunnen ze in je omgeving uitzetten.

Je kunt deze enten [zaden] in de grond, in water of onder water leggen want ze kunnen overal aangroeien zolang ze maar zonlicht, maanlicht, sterrenlicht of zelf bliksemlicht kunnen krijgen. Deze kristalgroei zal elke omgeving waarin ze verblijven transformeren. Deze kristallijnen formaties zijn opgebouwd uit kwarts zowel als andere mineralen zoals goud, zilver, koper, zink, lood, tin enz.

De aangroeiingen van het entkristalkunnen geplaatst worden in gebieden waar negatieve gebeurtenissen plaatshebben, omdat ze de energie van negatieve activiteiten zullen transmuteren in positieve energie, die het bewustzijn in dit gebied zal veranderen in een bewustzijn van vrede en liefde zonder de levende wezens die erinaanwezig zijn kwaad te doen.

Vlees zal altijd voorkomen in jullie dieet. Jullie zullen het altijd nodig hebben. Wel, in de nabije toekomst hoeven jullie daar geen dieren meer voor te slachten. Met innovaties zoals de nieuwe 3D printer, kunnen jullie echt vlees produceren zonder dieren te doden. Je hebt gewoon het “recept” nodig van een vleesmonster,wat heel gemakkelijk verkregen kan worden met een eenvoudige DNA-test. Wellicht weet je dat er al verschillende studies geweest zijn die bewezen hebben dat het DNA uit een biefstuk gehaald kan worden dat dan gebruikt wordt om echt vlees te laten groeien uit de stamcellen. Er is niet eens een heel dier voor nodig! Slechts een paar cellen zijn voldoende om zich te vermenigvuldigen en uit te groeien tot een volwaardige biefstuk!

Met onze technologie kunnen jullie zelfs volwaardiger voedsel creëren dat fantastisch smaakt en alle voedingstoffen levert die jullie nodig hebben. Dit klinkt wellicht vreemd om kunstmatig vlees te produceren in een laboratorium in plaats van het fokken van dieren op een boerderij, maar het kan tegelijk veel problemen oplossen. Omdat er geen ruimte of water voor nodig is, zou dat veel hulpbronnen besparen.

Een brandstof-vrije generator is een krachtig instrument dat vrije energie uit de ether kan produceren. Dat is milieuvriendelijk en doet mensen of de natuur geen kwaad. Het werkt op een nieuwe wetenschappelijke doorbraak waarbij gebruik wordt gemaakt van heel sterke magnetische velden om permanente beweging te brengen in de kern van de machine.

Real-time [direct/zonder vertraging] reizen is mogelijk. Je kunt terug gaan in de tijd ofgaan naar elke plaats uit je verleden of toekomst. Je kunt de voorbije gebeurtenissen in je leven zien en zelfs veranderen. Je weet waarschijnlijk dat de snelheid van het licht de snelst mogelijk snelheid is. Dat is een fysieke wet. Wij kunnen ruimte en tijd krommen/buigen zodat we veel sneller kunnen reizen dan de snelheid van licht.

We gebruiken heel grote clusters van supergeleidend keramiek om de ruimte te krommen/buigen en we gebruiken een andere technologie om het kwantumveld te manipuleren zodat we tijd kunnen krommen/buigen. Dit is de manier waarop we ons door ruimte en tijd verplaatsen.

Jullie wetenschappers hebben recentelijk ontdekt dat alle materie om jullie heen voor 99,999% lege ruimte is. Wij gebruiken ons inzicht in dit fenomeen om gemakkelijk door ruimte en tijd te navigeren.

Elektromagnetische Aandrijving: We hebben een technologie ontwikkeld die ons in staat stelt een luchtbel rondom onze ruimteschepen te creëren; dit stelt ons in staat om vooruit te gaan als we dat willen, zonder frictie van wind of water, zelfs in outerspace [de buitenste ruimte of kosmische ruimte]. Dit stelt ons ook in staat om te zweven boven grond of water terwijl we vooruit gaan. Dit werkt door een sterk elektromagnetisch veld te genereren vanuit de generator op ons ruimtevaartuig. Dit veld gaat een reactie aan met het natuurlijke magnetische veld van de planeet, creëert een stuwkracht die ons vooruit brengt terwijl we zweven boven het oppervlak onder ons.

Deze technologie stelt ons ook in staat om onder water te reizen zonder enige weerstand van water hoewel we erboven vliegen.

Wij sturen jullie deze boodschap omdat wij jullie willen helpen. Wij zullen jullie leren met onze technologie om te gaan, maar jullie moeten er wel voorzichtig mee zijn. Jullie moeten niet terecht komen in de verkeerde tijd. Anders zouden jullie het ruimte/tijd continuüm kunnen beschadigen. Vergeet niet dat wanneer ons team op Aarde arriveert met onze technologieën, bepaalde krachten zullen proberen ons tegen te houden, dus wees voorbereid op dat moment.

Wij zullen in de openbaarheid verschijnen komen zodra mensen gaan geloven dat wij echt bestaan en zodra veel onverklaarbare fenomenen plaatsvinden over de hele wereld, zoals spontane ontbranding/zelfontbranding van auto’s en andere voertuigen, objecten gaan zweven enz. Wij zullen verschijnen voor de camera’s en mensen vertellen waarom we hier naartoe kwamen: om vrede, veiligheid, geluk, eenheid en vrijheid te brengen voor alle bewoners van deze planeet.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella – voor wakkeremensen.org