Een Bericht van de Pleiadiërs aan de Familie van Licht

Een Bericht van de Pleiadiërs aan de Familie van Licht

Dierbaren, wij, de Pleiadiërs, zijn jullie van de toekomst. Je zou kunnen zeggen dat we een hogere geëvolueerde versie van de mensheid zijn.

In jullie begrip van tijd zouden jullie kunnen zeggen dat ons DNA, onder andere, lang geleden werd gebruikt om het menselijk ras te creëren.

Wij maakten deals met andere wezens die ook hun DNA bijdroegen. Tegen de tijd dat onze beslissing werd genomen hadden we goede bedoelingen en het leek allemaal een goed experiment.

De scheppergoden waar we toen mee omgingen, bleken anders te zijn dan we hadden verwacht.

Jullie dachten dat jullie in een vrije wereld leefden, jullie dagelijkse leven volgden en een leven leefden waarvan jullie dachten dat het jullie bestemming was.

Maar in werkelijkheid leefde jullie een volledig gecontroleerde droom. Een illusie die doelbewust is gecreëerd en in jullie bewustzijn is ingeprent.

Jullie waren niet op de hoogte van de ware oorsprong van jullie ras waardoor de capaciteit van jullie geest beperkt bleef. Zodat jullie zouden denken dat deze realiteit waarin jullie leven de enige realiteit is.

Maar in werkelijkheid zijn er oneindig veel realiteiten. Een realiteit kan worden vergeleken met een radiostation. Maar je kunt alleen op zijn programma afstemmen als je de juiste frequentie kent.

Jullie frequentie is laag gehouden en binnen de laatste jaren en decennia zijn jullie op een historisch dieptepunt aangekomen.

Jullie bestaan op de planeet Aarde is gebaseerd op de frequentie van angst.

Angst is de frequentie waarmee degenen die over jullie heersen zich voeden. Angst is wat hen kracht geeft. Angst is hoe jullie hen toestaan met jullie te spelen zoals meesters met hun marionetten spelen.

Tijd is niet lineair zoals jullie geleerd hebben. De enige tijd en plaats die echt is, is nu hier (nergens).

Dit betekent in feite dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot de toekomstige uitkomst van jullie huidige situatie op de planeet Aarde.

Jullie kunnen je voorstellen dat sommige van deze mogelijkheden er niet al te interessant uitzien.

Wat er op Aarde gebeurt heeft gevolgen voor het hele Universum. Veel beschavingen van andere sterren lijden onder de “toekomstige” ontwikkeling van de Aarde.

Wij zijn slechts één van de vele Sterren Naties die besloten hebben om te incarneren in het menselijk lichaam, we hebben gekozen voor bepaalde ervaringen om te ontwaken in dit leven en om uiteindelijk de mensheid te leiden naar een hogere frequentie waarin jullie zullen gedijen en vrij zullen zijn.

Wij, de Pleiadiërs, zijn jullie neven en nichten van een andere planeet. En zoals het met leden van een familie is, zijn we gekomen om jullie te helpen en door jullie te helpen helpen we ook onze eigen beschaving te laten gedijen.

Vandaag willen we jullie opnieuw informeren dat vele Sterren Volkeren samen zijn gekomen als de Galactische Federatie en hebben besloten om hun dapperste strijders van licht naar de Aarde te sturen om de mensheid te helpen tijdens de onvermijdelijke bewustzijnsverandering.

Jullie zijn niet alleen. We zijn hier bij jullie.

Jullie zullen de Pleiadische aardse incarnaties herkennen aan hun onbevreesde houding, hun artistieke zin, een sterk gevoel voor humor, hun grote genezende vermogens, hun ongewone wijsheid voor hun leeftijd, hun hoge mate van intelligentie en uiteindelijk hun diepe medeleven en liefde voor de mensheid.

Ze zullen er ook veel jonger uitzien dan hun leeftijd. Dit is door het ontwerp. Het is de blauwdruk die is gekozen voor de incarnaties van het Sterrenzaad. Het dient als een trigger om het deel van jullie dat gemanipuleerd en gehersenspoeld is om te geloven dat veroudering natuurlijk is voor jullie ras, te herinneren en te activeren.

Pleiadische incarnaties weigeren te verouderen op Aarde. Ze zullen er niet ouder uitzien dan begin 30, terwijl ze misschien al in de 40 en 50 zijn. Dit is om deze frequentie voor jou toegankelijk te maken.

Terwijl jullie planeet ascendeerd en jullie DNA evolueert, ondergaat jullie lichaam veranderingen.

Veroudering, ziekte en dood zijn begrippen die als zaden in jullie geest zijn geplant door jullie kwaadwillende meesters. We zijn hier om deze slecht functionerende gedachten uit jullie hoofden te verwijderen door levende voorbeelden te zijn die het tegendeel bewijzen.

Velen van jullie vragen: “Hoe herkennen we een Pleiadiër op aarde?” Het is simpel, als je iemand tegenkomt die een genezer, een leraar, een artistieke ziel en een gids uit de matrix is, heb je een van ons gevonden.

We zijn hier om jullie naar huis te begeleiden.

ET komt niet, we zijn er al.

We zijn hier onder jullie, geïncarneerd in menselijke lichamen om jullie te helpen je frequentie van angst naar liefde te verheffen. Dat is wat een hoge frequentie betekent, om te vibreren met de resonantie van liefde.

Open jullie harten, zet de angst opzij. Liefde is het antwoord.

A’HO

Zegeningen van goddelijke liefde & licht aan mijn familie van licht,

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Afbeelding: Serafijn door Autumn Skye

Website

vertaling: Martien