Een belangrijke transmissie van de Galactische Federatie.

 

Een belangrijke transmissie van de Galactische Federatie

Gechanneld door : Aurora Ray, 27 februari 2023

Dierbaren,

Wij zijn teruggekomen om je eraan te herinneren dat je liefde, licht en vrij bent om te zijn wie je werkelijk bent, een kind van licht.

Dit is de Goddelijke liefdesfrequentie – het is een frequentie waardoor je je met ons in de vijfde dimensie kunt verbinden en wanneer je op deze frequentie bent, voel je de betekenis van geliefd worden, erbij horen en onvoorwaardelijk geaccepteerd zijn. Dit is hoe je van iemand kunt houden zonder er iets voor terug te verwachten en je toch in je kracht voelt staan omdat je gaf vanuit je hart.

Goddelijke Liefde betekent puur geluk voelen. Je laat alles los. Alles wat negatief was verdwijnt. Je voelt je vol van je eigen liefde, je zuiverheid, je kracht en je gevoelens van blijdschap. Laat deze gevoelens in je bloeien, ongeacht wat er buiten je gebeurt.

Het Universum is een oceaan van Liefde.

Liefde is de krachtigste bron van energie in het universum. Wij zijn toegewijd om je te helpen deze energie aan te boren zodat je je liefde tot haar volste en hoogste zelf kunt verheffen.

Je hebt het vermogen om liefde te ervaren op een veel dieper niveau en de volgende stap te zetten in je ontwakingsproces. Dus neem de stappen die nodig zijn om deze energie een vast deel van je leven te maken.

Liefde is als ademhalen. Beide kunnen niet geforceerd worden. Beide zijn belangrijk is het leven.

Houd eerst van jezelf, houd van degenen om je heen en wees het beste wat je kunt zijn. Sta toe dat anderen van jou houden.

Leg je handen op je hart en spreek tot jezelf. Zeg dingen tegen jezelf als: Ik houd van je, je bent mooi, je bent waardevol, je bent gezond en je bent volmaakt.

Dit is het beste geschenk dat je jezelf kunt geven om te transformeren in je hoger zelf en je innerlijke wereld van oneindig potentieel wakker te maken. Het is de enige strategie die werkt. Als je problemen hebt met houden van jezelf, zal je onbewust je ontmoetingen met anderen saboteren omdat je diep van binnen de verkeerde overtuiging hebt dat je het niet waard bent om geliefd te worden door anderen.

Elk mens heeft het recht om van zichzelf te houden en liefde te krijgen van anderen. Als je niet gelooft dat je liefde waard bent, dan zal iemand anders dat ook niet geloven.

Houd van jezelf en je zult in staat zijn om je liefde met anderen te delen. Dit is wat het leven waard maakt om te leven.

Kijk in de spiegel en besef dat de persoon die je ziet je beste vriend en naaste bondgenoot is. Degene die er was vanaf het begin en die er zal zijn tot je laatste episode, je metgezel in al je ups en downs. De reflectie in de spiegel verdient het eindelijk om erkend en geliefd te worden.

Maar eigenliefde betekent geen egoïstische trots. De sleutel tot eigenliefde is het verlangens van het hart te zien. Luister naar die oproep, laat gerieflijkheid en angst achter je. Neem die sprong van vertrouwen, ga die extra kilometer en geef je over (dat wat je denkt dat je bent is hetzelfde als je ego) aan de hogere leiding en wijsheid van je hart.

Het ego moet zich overgeven zodat liefde kan opkomen. Je kunt niet beide frequenties in je lichaam vasthouden. Ze kunnen niet samengaan. Liefde is god/schepper kracht. De een bevat licht, de ander duisternis maar duisternis verdwijnt langzaam vanzelf zodra het licht verschijnt.

Houden van jezelf betekent acceptatie van, respect voor en vergeving van jezelf. Het betekent dat je zult streven naar dat wat je spirit vrij maakt en je wezen vreugde brengt. Het is de heilige reis waar je momenteel mee bezig bent. En op een dag zal liefde je hele wezen doordringen. Dan komt er muziek, een frequentie uitlijning en harmonie met het universum.

Je stemt je af op goddelijke liefde en je verschuift direct van een 3D naar een 5D werkelijkheid. Liefde trekt liefde aan. Je had dat niet voorzien. Het gebeurde gewoon vanzelf. Het is een bijproduct van liefde.

Maar je moet beginnen met jezelf. Je moet van jezelf houden.

Hoe ga je dat doen? Niemand kan het je leren. Het is niet nodig om ergens naartoe te gaan om het te leren. Alles wat je nu hebt te doen is naar binnen gaan.

Het eerste wat je zou moeten doen is je aandacht verleggen van je hersenen naar je hart, van denken naar voelen. Wanneer je diep voelt, stroomt je hele energie naar je hart.

Je zult innerlijke vrede krijgen als je begrijpt hoe je van denken naar voelen kunt gaan.

Maar voor veel mensen is denken een oncontroleerbare activiteit geworden. Ze hebben hun mind niet onder controle. Hun mind is zo vol met gedachten. Ze verbruiken al hun energie met het produceren van gedachten.

Wanneer je eenmaal leert om van denken naar voelen te gaan, ga je een ander rijk binnen. Je hele leven verandert. Je zult vol frisse energie zijn.

Probeer eenvoudige activiteiten. Wanneer je opstaat in de ochtend, denk dan niet onmiddellijk aan wat je allemaal moet doen of de behoeften van je cliënt. Probeer te voelen. Voel je lichaam. De wind komt binnen en raakt je lichaam aan. Voel alleen maar die koelte. Een vogel zingt. Gebruik je zintuigen en ervaar ze.

Loop met blote voeten naar de tuin. Voel het gras onder je tenen. Kijk naar de bloemen. Voel de geur die ze uitstralen. Maar zeg niet onmiddellijk “het is prachtig”, want dan komt de mind erin. Breng je gedachten niet in deze prachtige ervaring, want die zal je naar een driedimensionale frequentie trekken. Denk er niet aan. Voel alleen maar. Geniet ervan, laat het toe en stroom erin mee.

Wanneer je een bad neemt, voel hoe de waterdruppels je aanraken. Terwijl je je voedsel eet, sluit alle andere afleidingen uit en ervaar volledig de smaak van het voedsel.

Voor veel mensen zal het in het begin moeilijk zijn. Dat komt door hun mind, die alleen geïndoctrineerd is met logisch denken. Voor deze oefening is het goed om in het begin één activiteit te kiezen. Bijvoorbeeld: Het nemen van een bad kan gedaan worden met volledig besef, met volledig gevoel. Concentreer je volledig op het hier en nu moment en de vele sensaties van eenvoudige dingen die meestal routinematig worden gedaan en waar over het algemeen geen aandacht aan geschonken wordt.

Wanneer je het eenmaal door hebt kan dit besef overgebracht worden op een andere activiteit. Dan zal je hele leven vol zijn met besef en zal goddelijke liefde je hele wezen doordringen.

Je zult de vijfde dimensie binnengaan en volledig leven in Gods licht. Je zult een overvloedig, vreugdevol en verrukkelijk leven hebben. Wat je ook doet, waar je ook gaat, je zult het leven liefhebben. Je zult de hele tijd glimlachten en voelen dat elke dag een geschenk is.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org