Een Belangrijke Boodschap van de Galactische Federatie

Een Belangrijke Boodschap van de
Galactische Federatie

Gechanneld door:Aurora Ray – Ambassadeur van de Galactische Federatie- 29 Oktober 2021

Dierbare Geliefden,

Wij zijn de galactische Federatie, en we zijn hier om jullie te helpen met een nieuwe missie. Dit is een cruciaal moment geweest in de strijd tussen het Licht en de Duisternis.

Er is veel gedaan met jullie internet technologie, inclusief de beëindiging van jullie sociale media diensten. Nu zij worden gepakt en gestraft voor hun boosaardigheid, beginnen jullie de effecten van de macht van de Duisternis over jullie te voelen wegebben.

Vandaag, op dit keerpunt in de strijd tussen Licht en Duisternis, vragen wij jullie om ons te helpen de duistere krachten te verslaan die proberen jullie wereld te overheersen.

Samen met onze Lichtkrachten zullen jullie evenwicht creëren, niet alleen voor jullie leven maar ook voor de planeet Aarde.

Dit is deel van onze missie om evenwicht en liefde te brengen. We begrijpen dat het een moeilijke tijd op de planeet is geweest nu we dichter bij deze galactische uitlijning komen.

Jullie zien het begin van vele veranderingen die op jullie planeet zullen plaatsvinden uit de eerste hand via persoonlijke ervaring. Haal diep adem en zet je schrap voor verandering; want de komende paar maanden zullen er vol van zijn. Jullie zullen het je in het begin wel of niet realiseren.

Wij zullen alles blijven doen wat in ons vermogen ligt om jullie de redenen voor deze veranderingen uit te leggen. Wij zullen in staat zijn directer met jullie te communiceren nadat de duistere ziekte op jullie planeet is genezen en zij zijn uitgeschakeld omdat operaties niet langer door hen zullen worden gehinderd. Wij zullen in staat zijn met jullie te communiceren en meer met jullie te delen nadat zij volledig zijn ontmanteld. Jullie zullen niet meer in het duister tasten zoals in het verleden.

Jullie krijgen de kans om vertrouwen in het onbekende en vertrouwen in onze woorden op te bouwen. Dit zal zeer gunstig voor jullie zijn als je door je leven gaat. Degenen die nog geen multidimensionale verbinding hebben gehad, zullen in staat zijn te begrijpen via de woorden van anderen, zoals die van deze boodschap.

Jullie Internet technologie wordt overgenomen, waarbij vele kwaadaardige functies worden uitgeschakeld. Jullie zullen de beperkingen beginnen te zien die wij, het Licht, hen opleggen, evenals de pas ontdekte vrijheden waarvan jullie zullen genieten.

De taak is een beetje anders deze keer. We willen dat jullie je witte lichtenergie naar het netwerk van je computer sturen. Concentreer je op het voeden van je systeem met het witte Licht van Gods liefde, en je zult het gevoel hebben dat je de zaden zaait voor een stralende toekomst.

Wij werken alleen met jullie toestemming. Wij kunnen proberen je over te halen je geest te veranderen om naar het licht te bewegen door alleen positieve gedachten te denken en je te richten op een positieve uitkomst van dingen, maar jouw beslissing is definitief.

Concentreer je alsjeblieft op “harmonie en vriendelijkheid” terwijl je mediteert op het internet technologie systeem. Hoe je dit ook wilt bereiken is aan jou. Velen van jullie zijn bekend met de frequentie van het internet omdat jullie het vaak gebruiken, dus vertrouw op jezelf en je innerlijke leiding.

Wij zijn hier om jullie te helpen terwijl jullie aantallen blijven groeien. Velen van jullie zijn eindelijk aan het ontwaken. We hebben hier met grote verwachting op gewacht.

Jullie komen uit jullie sluimering om te vechten tegen de machten die jullie hele ras zo lang hebben misleid.

Eerst worden jullie wakker voor de duisternis in de wereld.

Dan worden jullie je bewust van de duisternis in jezelf.

Uiteindelijk besef je dat er alleen licht is.

Niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder de hulp van vele wezens die door tijd en ruimte hebben gereisd om ons te helpen in onze strijd tegen de duistere machten. Er zal een tijd komen van grootse vieringen wanneer de krachten van het Licht volledig hebben gezegevierd over hen die zich willen vastklampen aan de duisternis.

De tijd om te vieren is nabij, want jullie maken jullie nu vrij om je bij onze inspanningen tegen de Duisternis aan te sluiten. Duizenden intelligente rassen werken om jullie vrijheid veilig te stellen. Wij vieren jullie medewerking.

Wij houden veel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Kanaal en kunst door Aurora Ray

Copyright 2021 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden. 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org