Dimensionale Ontdekking: Tekens dat je al Leeft in de 5e Dimensie zonder het te Beseffen

Door: Aurora Ray – 22 februari 2024

De vijfde dimensie is geen plaats op een kaart; het is meer een verhoogd energieniveau. Het is in overeenstemming zijn met een hogere staat van bewustheid.

Momenteel ontwikkelt ons collectieve bewustzijn als planeet zich in een hoog tempo en krijgt vaart. Er zijn wezens van buiten ons melkwegstelsel en lichtwerkers die helpen bij deze belangrijke overgang.

Sommige mensen zijn al geascendeerd naar deze verhoogde staat en leven er wellicht in zonder het te beseffen. Vraag jij je af of je tot degenen behoort die de vijfde dimensie zijn binnengegaan? Hier zijn een paar signalen om op te letten:

Een verlangen naar authenticiteit

Als je 5D bewustzijn ingaat, zal je een groeiend verlangen naar meer betekenis, zin en authenticiteit in je leven merken. Daar waar je voorheen tevreden bent geweest met het nastreven van materieel succes of te passen in sociale verwachtingen, verlang je nu naar iets dat dieper gaat.

Er is een nieuw ontdekte drang om alles wat kunstmatig of niet authentiek voelt weg te doen ten gunste van de dingen die voor jou het meest waarheidsgetrouw en oprecht voelen. Je zoekt betekenisvol werk en activiteiten die in lijn zijn met je ziel. Je relaties worden meer hart-gebaseerd, weg van de op ego-gebaseerde banden. De wilt je gaven en talenten zo volledig mogelijk tot uitdrukking brengen.

In de kern weerspiegelt deze shift een verandering in persoonlijke waarden. Je hecht minder belang aan geld, status of bezittingen en geeft meer om vervulling, creativiteit en het maken van een positief verschil. Je wilt op je levenspad je ware aard tot uitdrukking brengen. Alles wat je van deze missie afleidt voelt uitputtend.

Dit verlangen naar authenticiteit is een signaal dat je wakker wordt voor het hoger bewustzijn van het 5D energieveld. Je ziel verlangt ernaar zich volledig uit te drukken zonder kernwaarden of waarheden aan te tasten. Als je deze innerlijke drang volgt, zal je meer zegeningen, synchroniciteiten en vrede in je leven aantrekken. Deze shift is een uitnodiging om zonder angst te handelen in overeenstemming met je diepste waarheden.

Meer tijd in de natuur

Als je 5D bewustzijn ingaat, kun je merken dat je een toegenomen verbinding en affiniteit voelt met de natuur en de dieren. Tijd buiten in de natuur doorbrengen begint je het gevoel te geven dat het heel therapeutisch en verzorgend voor je ziel is. Je verlangt ernaar de drukke steden te ontvluchten en rust te vinden door onder een boom te zitten, door de bossen te wandelen of met je handen in de aarde bezig te zijn.

Je begint dieren te zien als verwante zielen en je vindt grote vreugde in rustige momenten waar je bij ze kunt zijn. Je liefde voor alle levende wezens wordt groter. Je kunt zelfs verhoogde vermogens ontdekken om te communiceren met planten en dieren op een intuïtief niveau. De natuur geeft je een gevoel van “thuis” en je beseft wat het betekent een beheerder van de aarde te zijn.

Deze aantrekkingskracht van de natuur ontstaat wanneer je naar hoger-vibrerende frequenties gaat. Je begrijpt op zielsniveau hoe kostbaar en heilig de aarde is. Tijd buiten doorbrengen brengt je in lijn met de helende en grondende energieën van de planeet. Naarmate je bewustzijn ruimer wordt, voel je steeds meer dat alles energetisch met elkaar verbonden is. Jezelf onderdompelen in de natuur helpt je weer in balans te komen en herinnert je eraan dat je deel uitmaakt van iets groters.

Een verandering in dieet

Als je vibratie omhoog gaat en je in hogere staten van bewustzijn komt, kun je een verandering in je eetpatroon en voedingsvoorkeuren opmerken. Veel mensen die door een spirituele ontwaking gaan merken dat hun lichaam naar lichter en schoner voedsel begint te verlangen. Ze verlangen minder naar zware vleessoorten, bewerkt voedsel en overmatige suikers.

Deze verandering komt voort uit je cellen die op een hogere frequentie vibreren. Je lichaam weet van nature dat het lichter voedsel nodig heeft om te passen bij deze verhoogde staat. Organisch-biologisch voedsel zoals fruit, groenten, noten, zaden en volkoren granen bevatten de voedingstoffen die nodig zijn om een systeem dat functioneert op een hogere vibratie te ondersteunen.

Je kunt je ook aangetrokken voelen tot voedsel dat als “levend” wordt beschouwd, zoals spruiten, rauwe groenten en gefermenteerd voedsel als kimchi, zuurkool en kombucha. Deze voedingsmiddelen bevatten digestieve enzymen en probiotica die de gezondheid van je darm-microbioom ondersteunen. Gezonde ingewanden maximaliseren de opname van voedingsstoffen en helpen de giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen.

Als je naar het hoger bewustzijn gaat dat verbonden is met 5D en hoger, zorgt het nakomen van de voedingsbehoeften van je lichaam ervoor dat je je vol energie zit en een helder hoofd hebt. Je kunt tot de ontdekking komen dat je niet langer dezelfde reacties hebt op zwaar voedsel of dezelfde behoefte aan veel vet, zout of suiker. Je smaak verandert samen met je vibratie. Laat je door je intuïtie leiden naar een dieet dat de groei van je spirit dient.

In het nu-moment leven

Als je naar 5D bewustzijn gaat, zal het je waarschijnlijk opvallen dat je meer in het nu-moment leeft. In plaats van te blijven hangen in het verleden of je zorgen te maken over de toekomst, zal je in toenemende mate meer gefocust zijn op het nu.

Het leven in 3D bewustzijn impliceert vaak het herkauwen van het verleden en plannen maken voor de toekomst. Maar in 5D besef je de kracht van het volledig in het nu zijn. Het verleden is verdwenen en de toekomst is een open boek, het enige moment dat we echt hebben is het NU.

Wanneer je in het nu leeft, ervaar je het leven dieper en vollediger. Kleine momenten krijgen een nieuwe betekenis en schoonheid. Je ontdekt vreugde in gewone activiteiten zoals wandelen, eten of een gesprek met een vriend(in). In plaats van op de automatische piloot door de bewegingen te gaan, ben je meer geconcentreerd en met je gedachten bij iedere handeling.

Aanwezig blijven kan een uitdaging zijn omdat de mind van nature de neiging heeft om af te dwalen. Je kunt ontdekken dat het beoefenen van meditatie je helpt om je te concentreren. Als je het leven in het nu meester bent, ontsluit je de geheimen van het huidige moment; waar echte vrede, begrip en bliss gevonden kunnen worden.

De verschuiving naar 5D is het openen van portalen naar aanwezigheid die voorheen gesloten waren. Je bewustzijn breidt zich uit naar het eeuwige nu. Elk moment verschijnt fris en nieuw, niet belast met het gewicht van het verleden en de toekomst. Je wordt je bewust van de verborgen kracht die in het nu ligt.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Nederlandse vertaling: Petronella / voor: wakkeremensen.org