De Universele Wet

De Universele Wet

Gechanneld door: Aurora Ray – 10 januari 2022

Gegroet Dierbare mensen,

Vandaag willen we het met jullie hebben over een van de meest fundamentele wetten van het universum.

Die gaat over oorzaak en gevolg. Alles wat er gebeurt in dit universum is gebaseerd op oorzaak en gevolg. Wanneer een oorzaak is gecreëerd, zal het gevolg plaatsvinden. Er zal geen gevolg zijn als er geen oorzaak is. Elke actie heeft eenzelfde en een tegengestelde reactie. Het is een samenhangend verband.

Jij bent de oorzaak van alles wat er in je leven gebeurt. Er is voor alles een reden. Elk gevolg is verbonden met z’n oorzaak. Alles gebeurt met een reden, vanaf het moment dat je bent geboren tot aan het moment waarop je sterft. Niets gebeurt bij toeval.

Al je problemen ontstaan omdat je ze naar je hebt toegetrokken met je gedachten, je gevoelens en activiteiten.

Alle stralende en vrolijke momenten in je leven komen als beloning voor je goede daden, die vanuit je hart komen en vol liefde zijn.

Het zijn allemaal jouw eigen keuzes: bij wie je werd geboren, waar je leeft, wat je hebt, wat je doet, wat je denkt, wat je zegt, wie je bent en met wie je bent. Het werd allemaal door jezelf gekozen, of je die keuzes nu bewust of onbewust maakte.Het is helemaal jouw zaak. Jij bent degene die er voor heeft gezorgd dat ze gebeurde in je leven. De keuze is volledig aan jou om je huidige leven ook echt te beleven.

Het zijn jouw positieve gedachten en handelingen die je de goede dingen in je leven brengen. De negatieve dingen die gebeuren zijn het gevolg van je negatieve gedachten en handelingen.

De vraag die sommige mensen zullen stellen is: “Hoe denk ik kwaad naar me toe? Het gebeurt toch gewoon.” Het is mogelijk dat ze in de veronderstelling waren dat iemand anders kwaad zou overkomen. Een van de problemen hiermee is dat wanneer ze schadelijke/nadelige gedachten uitsturen naar of over iemand anders, die eerst de afzender treffen. Zodra ze de andere persoon treffen, is het over. Zo’n gedachte werkt als een tweesnijdend zwaard.

“Ik heb niemand pijn/kwaad gedaan, maar waarom heb ik zoveel te verduren?” kan een andere vraag zijn.

De reden hiervoor is dat er een buffertijd bestaat tussen de oorzaak en het gevolg ervan. Niet alle oorzaken hebben directe gevolgen.

Vuur aanraken zal resulteren in het verbranden van je hand. Dat is onmiddellijk. Maar dat is niet het geval met gedachten. Wanneer een mens een negatieve gedachte heeft, is het gevolg ervan niet onmiddellijk. Er wordt een buffertijd gegeven. Je krijgt de kans om die gedachte te corrigeren met een positieve gedachte of daad. Daarmee kun je het gevolg neutraliseren.

De buffertijd kan soms heel lang zijn. Want de ketting van verbanden tussen oorzaak en gevolg kan teruggaan naar vorige incarnaties, niet iedereen zal in staat zijn om het te volgen.

Wanneer een mens sterft, worden zijn herinneringen, verlangens en denkpatronen gecondenseerd en worden deel van het universum. Dit bewustzijn gaat via de wet van aantrekking het lichaam weer in wanneer een geschikte baarmoeder is gecreëerd, die resulteert in een nieuwe geboorte.

Zielen worden vaak geboren in dezelfde familie om oude knopen te ontwarren en taken af te maken die ze in vorige incarnaties niet konden afmaken.

Astrologie kan je helpen meer te weten te komen over je vorige levens. Als bijvoorbeeld een kleinzoon wordt geboren in dezelfde hoofd en secundaire planetaire periodes als zijn grootvader, kan je daar gemakkelijk uit afleiden dat de grootvader reïncarneerde als een kleinzoon.

Er zijn een aantal indicatoren die je kunt gebruiken om vast te stellen of je wel of niet een oude verbondenheid hebt.

Hoe moeilijker een wisselwerking met iemand is die je in dit leven ontmoet, hoe zekerder je kunt zijn dat je een oude “knoop” uit een vorig leven moet ontwarren.

En om dat te doen moet je die persoon accepteren zoals hij/zij is en er echt van houden. Alleen liefde heeft de kracht om een oude kwestie te beëindigen en je te bevrijden van verder lijden.

Wanneer je in de derde dimensie leeft, regeert de wet van oorzaak en gevolg je leven. De oorzaak-en-gevolg wet maakt vrijheid onmogelijk. Het is een binding/verplichting. Aan de andere kant is deze wet van oorzaak en gevolg in de vijfde dimensie niet bindend. Je leven zal vrij zijn van deze wet.

Iemand die constant leeft in de energieën van Liefde is in staat om deze wet te doorbreken omdat zijn bewustzijn de beperkingen van de driedimensionale wereld al heeft getranscendeerd en in de hogere rijken verblijft.

En wij zijn dankbaar dat velen van jullie al op dit punt zijn aangekomen en alles wat jullie nu te doen hebben is die laatste stap zetten om deel te nemen aan die prachtige vijf-dimensionale staat.

In deze staat zijn jullie goddelijk! Jullie zijn hier om onbevreesd, doortastend en onvergetelijk alles te verkrijgen wat jullie willen in het leven en je van binnen diep gelukkig te voelen.

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

Galactische Federatie

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

 Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org