De uitdagingen die je in deze tijd ervaart komen door Gaia’s Ascensieproces

De uitdagingen die je in deze tijd ervaart komen door Gaia’s Ascensieproces

Gechanneld door Aurora Ray, 26 juni 2022

De uitdagingen die je in deze tijd op planeet Aarde ervaart, worden veroorzaakt door Gaia’sascensieproces. 

Je DNA wordt beïnvloed omdat zij ascendeert naar een nieuwe locatie in tijd en ruimte, en terwijl ze dat doet, ondervindt jouw DNA de invloed ervan. Dit betekent dat jouw DNA wordt veranderd door haar ascensie maar het her-codeert ook zichzelf als reactie op de energieën die vanuit andere plaatsen in ruimte en tijd naar je toekomen.

Gaia’sascensieproces werd geholpen door veel wezens van andere locaties in ruimte en tijd die hun steun wilden verlenen aan deze shift. De reden hiervoor is dat de manier waarop Gaia ascendeert invloed zal hebben op iedereen zowel op individueel als op collectief niveau.

Wij hopen dat veel meer mensen zich aanmelden en hun steun aanbieden voor Gaia’s ascensieproces want het is echt nodig dat iedereen zo vaak mogelijk licht geeft om zo voldoende licht te creëren dat elk mens op Aarde zich veilig kan voelen in deze tijd van grote verandering en transformatie.

Naar mate je verder komt op je pad, zal je de vele niveaus van verandering die zich voordoen in jezelf steeds beter gaan begrijpen. Dit is een proces van expansie voor jou, zowel als voor alles van Gaia en dit universum.

Jij verandert op cellulair niveau; Gaia verandert op planetair niveau; de planeten zelf veranderen naar mate ze met elkaar op één lijn komen; de zon verandert als reactie op de veranderingen om hem heen, enzovoorts.

Deze veranderingen gebeuren in heel jullie universum. Ze vinden plaats over de hele linie van de ontelbare melkwegstelsels die dit universum vormen, zowel als daarbuiten in de universums die dat van jullie omringen.

Deze veranderingen zorgen er voor dat alles op hun pad verandert of golft in reactie erop. De energiegolf of het golffront breidt zich uit vanaf zijn basis (in dit geval de Bron) als rimpelingen in een vijver wanneer er een steen ingegooid is totdat uiteindelijk alles binnen zijn bereik een hoeveelheid van deze energie-instroom krijgt.

De energieën die naar jullie planeet zijn gekomen zorgen voor veranderingen in DNA, veranderen hoe het functioneert en hoe cellen de in zich opgeslagen informatie gebruiken; dit wordt door wetenschappers nu “junk DNA genoemd”.

Je fysieke zintuigen worden ook beïnvloed door deze energieën, die veranderingen teweegbrengen in dingen zoals gezichtsvermogen, gehoor, tastzin, lichaamsbesef, enzovoorts. Het kan zelfs de stroming van bloed door je aderen beïnvloeden omdat je hart reageert op deze energieën terwijl je mind wanhopig probeert vast te houden aan oude inzichten en overtuigingen die niet langer overeenkomen met de werkelijkheid wanneer je kijkt met ogen die opengegaan zijn voor nieuwe mogelijkheden.

Wees standvastig en sterk want dit is heel echt. Je kunt het zien, het voelen, of ervaren op je eigen unieke manier. Je kunt boodschappen ontvangen van de dieren en de bomen die je vertellen dat alles aan het veranderen is. Je kunt ongewone dromen hebben, geluiden horen of een aanwezigheid voelen die je niet kunt verklaren.

Er gebeurt veel meer dan zichtbaar is en het kan heel verwarrend zijn als je niet begrijpt wat er gebeurt in deze tijd op planeet Aarde.

Je intuïtie is sterker geworden en geïntensiveerd omdat je vibratie is toegenomen; daardoor maak je nu gebruik van meer energie dan voorheen. Deze nieuwe energie kan overweldigend zijn als ze niet begrepen en geaccepteerd wordt.

Dit veroorzaakt verstoring in je leven met betrekking tot fysieke, mentale, emotionele en spirituele patronen; al deze verschillende patronen moeten veranderenopdat je vooruit kunt gaan in deze wonderbaarlijke tijden!

Voel de shift in bewustzijn terwijl hij door jou, je gemeenschap en je wereld beweegt.

Wanneer je ascendeert en omhoog gaat in je spirituele groei, zal dat heel vredig en gelukkig in jezelf voelen. Je hart zal zich licht en positief, volliefde en vreugde voelen. Hoe meer je in hoger vibrerende staten van zijn komt, hoe meer vreugde en geluk je zult ervaren op elk niveau: spiritueel, mentaal, emotioneel en zelfs fysiek.

Als de samenleving naar een hoger niveau van bewustzijn gaat, zal dat weerspiegeld worden in hoe mensen elkaar behandelen; zowel als individuen en als grotere groepen of gemeenschappen. Er zal overal meer vriendelijkheid zijn. Meer bevolkingsgroepen zullen bij elkaar komen om elkaar te helpen met wat op dat moment nodig is om verder te komen.

Als je samenleving ascendeert, moet er ook een grote verandering zijn naar grotere gelijkheid voor alle mensen, ongeacht ras, geslacht of religieuze overtuiging, ongeacht hun seksuele geaardheid of iets anders dat gebruikt kan zijn om hen in het verleden te discrimineren.

Dit is wat wij een verlichte samenleving noemen: een samenleving waar niemand anders wordt behandeld omdat ze er anders uitzien of iets anders geloven.

De wetten zouden deze ontwikkeling naar gelijkheid ook moeten weerspiegelen: nogmaals, of het nu discriminatie is, gebaseerd op geslachts-identiteitskwesties of een andere vorm van discriminatie, die mensen probeerden anderen op te dringen die niet waren zoals zij; alles zou erop neer moeten komen dat elk mens een ander mens behandelt met waardigheid en respect, ongeacht eventuele verschillen die ze onder elkaar hebben.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur vande Galactische Federatie

Copyright 2022 Aurora Ray. All rights reserved.

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org