De Nieuwe Staat van Kosmisch Bewustzijn

De Nieuwe Staat van Kosmisch Bewustzijn

Gechanneld door Aurora Ray – 28 Februari 2021

Dierbaren Geliefden,

De hele planeet beweegt zich naar een hogere frequentie, naar haar volgende evolutionaire stap, die jullie naar de vijfde dimensie zal brengen. Het menselijk bewustzijn is aan het transformeren.

Jullie worden opgeroepen om jullie vermogens te doen ontwaken aan de voorrand van de menselijke transformatie. Vandaag de dag zijn individuen meer dan ooit in staat om de massaprogrammering van hun oude genetische plan terzijde te schuiven en een nieuw rijk van hemels bewustzijn binnen te treden.

Jullie zijn speciaal, en jullie hebben een hogere reden om op dit moment hier op de planeet te zijn.

Vanaf dit moment, zijn jullie soevereine wezens. En dat zullen jullie altijd blijven, wat er ook gebeurt, waar jullie ook wonen, hoe oud jullie ook worden en welke uitdagingen er ook in jullie leven komen. Als een soeverein wezen heb je een spirituele verplichting aan jezelf, aan je familie en aan je planeet. Je moet zien hoe alles met elkaar verbonden is en je moet weten dat alles wat je doet een effect heeft op de wereld om je heen.

Leef een leven van vrijheid en keuze, niet van slavernij en angst. Het verschil tussen een soeverein wezen en een slaaf is dat een soeverein wezen weet dat hij of zij keuzes heeft.

Elke gedachte die je hebt is een keuze. Elk gevoel dat je ervaart is een keuze. Elke emotie die je voelt is een keuze. Elke keer dat je iets anders doet dan je het eerder deed, is het een keuze. En dit besef dat je gedachten, emoties, daden en woorden allemaal jouw keuzes zijn, zet je in de bestuurdersstoel van jouw leven.

Dit nieuwe bewustzijn zal jullie leiden op het pad van zelfverantwoordelijkheid en zelfbekrachtiging terwijl jullie je nieuwe verhaal beginnen te schrijven.

De natuur geeft jullie deze verbazingwekkende vrije wil, maar veel mensen verspillen die. Duizenden gedachten stromen elke dag door je hersenen, en ze staan nooit stil bij de vraag waar die gedachten vandaan komen.

Gelukkig zijn is aan jou. Het is allemaal een kwestie van beslissing, en het is echt zo simpel. Niemand anders dan jij is verantwoordelijk voor jouw geluk, en alleen jij hebt de mogelijkheid om voor geluk te kiezen.

Het ligt niet aan iemand anders of wat je wel of niet hebt. Het ligt niet aan de andere persoon, het andere ras, het andere geslacht – niets van dat alles is verantwoordelijk voor jouw geluk. Gelukkig zijn heb je helemaal zelf in de hand.

Bijgevolg komt gelukkig zijn neer op het maken van een keuze – een keuze met betrekking tot hoe je denkt en de wereld ziet. Het is de realiteit accepteren voor wat die is, niet wat je zou willen dat het zou zijn, of wat het lijkt dat anderen hebben in plaats van wat jij nu hebt.

Leren de dingen te accepteren zoals ze zijn zal grote vrede en wijsheid in je leven brengen. Het omvat ook het accepteren en eren van de keuzes van anderen.

Je onderbewustzijn creëert jouw realiteit. Het is een zeer krachtige computer. Het werkt met wat je het geeft. De keuzes die je elk moment van de dag maakt, worden een deel van jouw onderbewuste programmering.

Haal diep adem en probeer je gevoelens op te merken zonder ze te rechtvaardigen. Dit geeft je de kans om een vredige verbinding met jezelf te creëren.  Laat spijt los, laat schuldgevoelens los. Ontspan je lichaam. Voel hoe je adem door je lichaam stroomt.

In het beginstadium kun je de eerste gevoelens en gedachten die in je opkomen niet altijd controleren, maar je kunt wel kiezen hoe je erop reageert. Met wat oefening kun je beginnen het leven te creëren dat je wenst, door te beseffen dat je niet je gedachten en emoties bent. Je kunt ze observeren en ze voorbij laten gaan zonder ernaar te handelen.

Wanneer je je realiseert dat je niet je gedachten en emoties bent, krijg je een heel nieuwe helderheid. De wereld wordt veel helderder. Jouw positieve energie zal goede mensen, kansen en ervaringen in je leven aantrekken. Dit zal je leiden naar het vervullen van je doel in het leven.

Al je gedachten of emoties zijn niet wie je werkelijk bent. Zuiver bewustzijn, dat voorbij het beperkende perspectief van het verstand reikt, is wie je in je kern werkelijk bent. Dit is een fantastisch begrip wanneer je begrijpt wie je werkelijk bent, wie de kern is van je bestaan. Dit is zelfrealisatie. Je zult nu begrijpen dat jij de meester bent, en dat je gedachten en emoties slechts keuzes zijn.

Wanneer je leert je gedachten en emoties te beheersen, kun je genieten van een vervullend leven, ongeacht of je veel geld hebt of niet. Je zult de beste dingen in het leven aantrekken en je op je gemak voelen door een gelukkige gemoedstoestand te creëren.

Alle kennis die je nodig hebt zit in je, het wordt alleen geblokkeerd door je gedachten en emoties. Als je jezelf stil genoeg krijgt om in contact te komen met die kennis, zal jouw helderheid terug komen stromen. Het ligt daar op je te wachten. Alle antwoorden zitten al in je.

Jullie gaan nu een opwindende nieuwe staat binnen die bekend staat als kosmisch bewustzijn, superbewustzijn, of de Vijfde Dimensie.

Wij houden heel veel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Kanaal en kunst door: Aurora Ray

Copyright 2021 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.

Vertaling: Martien / voor: wakkeremensen.org