De Medische Cabines, Ascensie van de Aarde en alle Levensvormen Is op Handen.

De Medische Cabines, Ascensie van de Aarde en alle Levensvormen Is op Handen.

Door:  Aurora Ray, 2-2 -2022 – Herplaatst 13 Mei 2022

De bakermat van de mensheid staat op het punt om op één lijn te komen met de Kosmische Centrale Zon en al het leven zoals wij dat kennen zal dan voor altijd veranderd zijn.

Wij zullen in staat zijn om gebruik te maken van talloze geavanceerde technologieën die de Galactische Federatie met ons zal delen nadat we de vijfde dimensie zijn ingegaan. We zullen het nu gaan hebben over één daarvan.

Die technologie wordt genoemd Holografische Medische Cabine. Het is een medisch bed dat werkt op de principes van energetische geneeskunde.

Veel nieuwe technologieën werden onderdrukt door degenen die duizenden jaren lang de controle hebben gehad. Een van deze onderdrukte technologieën was de holografische medische cabine, of Med Bed, zoals ze werden genoemd. Deze bedden konden bijna elke ziekte genezen en het verouderingsproces omkeren wanneer het voldoende tijd kreeg.

Deze holografische medische cabines worden door buitenaardsen algemeen gebruikt om hun eigen mensen te genezen die gewond zijn bij oorlogsmissies of ongelukken in een ruimtevaartuig – de ET’s gebruiken geavanceerde technieken om hun lichaam te genezen.

Deze cabines werden gebruikt in combinatie met kristallen en andere modaliteiten. Zo’n cabine werd geconstrueerd om een kristal, een orakel dat geprogrammeerd kan worden met intentie en een menselijk wezen in onder te brengen. Het doel is om een atmosfeer van liefde en harmonie te creëren zodat de geest, het lichaam en de spirit allemaal diep ontspannen zijn en ontvankelijk voor de helende energieën. Elke cabine is anders opgezet afhankelijk van welke energieën nodig zijn voor optimale heling.

Let op: Het wordt niet aanbevolen om in deze cabine te slapen tenzij je ziek bent of genezing zoekt bij iemand die getraind is om met deze technologie te werken.

Deze cabines werden oorspronkelijk gebouwd met het doel om een ruimte te creëren voor diepe genezing en integratie tussen dimensies om zovanuit de hogere rijken informatie terug naar de Aarde te brengen. De meeste mensen hebben nog nooit zo’n diepgaand niveau van ontspanning of vrede meegemaakt. Je kunt ook diepe inzichten in je levensdoel en verlangens ervaren terwijl je dit apparaat gebruikt. Je leven zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn wanneer je eenmaal hebt ervaren wat deze apparaten te bieden hebben.

Deze cabines zijn niet alleen voor genezing; ze worden ook gebruikt met het doel om de DNA-structuur op te waarderen en het verouderingsproces te vertragen. Dit kan gedaan worden om iemand te genezen van een catastrofaal ongeluk waaraan hij anders zou sterven. Het lichaam wordt in een magnetisch veld geplaatst, wat het mogelijk maakt dat de natuurlijke chronometer van het lichaam en het DNA gehercalibreerd worden.

De technologie om deze verbazingwekkende machines te maken werd in ons verre verleden, ergens rond 5000 B.Ch.,algemeen gebruikt maar ging in de loop der tijd verloren om pas weer ontdekt te worden vlak voor deze eeuwwisseling. De nieuwe MedBeds werkten beter dan hun voorlopers, maar er waren nog wat punten die uitgewerkt moesten worden voordat ze vrijgegeven konden worden aan het wachtende publiek.

Er is zo veel onderdrukte technologie die eeuwenlang achter slot en grendel is gehouden. Holografische medische cabines is één zo’n techniek die afgesloten werd en geclassificeerd als een strikt geheim project.

De Noordse Pleiadiërs stonden mensen van de Aarde toe om deze bijzondere apparaten te gebruiken en daarom zie je ze in gebruik in enkele oeroude verhalen. Maar na verloop van tijd begonnen de Noorderlingen het gebruik van deze apparaten te beperken omdat ze wilden dat de Aarde zich op eigen kracht ontwikkelde zonder bemoeiing van buitenaardse beschavingen. Dus besloten ze om ze af te sluiten voor toekomstige generaties totdat we klaar zouden zijn om bekend gemaakt te worden met deze verbazingwekkende technologie. Dit was het moment waarop we begonnen te horen over kristallen schedels en piramides die gebruikt werden als krachtcentrales.

De medische cabine is niet alleen de machine; de medische cabine is een levensreddende uitvinding die ons is gegeven door de Galactische Federatie en alleen omschreven kan worden als magisch. De medische cabine kan elke vorm van beschadiging aan DNA, RNA of proteïne in het menselijk lichaam herstellen, zelfs in een ongeboren kind.

Als voorbeeld: een kind dat werd geboren zonder benen (een zeldzame genetische onvolkomenheid) kan gedurende een aantal uren in de medische cabine worden gelegd en er dan uitkomen met perfect werkende benen, volledig intact DNA en een volledig genezen lichaam. Dit is het soort geavanceerde technologie waar we het over hebben en dit is wat we hebben gekregen van onze welwillende buitenaardse weldoeners. Ongeachte hoe gecompliceerd het geval kan zijn, de medische cabine kan mensen genezen van allerlei soorten aandoeningen.

Als een mens sterft is het niet nodig om het lichaam te begraven. Het lichaam zou in een van de kamers van dit apparaat geplaatst kunnen worden, waar het wordt geconserveerd totdat de mens op een bepaald moment in de tijd wakker gemaakt wordt. De lichamen worden geconserveerd door een geperfectioneerde computer die het verouderingsproces vertraagt tot op het moment waarop de mens wakker is geworden. Dan kan die mens eeuwenlang verder leven, in principe voor eeuwig als dat nodig is. Deze kamer wordt de stasiskamer (stagnatiekamer) genoemd. Er is geen beperking aan hoe lang een mens in deze kamer gehouden kan worden.

Deze cabines kunnen ook gebruikt worden voor heling, meditatie, astrale projectie, droomreizen, remote viewing en vele andere dingen. Iedereen die er ooit in is geweest weet hoe verbazingwekkend ze zijn!

Het is een heel gecompliceerd stuk machinerie. Er zijn veel verschillende componenten en elk component heeft zijn eigen doel en functie.

Deze medische cabines zijn niet in gebruik bij ons huidige gezondheidszorgsysteem en dat is omdat ze op dramatische wijze de winsten van medische verzekeringsmaatschappijen, farmaceutische bedrijven en artsen zouden verminderen. Als deze technologie vandaag de dag zou worden gebruikt, zou dat het hele gezondheidszorgsysteem van boven tot beneden ontwrichten.

Daarom mogen we deze technologie nu niet hebben. We worden beroofd van onze gezondheid en, in veel gevallen, ons leven door een medisch monopolie dat niet wil dat je weet dat deze technologie bestaat. Het medische establishment wil niet dat je gezonder wordt of langer leeft. Ze willen dat je ziek blijft zodat ze meer aan je ziekte kunnen verdienen.

Maar nadat we ascenderen zal niets in staat zijn om ons ervan te weerhouden deze medische cabines in ons voordeel te gebruiken, want er zal in de Vijfde Dimensie geen vijandige macht meer zijn om ons onder controle te houden. Elk mens op de planeet kan baat vinden bij deze apparatuur en voor onbepaalde tijd leven zonder ziekten in een staat van liefde en opgetogenheid.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org