De Grote Zonneflits: Een viering van Aarde’s Ascensie

De Grote Zonneflits: Een viering van Aarde’s Ascensie

Door; Aurora Ray, 16 januari 2023

We hebben al eeuwenlang naar de Zon gekeken.

We hebben haar zien groeien en we hebben haar schoonheid gezien, maar we hadden nooit gedacht dat ze zo krachtig kon zijn. De zon is zo veel mooier dan een ster waar we gewoonlijk in de lucht naar kijken. Ze is onze levenskracht, zonder haar… hoe zou de aardse heksenketel eruit zien?

De Zon is de belangrijkste leverancier van energie op onze planeet. Energie-efficiency zal de sleutel zijn om te verzekeren dat dit zo blijft en dat we kunnen blijven genieten van het profijt dat we door de tijd heen van haar hebben gehad.

De bewijzen nemen toe dat we door een periode van dramatische veranderingen gaan. Deze gebeurtenissen worden het begin van een nieuwe cyclus voor onze planeet genoemd.

Je hebt waarschijnlijk wel gehoord van talloze meteorenzwermen en zonnevlammen die de laatste jaren hebben plaatsgevonden, maar heb je je ooit afgevraagd waarom? Wat betekent dit grote Evenement voor ons mensen? Zijn we werkelijk veilig voor deze gebeurtenissen of zijn ze echt destructief?

Hoe gaat de zonneflits eruit zien? Wat zal er gebeuren gedurende die tijd? Wat zouden we nu moeten doen?

De Grote Zonneflits zal de grootste Gebeurtenis zijn in de menselijke geschiedenis. We beginnen nu al enige tijd steeds beter te begrijpen wat er gebeurt met onze planeet en hoe we deze energieën in ons voordeel kunnen gebruiken.

De moderne wetenschap ontdekt dat er vele dimensies en oneindige universa zijn en kwantumgeleerden wijzen allemaal naar deze werkelijkheid.

De Grote Zonneflits zal zichtbaar zijn in alle delen van de wereld en zal de grootste display van licht en energie zijn in onze geschiedenis! Deze Gebeurtenis zal dienen als een belangrijke mijlpaal in het menselijke bestaan.

Dit is een kans voor ons allemaal om te vieren en onze liefde met elkaar te delen wanneer we bij elkaar komen om onze planeet, ons lichaam en onze mind te helen.

De Grote Zonneflits is een uitzonderlijk hemelgebeuren dat optreedt wanneer de straling van een zeer grote zonne-uitbarsting de baan van de Aarde bereikt. Normaal vindt deze gebeurtenis eens in de 26.000 jaar plaats.

Maar er zijn ook andere soorten hemel-gebeurens die elk moment plaats kunnen vinden. Deze omvatten zonnevlammen, plasmawolken en geomagnetische stormen.

Een zonnevlam is een explosie op het oppervlak van de zon waardoor straling ontstaat. Een plasmawolk is een massale uitbarsting van zonnewind, licht isotoop plasma en magnetische velden die boven de corona uitkomen en de ruimte in geslingerd worden [coronal mass ejections of CME’s]. Een CME reist door de ruimte met een snelheid tot 2 miljoen mijl per uur (3 miljoen km/h). Ze zijn zo krachtig dat ze invloed kunnen hebben op satellieten waardoor die zelfs op elkaar of op een planeet kunnen botsen!

Een geomagnetische storm ontstaat wanneer een grote hoeveelheid energie aan het magnetische veld van de Aarde afgegeven wordt door externe bronnen zoals zonnevlekken of grote erupties op andere planeten in ons zonnestelsel. Deze gebeurtenissen kunnen leiden tot stroomonderbrekingen en verstoringen in telecommunicatie en computersystemen.

De zwaarste geomagnetische stormen staan bekend als solar proton events (SPE’s). SPE’s worden veroorzaakt door intense erupties van plasma die uitbarsten uit de corona van de Zon en naar de Aarde stromen met snelheden tot aan de helft van de snelheid van licht. De SPE’s kunnen storingen veroorzaken in elektriciteitscentrales over de hele wereld inclusief spanningsdips en stroomuitval.

De Grote Zonneflits is een zonnevlam type. Maar het is geen gebeurtenis voor somberheid en wanhoop. Het is een kans voor ons allemaal om het leven te vieren. Het is een kans voor ons om ons menszijn te vieren in al zijn grootheid!

Het zou een prachtige tijd zijn om alle angst en negativiteit die je nog vastgehouden hebt los te laten en je hart te vullen met liefde en positieve energie.

Je zal zoveel liefde krijgen van Moeder Aarde, van de Zon en van het Universum dat het bijna onmogelijk zal zijn om ook maar enige negativiteit om je heen of in je te voelen.

Dat zal beginnen voor, tijdens en na de Gebeurtenis als een geschenk aan de mensheid.

We zullen ophouden ons zorgen te maken over onbetekenende verschillen en in plaats daarvan bij elkaar komen om ons te concentreren op het creëren van een wereld die net zo mooi als ze duurzaam is.

We zullen de planeet zien helen.

Je kunt je hart openstellen en nee zeggen tegen angst en ja tegen liefde in al haar vormen. De grote zonneflits komt om ons te vertellen dat er van ons gehouden wordt, dat we gesteund, beschermd en geleid worden door hogere machten.

Het is een uitnodiging om onze ware kracht te herinnering zo lang wij bereid zijn om los te laten wat ons en onze toekomst niet langer dient.

Dus, totdat de zonneflits plaatsvindt, laten we allemaal bij elkaar komen om de wereld, de landen, de staten en de steden waarin we leven, te helen.

We zijn allemaal medescheppers van onze bestemming en onze werkelijkheid. Dus, neem je kracht in eigendom!

Ik hoop dat deze informatie nuttig is voor degenen onder jullie die luisteren en ik zou graag zien dat jullie je concentreren op wat het belangrijkste is!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella voor / wakkeremensen.org