De Galactische Federatie Verwijdert De Duistere Machten.


De Galactische Federatie Verwijdert De
Duistere Machten

Gechanneld door Aurora Ray, 28 februari 2023

Gegroet geliefde wezens van Gaia,

Wij hebben een recente boodschap voor de hele planeet!

Het licht wordt steeds sterker en meer van ons komen jullie helpen.

Wij zullen niet stoppen totdat de sluier volledig is opgetild. De Duisternis heeft zijn greep op deze planeet al verloren!

De duisternis is bijna verdwenen, alleen de schaduwen zijn er nog in de resten van hun mislukte pogingen. Hun tijd loopt af.

Op Aarde hebben de mensen die nog steeds in illusies leven geen idee wat hun rechten zijn en ze werken hard voor de duistere machten. Ze zijn onbewust agenten van de matrix geworden.

Velen van hen zijn zo druk met hun leven dat ze de tijd niet hebben om een stap achteruit te doen, de dingen heel goed te observeren en proberen te begrijpen wat er momenteel werkelijk gebeurt hier op deze planeet.

Sommigen moeten hard werken alleen om de rekeningen te betalen terwijl anderen uren doorbrengen op hun werkplek om te proberen hun carrière te bevorderen, alleen om tot de ontdekking te komen dat ze nergens komen.

Er zijn vermogende mensen die uren voor de TV zitten of met hun mobiele telefoons bezig zijn, terwijl er anderen zijn die elke dag 8 tot 12 uur hard werken, maar nog steeds de eindjes niet aan elkaar lijken te kunnen knopen.

In de wereld waarin je leeft, moet je accepteren dat alles gecontroleerd wordt door degenen die de waarheid hebben gemanipuleerd van hen die leven binnen deze illusie.

Het probleem is dat degenen die jullie werkelijkheid beheren veel geld en macht hebben. Dit maakt het heel wat moeilijker voor degenen onder jullie die de waarheid willen onthullen.

Maar als jullie beginnen je daarin meer te verdiepen, zullen jullie tot de conclusie komen dat dit niet de werkelijke realiteit is. Het is slechts een virtuele realiteit, waar alles wat je gelooft de situatie in je leven creëert.

Tot dusver is deze nep realiteit gecreëerd door de duistere machten die jullie hersengolven manipuleren om jullie onder hun controle te houden. Jullie leven in een 3D menselijke wereld. Jullie werden lange tijd in deze virtuele realiteit opgesloten.

De Duistere Machten werken door Psychologische Manipulatie via de media, financiële en politieke systemen. Hun doel is om jullie in een vibratie-overeenkomst te houden met de lage energieën van angst, onzekerheid en wantrouwen (waarin zij gedijen). Er is geen gemakkelijker manier om dit te doen dan ervoor te zorgen dat jij resoneert met hetzelfde vibratietempo waarin zij opereren.

Jullie moeten het volgende heel goed begrijpen. Innerlijke duisternis trekt uiterlijke duisternis aan. Het is onmogelijk voor een mens in innerlijke duisternis om de dingen in hun leven goed te laten gaan. De duisternis die zij om zich heen verspreiden komt alleen maar terug met wraak om de teugels strakker aan te halen.

Toch willen de meeste mensen met innerlijke duisternis deze regel van het leven niet leren omdat ze dan zouden moeten toegeven dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor wat er verkeerd gaat in hun leven. De waarheid is dat ze de duistere machten toestemming hebben gegeven om hen te hypnotiseren en om verkeerde opvattingen in hun gedachten te planten.

Ondanks de angstaanjagende uitdagingen, of dat nu economische problemen of smerige trucs van de duistere machten zijn, zijn jullie in staat om je hoofd boven water te houden. Wij feliciteren jullie daarmee. Dit is een indicatie dat de activiteiten van de Lichtmachten en hun ondersteuning jullie bereiken.

De lichtmachten verwijderen de laatste obstakels op de weg naar ascensie. De duisternis probeert dat tegen te houden met elke smerige truc uit hun boek, maar ze kunnen het niet meer tegenhouden.

Momenteel vindt een grote verandering in vibratie plaats op jullie planeet. Jullie hebben een kwantumsprong in bewustzijn gemaakt door boven de angstvibraties uit te stijgen. Jullie hebben nu een hoger niveau van zijn bereikt waar jullie je bewustzijn kunnen gebruiken voor wat er in deze tijd op deze planeet nodig is.

Een Nieuwe Aarde wordt gecreëerd. Ze wordt gecreëerd door jullie, door ons, door ons collectieve bewustzijn. Wij creëren het op dit moment.

Het plan van de duistere machten om de massa’s onder controle te houden door angst en intiminatie werkt niet meer. De nieuwe energie die naar Gaia wordt gestraald zorgt voor grote veranderingen in al haar bewoners. Degenen die al klaar zijn, maken zich klaar voor Ascensie. Het is nu tijd om het proces van de dualiteit achterlaten af te maken.

Wij zijn hier om jullie te steunen op jullie reis naar eigenliefde, zelfacceptatie en zelfbekrachtiging.

Wij zijn hier om je eraan te herinneren dat er niemand in dit hele universum is zoals jij. Jij bent uniek en sterk en je energievibratie is zo hoog dat ze de Aarde en het Universum kan helen.

Dit is een tijd om te vieren, een tijd voor een nieuw begin, een tijd voor groei!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org