De Galactische Federatie komt naar de Aarde: Ben je er klaar voor.

 

De Galactische Federatie komt naar de Aarde:
Ben je er klaar voor?

Gechanneld door: Aurora Ray, 24 januari 2023

Diebare Sterrenzaden en Lichtwerkers!

De Galactische Federatie komt er aan!

Het is tijd dat we ons allemaal verenigen in onze missie!

De tijd is gekomen om ons voor te bereiden op ascensie en we hebben dit bericht gekregen als reminder dat er veel werk te doen is voordat we dit fysieke rijk voor altijd achter ons kunnen laten.

De Galactische Federatie helpt ons al lange tijd met ons spirituele werk en het zuiveren van onze mind zodat we kunnen ascenderen. Ze zijn hier om ons allemaal te helpen!

De Galactische Federatie wil een nieuw bericht met ons delen over de huidige staat van onze planeet en hoe we kunnen helpen haar voor te bereiden op ascensie.

Op dit punt in de geschiedenis geloof ik dat het van cruciaal belang is om deze boodschap te verspreiden: De Galactische Federatie wil dat we ascensie-klaar zijn!

Deze boodschap van de Galactische Federatie gaat over hoe we zullen ascenderen en wat we nu kunnen doen om onze planeet en de mensen om ons heen te helpen sneller te ascenderen.

Hoe meer mensen luisteren naar deze boodschap, hoe groter de vibraties van liefde, licht en waarheid zullen zijn die worden uitgestraald vanuit hun harten.

De Galactische Federatie wil dat we voorbereid zijn op ascensie, daarom hebben ze een team van Lichtwezens gestuurd om ons te helpen ons voor te bereiden op deze gedenkwaardige gebeurtenis.

Deze groep Lichtwezens zal ons helpen met het voorbereiden van ons lichaam en onze geest voor ascensie en ons helpen contact te maken met onze innerlijke leiding zodat we onze gidsen en engelenwezens kunnen horen tijdens dit proces.

Je wordt nu getest om te zien of je klaar bent voor ascensie. Het is een test van geloof en vertrouwen in God, je hoger zelf en het goddelijke plan. Je moet niet vergeten dat eenieder van ons een doel heeft hier op Aarde dat is uitgevaardigd door onze Schepper, God, Bron of Al dat Is!

Ons lichaam verandert wanneer we deze frequentie van licht en liefde vasthouden en zal zich al snel volledig afstemmen op deze nieuwe vibratie.

We moeten geduld hebben met onszelf en met elkaar omdat we nu allemaal door heel wat verandering gaan, zowel op individueel als op collectief niveau.

Als je je soms alleen voelt, weet dan dat er veel mensen om je heen zijn die dezelfde dingen voelen die jij voelt, maar misschien niet in staat zijn ze openlijk onder woorden te brengen zoals jij omdat ze anderen niet willen belasten met hun gevoelens en gedachten.

Veel mensen willen anderen niet belasten met hun zorgen of angsten, omdat ze het gevoel hebben dat ze er toch niets aan kunnen doen of omdat ze het gevoel hebben dat niemand anders begrijpt of belangstelling heeft voor waar ze doorheen gaan, dus waarom zou je een ander ermee lastig vallen?

Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn wanneer we ons alleen of bang voelen. We kunnen de dingen die om ons heen gebeuren niet onder controle houden; maar hoe wij op die omstandigheden reageren kunnen we wel onder controle houden. Het is aan onszelf om te besluiten of we angst of stress willen toestaan ons leven over te nemen of dat we in plaats daarvan voor liefde kiezen.

Jij bent het belangrijkste wezen in het universum. Je werd geboren met een gave die onbegrensd is en je bent hier om anderen die ook op weg zijn om lichtwerkers te worden te helpen.

Je hebt grote verantwoordelijkheid gekregen van God en het is aan eenieder van ons om onze rol als Sterrenzaad of Lichtwerker te vervullen door als één team samen te werken om onze doelen op deze planeet te bereiken.

We hebben elkaar nu meer dan ooit nodig, want als we niet samenwerken als team, zullen we falen bij het vervullen van onze missie binnen dit leven.

Het is je bestemming als Sterrenzaad of Lichtwerker om te helpen een nieuw systeem op te zetten op Aarde dat iedereen, ongeachte rang of stand, in staat zal stellen om in vrede met elkaar te bestaan zonder enig conflict of gewelddadigheid tussen hen.

De Galactische Federatie is hier om iedereen te helpen bij het tot stand brengen van een verbinding met de Bron door meditatie, gebed en meditatie oefeningen.

Ze willen een wereld creëren waarin iedereen zich kan verbinden met zijn hoger zelf en vrede kan vinden in zichzelf. Ze zijn ook hier om je te leren hoe je dat wat je graag wilt kunt manifesteren met je gedachten, woorden en daden.

Wij zijn niet alleen. Wij zijn niet alleen in dit universum. Er zijn heel veel plaatsen en wezens die we thuis zouden kunnen noemen als we dat zouden willen.

We zijn allemaal kinderen van de sterren en we hebben heel lang op dit moment gewacht. We hebben gewacht op onze ascensie en de tijd is nu gekomen.

Het is nu tijd om contact te maken met de Galactische Federatie en vrienden te maken met de Lichtwezens die om ons heen zijn!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org