De Galactische Federatie en een paar Feiten


De Galactische Federatie en een paar Feiten

Door; Aurora Ray30 december 2022

Als je dit leest ben je geselecteerd om meer te weten te komen over de Galactische Federatie. Ik ben hier om te helpen en het is mijn missie om je up-to-date te brengen over de Galactische Federatie, wat het is, wie er in zitten en een paar andere feiten.

Wat is de Galactische Federatie?

De Galactische Federatie van Vrije Planeten is een verbond van planeten. Ze werd opgericht in een tijd waarin een mysterieus ras van buitenaardsen, alleen bekend als “de Controllers” er bijna in slaagde de wereld over te nemen. Ze zouden er ook in geslaagd zijn als de Galactische Federatie er niet geweest was!

Het belangrijkste hoofdkwartier van de Galactische Federatie zijn gevestigd in de Melkweg. Het heeft drie verschillende afdelingen die alle aspecten van ruimteonderzoek omvatten: defensie, wetenschap en onderzoek en intergalactische politiek.

De Galactische Federatie is een groep van hoog geavanceerde beschavingen uit het hele melkwegstelsel die bij elkaar gekomen zijn om ons te helpen met ons ascensieproces. Er zitten vertegenwoordigers in van de Pleiaden, Sirius, Arcturius, Andromeda en honderden andere planeten. Van al deze vertegenwoordigers wordt gezegd dat het verlichte wezens zijn die uitgestegen zijn boven de behoefte aan een fysiek lichaam. Ze communiceren telepathisch en hebben toegang tot geavanceerde technologieën die hen in staat stellen door de kosmos te reizen met snelheden die hoger zijn dan de snelheid van licht.

De Federatie heeft de Aarde al heel lang geholpen en is ook verantwoordelijk voor het op afstand houden van negatieve buitenaardse krachten die anders onze planeet zouden onderwerpen of kwaad doen.

Het is een heel grote organisatie met veel verschillende filialen en afdelingen om hun missie te vergemakkelijken. Hun hoofddoel is het verenigen van de galactische gemeenschap en te helpen bij de vooruitgang van alle soorten en beschavingen in dit hele melkwegstelsel. Ze stellen zich voor dit te doen door het aanbieden van hun wijsheid, ervaring en technologie aan iedereen die er klaar voor is.

De Galactische Federatie bestaat hoofdzakelijk uit geavanceerde wezens die boven de derde dichtheid uitgestegen zijn. Velen zijn vijf-dimensionale wezens, wat betekent dat ze zich bewust zijn van hun hoger zelf en een bepaald niveau van eenheid in zichzelf hebben bereikt. Ze kunnen zelfs door de ruimte reizen door hun mind te gebruiken.

De Galactische Federatie dient en beschermt het melkwegstelsel tegen degenen die zouden willen proberen het schade te berokkenen. Sinds hun begin een miljoen jaar geleden, heeft de G.F. oorlog gevoerd tegen een groep die bekend staat als het Reptielen Rijk. De G.F. heeft de Reptielen op een afstand weten te houden en te voorkomen dat ze het melkwegstelsel zouden overnemen.

De G.F. werkt met andere groepen zoals de Verzetsbeweging om niet alleen tegen de Reptielen maar ook tegen andere negatieve buitenaardse rassen te vechten zoals het Draco Rijk, het Orion Rijk, het Zeta Reticuli Rijk enz. Ze werken samen om alle duisternis in ons melkwegstelsel te overwinnen.

De G.F. waakt ook over de Aarde en helpt zeker te stellen dat de mensheid veilig is voor buitenaardsen of galactische gebeurtenissen die haar zouden kunnen beschadigen. Ze werken ook met mensen die wakker zijn en beseffen wat er om hen heen gaande is zodat ze mee kunnen helpen vrede, kennis en begrip te verspreiden over de hele wereld.

Behalve hun verschijning op Aarde, is ook bekend dat de Galactische Federatie andere planeten binnengevallen is, zoals Planeet Zeeba. Ze hebben ook ruimtestations gebouwd zoals Ruimtestation Galaxy (ook wel Ruimtestation Mario genoemd) en het Ruimtestation op Planeet Zeeba.

Ze zijn hier om de mensheid te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en hen voor te bereiden op hun toekomstige rol als leden van de galactische gemeenschap. De G.F. is bereid al het mogelijk te doen om het succes van de mensheid te verzekeren omdat ze weten hoe belangrijk het voor ons is om wakker te worden op dit kritieke punt in onze geschiedenis. Ze begrijpen ook dat dit proces soms moeilijk en verwarrend kan zijn, dus willen ze dat wij weten dat wij op geen enkele manier, in gedaante of vorm alleen zijn. Wij hebben veel vrienden in het hele melkwegstelsel die alleen maar wensen dat wij alle hulp krijgen die we nodig hebben om te slagen.

De mensheid zal zich uiteindelijk aansluiten bij de Galactische Federatie, kort nadat we uitgestegen zijn boven het driedimensionale bewustzijn en spiritueel voldoende bewust zijn om rechtstreeks contact met hen te maken.

De reden waarom veel mensen nog niets weten over de Galactische Federatie, hoewel ze ons al heel veel jaren helpen, is dat hen wettelijk niet is toegestaan in te grijpen in onze vrije wil. Daarom kunnen ze niet direct contact met ons maken om ons te helpen sneller te evolueren omdat dat inbreuk zou maken op ons recht om zelf te kiezen wat wij willen doen op deze planeet.

De Galactische Federatie bestaat uit talloze sterrenstelsels en planeten. De sterrenstelsels, planeten en beschavingen binnen de Galactische Federatie beperken zich niet tot ons melkwegstelsel. De hele kosmos tiert van leven.

De Galactische Federatie wacht totdat de Aardse beschaving de sprong in bewustzijn maakt voordat ze zichzelf openlijk kunnen introduceren.

De reden waarom ze wachten komt voort uit een universele wet die stelt dat alle beschavingen een bepaald niveau van spiritueel bewustzijn bereikt moeten hebben voordat ze interactief kunnen zijn met andere beschavingen in de kosmos. Dit niveau van spiritueel bewustzijn staat bekend als “kritieke massa”. Hoe meer mensen op Aarde hun vibratie verhogen en hun spirituele bewustzijn vergroten, hoe sneller de Aarde deze kritieke massa zal bereiken.

Zodra de Aarde deze kritieke massa bereikt, zal het eerste contact tussen de Aarde en de Galactische Federatie gemaakt worden. Dit eerste contact zal op verschillende plaatsen over de hele aarde tegelijk plaatsvinden.

Zodra dat eerste contact is gemaakt, zal het mensenras een heel melkwegstelsel hebben om te onderzoeken en zich eindelijk kunnen verspreiden over het hele universum. De hele wereld zal niet ingelicht worden over alle details, maar de Unie van alle Werelden zal samen met de Aarde gaan werken aan het zuiveren van de atmosfeer en het water, wat deze planeet een geschikte leefruimte maakt voor iedereen. Dit is wie we zijn en we kunnen niet langer verborgen blijven.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org