Breaking Nieuws voor de Sterrenzaden

Breaking Nieuws voor de Sterrenzaden

Door: Aurora Ray – Galactische Federatie – 20 September 2021

Prachtige mensen van Gaia,

Ik heb geweldig nieuws.

In de laatste paar maanden is onze Ascensie gemeenschap gegroeid tot meer dan 150.000 leden van de familie van licht over alle platforms.

We zijn officieel een van de snelst groeiende gemeenschappen van ontwaakte lichtstrijders en sterrenzaden op hun reis van 3D naar 5D Ascensie op dit moment.

Ik begon De Galactische Federatie Ascensie teachings in 2012 omdat ik door de GF getraind was om dit te doen sinds ik zes jaar oud was. In die tijd realiseerde ik me hoe gecompromitteerd de spirituele ascensie gemeenschap was met betrekking tot leraren die vals licht predikten of op zijn minst zeer gecompliceerde en verdraaide methodes gaven die niet echt bruikbaar waren voor de gemiddelde persoon.

Moeder Gaia begon me de manieren van de Aarde te leren. Het was op dat punt, dat ik begreep dat dit het ontbrekende stukje van de puzzel was. Gaia leerde me de meest over het hoofd geziene geheimen om mens te zijn en tegelijkertijd, in je volledige multidimensionele 5D kracht te zijn.

Wanneer deze wijsheid afwezig is zal elke spirituele praktijk je maar tot zover brengen en de meeste leringen missen kracht en bijgevolg het bereiken van echt succes.

Door de jaren heen, maar vooral de laatste tijd, heb ik ontelbaar veel berichten ontvangen van pas ontwaakte wezens en spiritueel gevorderde mensen die zich op dezelfde reis bevinden als jullie, het 5D ascensie activeringsproces.

En zo veel mooie zielen hebben me in het verleden gevraagd of ik een online ascensie-cursus heb.

Maar helaas, ik heb altijd iedereen moeten afwijzen.

Ik had gewoon geen tijd om alles wat ik weet over de 3D naar 5D ascensie reis en alle Sterrenzaad activatie tools te nemen en ze allemaal in een online cursus te stoppen.

Maar mijn inbox op Instagram en mijn email zitten letterlijk vol met berichten van lichtstrijders, sterrenzaden, en ontwaakte mensen die mijn exacte methodes voor activatie en ascensie willen leren. En ik neem het ze niet kwalijk. De matrix kraakt in zijn voegen!

De tijd is nu gekomen. Het Tijdperk waar over gefluisterd is, is in volle kracht aangebroken.

Nu is de tijd om jullie te activeren voor 5D ascensie. Duizenden ontwaakte wezens, gevorderden en beginners van over de hele wereld hebben hun leven al getransformeerd met mijn ascensie activeringsinstrumenten, hebben zichzelf bevrijd van de matrix, en hebben het dagelijkse drama gelukkig achter zich gelaten.

Sterrenzaden ontwaken in de massa tijdens deze turbulente tijden en realiseren zich snel dat “verhoog je vibes en wees gewoon liefde en licht” niet echt snel genoeg werkt en dat een activatie nodig is om verder te gaan, om het ascensie-proces te versnellen.

En onze “kleine” familie van licht staat in de voorhoede van dit alles.

Elk tijdperk heeft zijn pioniers, zijn meesters, en magiërs.

Zij die onbevreesd de aarde bewandelen, één met Haar, het leven eren, en zo werelden creëren die voor hun komst onbekend waren.

Jullie zijn geroepen om tot de pioniers te behoren die als eersten een hemel op aarde zullen binnenwandelen die resoneert met de vijfde-dimensionale frequentie.

Stel je dat leven voor. De overvloed, de vreugde, onvoorwaardelijke liefde, en meer. . .

Dus, laten we dit doen.

Wens je te leven in de 5D Nieuwe Aarde?

Nou, wie niet, toch?

Als je antwoord ja is en je wilt precies weten hoe je door je ontwakingsproces navigeert en je voorbereidt op ascensie, ben ik eindelijk in staat om alle vragen en verzoeken te beantwoorden die ik in de afgelopen weken heb ontvangen:

“Ja”

Ik heb besloten om een klein aantal studenten alles te leren wat ik weet over het achterlaten van de matrix en hen te helpen hun ascensie te vergemakkelijken door hen op 17 oktober te activeren.

Op die manier kan ik eindelijk een oplossing bieden voor al jullie vragen.

En iedereen die serieus is over het verlaten van de matrix, ascensie, en intuïtief weet dat ze een activatie nodig hebben, kan in een kleine en intieme omgeving precies leren hoe ze dat moeten doen.

Omdat dit een gelimiteerde LIVE klas gaat worden, heb ik een speciale vroege-vogel wachtlijst samengesteld voor diegenen onder jullie, die geïnteresseerd zijn.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de vroege-vogel wachtlijst

Meld je NU aan voor De Wachtlijst >

Ik ga ook een GRATIS 6-delige video-serie over Ascensie activatie tools en het komende Ascensie Portaal vrijgeven.

Dus zorg ervoor dat je jouw naam en email op de early-bird wachtlijst zet.

Je zult dan een bericht ontvangen wanneer mijn eerste gratis training live gaat.

Je wilt dit niet missen! Ik zal al mijn beste geheimen delen, maar ook een heleboel technieken en methodes waar ik nog nooit publiekelijk over heb gesproken. Deze video serie zal een aantal van de meest krachtige methodes bevatten die je ooit in handen zult krijgen!

Je zult ook een speciale early-bird registratie link ontvangen één dag voordat de Ascensie Portaal lanceert voor het publiek op 17 oktober.

Op die manier kunt je jouw kansen op het krijgen van een plek in de LIVE klas vergroten.

Dit gaat een game changer worden!

Liefde en licht voor allen,

Aurora Ray

P.S. In het geval dat je alles wilt leren wat ik weet over 3D naar 5D ascentie en je eindelijk wilt ontdoen van de afbrokkelende matrix, ga dan hier en meld je nu aan voor de early-bird wachtlijst:

>> Click here for early bird sign up <<

Of je nu pas ontwaakt bent of gevorderd maar het gevoel hebt dat je baat zou kunnen hebben bij een upgrade, deze GRATIS 6-delige videoserie zal een van de meest waardevolle ervaringen zijn die je ooit zult hebben. 

Je kunt dit nergens anders krijgen. De informatie en methodes die gedeeld worden zijn uniek, eenvoudig, en krachtiger dan wat dan ook.

 

Questions? Contact Our Support Team: contact@thegalacticfederation.com

© Copyright 2021. The Galactic Federation | Aurora Ray. All rights reserved.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org