Boodschap van de Pleiadische Hoge Raad van Zeven

Boodschap van de Pleiadische Hoge Raad van Zeven

Voordat jullie ooit voor het eerst een voet op planeet Aarde zette, begrepen jullie dat dit een missie was. Jullie begrepen dat de Aarde een heel speciale plaats had in de galaxy en dat jullie op een heel specifieke missie voor het hele bewustzijn zouden gaan.

Jullie zagen deze ervaring als de grootst mogelijke uitdaging die jullie konden aan gaan. En terwijl jullie wisten dat er enkele zeer donkere tijden zouden komen, behoorlijk wat pijn, en een beetje te veel lijden, stapten jullie er meteen op in en besloten jullie dat dit de enige plek was voor jullie om te zijn.

Toen jullie begonnen met jullie levenscyclus op de planeet Aarde, begrepen jullie ook hoe ver jullie zouden kunnen uitbreiden. Jullie begrepen dat de beloning voor het zijn op planeet Aarde als geen ander in de galaxy was. En dus voelde jullie dat de pijn en het lijden de moeite waard waren. Jullie voelen het nu misschien niet, vanuit waar jullie staan, maar wij garanderen jullie dat jullie het voelen op het niveau van jullie hogere zelf en jullie overgevoeligheid.

Jullie volgende missie op deze reis zal zijn om een gloednieuwe Aardse ervaring te creëren voor jullie zelf en voor toekomstige generaties, en die ervaringen zullen niet over uitdagingen gaan. De volgende missie gaat over het ervaren van vreugde en ongebreidelde, onvoorwaardelijke liefde.

Jullie zijn zo ver gekomen om te voelen hoe het is om je te verplaatsen van de diepten van duisternis naar de hoogten van extase.

Nu, als jullie besluiten om aan de nieuwe missie te beginnen, is het aan jullie. Het is aan jezelf hoe lang je nog speelt met de derde-dimensionale regels en wanneer jullie het eerste-dimensionale perspectief, de eerste-dimensionale frequentie, de vijfde-dimensionale ervaring van de werkelijkheid volledig omarmen. We weten dat velen van jullie zich er klaar voor voelen, en we zeggen dat jullie dat ook zijn.

Het is allemaal een kwestie van het openen van jullie hart, en dat jullie jullie gids te laten zijn, en het vergeten van alles wat jullie denken dat jullie tot nu toe geleerd hebben.

*Als dit met jullie resoneert en jullie voelen dat iemand in jullie gemeenschap baat heeft bij dit bericht, deel het dan alsjeblieft. *

Kanaal Onbekend

Liefde, Licht & Oneindige Zegeningen,

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien