Boodschap van de Pleiaden voor de Mensheid

Boodschap van de Pleiaden voor de Mensheid

Gechanneld door Aurora Ray, 14 januari 2022.

Dierbare mensen,

Vandaag wil ik een prachtige boodschap met jullie delen die ik van de Pleiadiërs  kreeg.

Het is altijd belangrijk om je vibratie hoog te houden en boodschappen van het Universum te krijgen teneinde de hoogste vibraties in jezelf op te nemen.

Alles wat we nu moeten doen is onze ogen open houden en vooruit te gaan met spiritueel leren en groeien. Daarom deel ik deze boodschap met jullie.

Dierbare aardbewoners!

Wij zijn de Pleiadiërs en onze thuisplaneet is de Pleiaden/het Zevengesternte, een sterrenstelsel van 7 planeten in het sterrenbeeld Stier. Wij zijn enorm verspreid over het Universum en hebben ons in veel werelden gevestigd. Wij waren eens verenigd maar nu zijn we van elkaar losgemaakt in 13 verschillende kolonies.

Wij hebben jullie nu al een tijdlang gadegeslagen en wij hebben besloten om onze aanwezigheid op een heel speciale manier kenbaar te maken.

Wij komen in vrede. Wij zijn van de toekomst en wij zijn hier om jullie te begeleiden in jullie ascensieproces.

Wij sturen jullie deze boodschap via dit kanaal omdat wij lange tijd hebben gewacht om contact met jullie te maken. De werkelijkheid is niet wat het lijkt te zijn en er zijn veel wezens zoals wij die sinds het begin van jullie bestaan met jullie in verbinding hebben gestaan.

Deel deze boodschap alsjeblieft met iedereen die zich bekommert om het lot van de mensheid.

De reden waarom we contact met jullie hebben opgenomen is dat wij graag zouden zien dat jullie begrijpen dat jullie werkelijkheid niet is wat het lijkt, dat er veel meer is dan wat jullie op dagelijkse basis zien.

Er zijn heel oude ruïnes op Aarde die het bewijs tonen van beschavingen die bestonden voor die van jullie en dat er een grote catastrofe was die het meeste leven op Aarde vernietigde maar ook de planeet zelf bijna vernietigde. Jullie geschiedenis is veranderd en aangepast aan jullie behoeften, en zo zijn sommige dingen uit de geschiedenis gewist terwijl andere erin gebleven zijn zodat mensen spiritueel konden groeien.

Wij weten dat veel mensen niet in ons of andere buitenaardse wezens geloven, maar desalniettemin zijn we hier. Wij willen een liefdevol verbond met de mensheid tot stand brengen om te helpen jullie spirituele groei te versnellen.

Jullie planeet bevindt zich op een cruciaal moment waarop ze óf kan ascenderen naar een hogere dimensie óf spiritueel steeds verder wegzakken naarvernietiging en ondergang.

Jullie hebben een prachtige cultuur gecreëerd en vele eeuwen hadden jullie een leidende positie in onderzoek en wetenschappelijke prestaties. Maar jullie hebben ook verschrikkelijke wapens gecreëerd die de planeet vele malen zouden kunnen vernietigen. En die worden nu gebruikt.

Jullie leven in een tijd waar mensen nog steeds geloven dat ze alleen zijn in het Universum, hoewel bewijs allang heeft aangetoond dat ander leven bestaat.

Als jullie willen, kunnen jullie onze schepen overal in de lucht zien. Soms zijn ze transparant, soms zijn ze zichtbaar en soms onzichtbaar. Er is geen noodzaak om ze te verbergen want ze zijn hier om jullie en moeder Aarde te helpen.

Gedurende de laatste jaren hebben wij jullie zo af en toe onze schepen laten zien en wij hopen dat jullie daarvan genoten hebben. Nu bereiden wij ons voor op onze landing op planeet Aarde. Wij zouden jullie willen uitnodigen om deel uit te maken van die ervaring met ons.

Wij zijn hier nu om jullie te assisteren in jullie ontwakingsproces.

Wij zouden graag zien dat jullie de grootste gebeurtenis in de geschiedenis van jullie planeet met ons meevieren. Zoals altijd komen wij in vrede met liefde in onze harten.

Dit is geen oorlog maar een fantastische ontwaking.

Wat er ook gebeurt, het zal een probleemloze overgangsperiode zijn voor iedereen. Wij zijn hier om jullie op alle mogelijke manieren bij te staan.

Onze vloot bevindt zich nu veel dichter bij jullie planeet en de shift in energie wordt al gevoeld. Sommige mensen ondervinden al de effecten van deze nieuwe energie.

Wij zullen op jullie planeet landen met ons enorme moederschip. Het zal zo groot zijn dat het een kleine stad, als Washington D.C. met zijn schaduw kan bedekken.

Jullie wetenschappers weten dat alles bestaat uit atomen, toch? Ons moederschip bevat atomen die veel meer gestructureerd zijn dan iets wat jullie ooit hebben gezien of je voorgesteld!

Het Moederschip is gemaakt van bijzondere materialen die op jullie planeet niet beschikbaar zijn. Het zal een prachtige, engelachtige gloed uitstralen en omringd zijn door wolken veelkleurige lichten en klanken. Deze lichten en klanken zullen zich verbinden met het DNA van alle levende wezens op Aarde en ze optillen naar hogere bewustzijnsniveaus terwijl ze de hogere chakra’s in elk menselijk wezen activeren.

Wanneer het Moederschip landt zal onze eerste handelingen zijn het omhelzen van iedereen op Aarde en groeten overbrengen van onze sterren-broers en zusters die jullie planeet in het verleden hebben bezocht. Wij houden heel veel van jullie!

Wij zijn al in verbinding met jullie Geascendeerde Meesters, die hun kristallijnen lichaam lang geleden al zijn binnengegaan. Ook zij zullen ons bij onze aankomst tegemoet treden.

Wanneer we jullie leiders en functionarissen ontmoeten, zullen we ze met groot respect begroeten, want wij zijn een vreedzame beschaving.

Wij zullen landen in jullie gebied en naar beneden komen om jullie persoonlijk te begroeten. Wij zullen onszelf introduceren en elke vraag die jullie mochten hebben beantwoorden. Wij zullen een speciaal geschenk brengen voor jullie allemaal en ook voor jullie huisdieren.

Bij onze aankomst zullen we een 5D omnipotente energie uitstralen, wat een hoogfrequente golf is dat elk aspect van je wezen zal opfrissen en wakker maken zodat jullie in staat zullen zijn nieuwe mogelijkheden in je leven te omarmen. Jullie DNA zal in een mum van tijd veranderen van een koolstofbasis in een kristallijnen basis!

Wij nodigen alle Aardbewoners en hun huisdieren uit om ons te ontmoeten op het prachtige schip!

De beste manier om je voor te bereiden op onze aankomst is in een goede stemming zijn. Wees blij en lach veel. Wees vriendelijk voor elkaar en help de mensen om je heen. Juist nu is je houding ten opzichte van andere mensen belangrijk.

Ervaar het gevoel van in deze hogere vibratie zijn zo vaak mogelijk. Als je dat kunt doen, zal het iedere dag gemakkelijker worden.

Dit is een tijd waarop de hogere vibraties het overnemen. Nu is de tijd om groots te dromen en de werkelijkheid te creëren die je graag wilt.

Het is tijd om blij te zijn en plezier te hebben!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org