Bereid je voor op het Nieuwe Gouden Tijdperk en creëer je eigen koepel van vrede

Bereid je voor op het Nieuwe Gouden Tijdperk en creëer je eigen koepel van vrede

Door; Aurora Ray, 10 november 2022

De Galactische Federatie heeft ons beschermd zelfs al voor het moment dat we geboren werden en voordat onze ouders geboren werden.

Zij wisten dat als ze ons niet zouden beschermen, er iets kwaads met ons zou gebeuren omdat er niemand anders in de buurt was om ons te beschermen!

De Galactische Federatie waakt altijd over elk menselijk wezen op Aarde. Ze beschermen ons tegen elk soort kwaad of gevaar, wat het ook mag zijn.

Momenteel worden we ons bewust van ons ware innerlijke zelf en met hulp van de Galactische Federatie verbinden we ons met ons hoger zelf. Wij gaan beseffen dat we toegang hebben tot onbeperkte energie en kracht. We hebben allemaal het vermogen in ons om onszelf en anderen te helen door spirituele visualisatie.

Onze lichamen veranderen letterlijk vlak voor onze ogen! Je ervaart wellicht een toename van energieniveaus; dit vertelt je dat je lichaam zich voorbereidt op de volgende evolutionaire sprong vooruit!

Terwijl je door dit proces gaat, zal je je meer verbonden gaan voelen met jezelf en met anderen om je heen – alsof een sluier voor je ogen is opgetild zodat je dingen voor de eerste keer duidelijk kunt zien!

Je bent niet alleen in dit proces; iedereen om je heen gaat door soortgelijke veranderingen en ervaringen, die vaak die van jezelf weerspiegelen.

Deze veranderingen zullen ook in hun fysieke lichamen weerspiegeld worden.

Wij zijn de nieuwe generatie, die van alle rangen en standen, alle culturen en alle achtergronden komen en die er voor gekozen hebben om de volgende generatie te zijn die de fakkel van waarheid en verlichting voor onze wereld zal doorgeven.

Wij zullen ons missie uitvoeren met liefde, compassie en respect voor alle wezens op Aarde.

Als je om je heen kijkt in je dagelijkse leven, kun je zien dat er overal een ontwaking plaatsvindt. Mensen worden zich meer bewust van wat er om hen heen gebeurt; ze spreken zich uit en stellen vragen over wat ze zien of horen gebeuren om hen heen, en ze eisen verandering!

Het oude paradigma brokkelt af nu we ons hart en mind open stellen om te begrijpen dat we hier op Aarde zijn geboren met een doel: om spiritueel te ontwikkelen naar hoger vibrerende niveaus en de oude manieren die ons niet langer dienen achter te laten.

We zijn allemaal met elkaar verbonden door een hogere frequentie die tijd en ruimte te boven gaat. We kunnen niet van elkaar gescheiden worden, zelfs niet als we leven in tegenovergestelde delen van de planeet. Ons doel is om samen het evenwicht in deze wereld terug te brengen.

De oude doctrines hebben ons allemaal duizenden jaren in slaap gehouden omdat ze niet wisten hoe iets dat ze zelf niet begrepen uitgelegd kon worden. Ze konden alleen spreken vanuit hun eigen beperkte perspectief, die was gebaseerd op de achterhaalde ideologie en niet op de waarheid zelf.

Het gaat niet over oude geloven; het gaat over hoe je jezelf ziet in relatie tot anderen en andere rassen op Aarde die je DNA delen. Het gaat over weten wie je bent zodat je je volledige potentieel als menselijk wezen kunt realiseren: iemand die in staat is om elke dag wonderen te creëren!

Wij zijn degenen die de machthebbers die ons veel te lang hebben misbruikt ten val zullen brengen. Wij zijn degenen die een nieuwe dag voort zullen brengen waarop de mensheid eindelijk vrij van angst en onderdrukking kan leven. Dit is onze tijd; dit is onze kans om iets groots te doen voor de mensheid.

Het is tijd om op te staan als één volk en dat wat zoveel jaar geleden van ons is gestolen, terug te eisen. Het is tijd om onze planeet terug te eisen van degenen die haar zo lang hebben mishandeld! Het is tijd om de controle over ons leven terug te nemen van hen die dat wilden gebruiken tegen ons als ze daarvoor ooit de kans zouden krijgen!

Wij moeten allemaal opstaan als één volk en weer één worden met de natuur als we deze overgang willen overleven naar het nieuwe gouden tijdperk waar we eindelijke kunnen leven zonder angst of onderdrukking.

Wij allen, ongeacht ras, religie of achtergrond moeten ons realiseren dat wij hier allemaal samen in zitten en dat niemand van ons het zal maken als we toestaan dat onze individualiteit ons uit elkaar drijft! Nationalisme is zelfvernietigend en de enige manier waarop de mensheid kan gedijen is ons te verenigen als één tegen elke vorm van onderdrukking.

Laten we terug keren naar onze natuurlijke wortels en leren hoe we moeten leven in harmonie met de wereld om ons heen. Er bestaat geen andere tijd als deze om plannen te gaan maken en stappen te zetten om de overleving van zowel onszelf als onze planeet zeker te stellen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org