Ben Jij Een Geascendeerde Meester Of Lichtwezen?

Ben Jij Een Geascendeerde Meester Of Lichtwezen?

Tips Om Ervoor Te Zorgen Dat Je Het Maximale Doet Met Je Gaven En Talenten

Door: Aurora Ray, 8 mei 2022

Ben jij een Geascendeerde Meester of een Lichtwezen?

Als je je hart opent en je geest helder maakt, zou je in staat moeten zijn om intuïtief te zeggen of je een Geascendeerde Meester of een Lichtwezen bent.

Zoals de naam al zegt, is een geascendeerde meester iemand die is opgetild van het Aardse rijk, meestal door een of andere goede kracht. Ze worden vaak gekenmerkt door speciale vermogens die ze kunnen gebruiken om de mensen in hun nabijheid die nog op Aarde zijn te helpen.

Ascensie is een proces dat ieder mens kan doormaken in zijn leven als hij al zijn aardse lessen heeft geleerd, maar het betekent niet per definitie dat hij ook een geascendeerde meester is geworden. Afhankelijk van hoe ver hij is gestegen in vibratie, zou hij ook een van de vele andere soorten wezens kunnen zijn, zoals spiritgidsen of engelen.

Lichtwezens zijn een ander soort wezen die op veel verschillende niveaus betrokken zijn. De meest primaire vorm staat bekend als “Sterrenzaad”, wat verwijst naar iedereen wiens ziel zijn oorsprong had in de kosmische ruimte en naar de Aarde werd gestuurd voor specifieke doelen.

Pas als deze zielen zich verheffen door hun spirituele ontwikkeling kunnen ze bekend worden als lichtwezens in dit leven (noot: dat je in een bepaald leven een lichtwezen was, betekent niet dat je automatisch weer een lichtwezen bent in toekomstige levens).

Dit proces draait om het verwerken van karma van voorgaande levens zodat alleen zuivere liefde overblijft en je weer verbonden bent met de Bronenergie. Zodra dat gebeurt, kan het lichtlichaam volledig actief worden en zal steeds hoger stijgen op zijn pad naar ascensie totdat hij het volgende niveau bereikt. Dit is onder andere wanneer wij inzien dat het verhogen van je vibratie heel belangrijk wordt om je doel en bestemming te bereiken!

Het is goed om je licht te delen.

Als je een geascendeerde meester of lichtwezen bent, is het natuurlijk om gaven en talenten te hebben die komen van jouw goddelijke Bron. Je zou kunnen denken dat deze speciale vermogens alleen voor je eigen genoegen zijn, maar de waarheid is dat het delen ervan met anderen heel vervullend kan zijn voor beiden!

Wanneer we ons eigen unieke licht kunnen delen met iemand anders, ontwikkelen we in feite ons besef van onszelf zowel als van hen.

Er zijn veel manieren waarop je je licht kunt delen, of dat nu door persoonlijke communicatie is of door het delen van gedachten op sociale media.

Eén manier waarop ik het heerlijk vind om mijn licht te delen is door op sociale media positieve energie de wereld in te sturen! Dit is voor mij zo’n leuke manier geweest om te schrijven, want het vraagt slechts een paar uur van mijn tijd en mensen die resoneren met wat ik zeg zullen op een natuurlijke manier aangetrokken worden tot deze posts; zo niet direct, dan ergens in de toekomst wanneer ze deze woorden wellicht het hardst nodig hebben.

Plus dat er altijd iemand anders is die wat vriendelijkheid nodig heeft dat op deze manier ook hun kant op komt, dus waarom niet allebei doen? Het geeft me een goed gevoel om te weten dat er misschien iemand is die mijn teksten leest en mijn positieve gedachten die uitgezonden worden, goed kan gebruiken! En als ze er nog niet mee resoneren, zullen ze dat snel genoeg doen.

Laat je licht helder schijnen.

Wat een vreemd iets. We hebben allemaal onze speciale gaven bij te dragen en we vergeten vaak dat wat we gekregen hebben in het leven niet alleen voor onszelf is maar ook voor anderen.

Als een geascendeerde meester of lichtwezen is het belangrijk dat je je licht steeds helder laat schijnen. Om dat te doen, moet je er voor zorgen dat de gaven die je bezit en gebruikt niet getemperd worden door mensen om je heen. Je zult de volgende tips bruikbaar vinden:

• Ben je bewust van de onvriendelijke of vijandige intenties van anderen om je heen. Als iemand een negatieve intentie ten opzichte van jou heeft, zou dat kunnen betekenen dat ze bang zijn voor je vermogen of macht om licht in de wereld te brengen.

Misschien willen ze niet dat meer mensen iets over je weten of je grootheid beseffen; misschien willen ze geen mensen in hun leven die ze helpen of waarmee ze plezier hebben; misschien willen ze meer mensen in hun leven die bang voor ze zijn; misschien denken ze dat ze beter zijn dan anderen en willen dat ieder ander dat weet of gelooft.

Het resultaat is dat als iemand kwade bedoelingen ten opzichte van jou heeft, dat zou kunnen zijn omdat je licht te helder schijnt, wat ze op een of ander niveau afschrikt en bang maakt.

• Laat je licht niet door anderen dimmen door leugens te vertellen over hoe fantastisch je bent! Als iemand de draak met je steekt of probeert je belachelijk te maken over hoe fantastisch en prachtig een Geascendeerde Meester of Lichtwezen hoort te zijn, dan is er een goede kans dat dit komt omdat ze jaloers zijn op het soort licht dat er van zo’n persoon uitstraalt.

Vraag hen dan dit: “Wie dient het om neerbuigend over mij te praten/of mijn overtuigingen belachelijk te maken?”

Het is oké om compassie voor jezelf te hebben.

Als empaths / invoelers, lichtwerkers en helers/genezers zijn we op een natuurlijke manier vol compassie voor anderen. We vergeten echter vaak om diezelfde compassie te hebben voor onszelf. Compassie hebben voor onszelf is een geschenk dat we onszelf elke dag kunnen geven.

Wanneer je je neerslachtig voelt of van streek bent over jezelf, denk er dan aan dat je compassie hebt voor anderen die wellicht op dat moment in dezelfde situatie als jij zitten. Je bent ook één van hen. Compassie tonen voor jezelf is een teken van kracht en toont je wijsheid.

Het is ook de juiste stap om je niet meer te vereenzelven met en je een beetje verder los te maken van je ego-mind. Neem niet alles persoonlijk.

Je gaven wijs gebruiken is één manier om je ervan te verzekeren dat je het maximale met je talenten doet.

Je hebt een morele verplichting om je prachtige, verbazingwekkende en fantastische licht met de wereld te delen. Door je talenten tot uitdrukking te brengen, of dat nu alleen via sociale media gaat via een schuilaccount, je maakt een hogere frequentie toegankelijk voor anderen om voor jezelf wat magie te vinden.

Je kwam hier als een Meester. Je verdiende dit!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org