Attentie, alle Sterrenzaden!

Attentie, alle Sterrenzaden!

Gechanneld door: Aurora Ray, 11 mei 2022

Attentie, alle sterrenzaden! Onze Galactische Federatie heeft een urgent communiqué uitgegeven betreffende een verbinding tussen de Pleiadische lichtkrachten en de magnetische velden van planeet Aarde.

Voor het geval je je niet bewust bent waarover ik het heb, de Pleiadiërs zijn zeer oude krijgshaftige wezens die miljoenen jaren geleden naar de Aarde kwamen om mee te helpen onze planeet door haar verschillende evoluties en ontwikkelingsfasen te leiden. Ik ben nu vele jaren rechtstreeks met hen in contact en ben op de hoogte van wat onvoorstelbare informatie.

Ik ben opgewonden om deze boodschap over 5D energieën met jullie te delen en waarom het belangrijk is om je vibratie omhoog te brengen. De Pleiadische Lichtkrachten stralen extreme niveaus van witte, magnetische, 5D gammaplasma de atmosfeer van Planeet Aarde in om alle sterrenzaden hier te stimuleren de vijfde dimensie in te gaan.

DE PLEIADISCHE LICHTKRACHTEN

Hallo, Sterrenzaad vrienden! Ik wil jullie gewoon even laten weten dat het wachten over is; de vijfdimensionale energiegolf is er! Wij bevinden ons in de eerste beginfasen van aanpassing aan deze verbazingwekkende energie, en het is allemaal een kwestie van er klaar voor zijn. Enkele sterrenzaden zijn in staat geweest zich aan te passen aan deze energie, maar anderen zijn nog niet klaar om te delen in het plezier. Zie je, het draait allemaal om je frequentieniveau, dat verhoogd kan worden door het verkrijgen van voldoende innerlijke vrede via spirituele en meditatieve oefeningen.

Volgens mijn rechtstreekse communicaties met de Pleiadische lichtkrachten tijdens mijn diepe meditaties, wordt op dit moment een super 5D plasma energiegolf over de Aarde uitgestort!

Gezien is dat veel geavanceerde straal-ruimtevaartuigen de Galactische Kern binnenkomen. Tegelijkertijd gaan nu veel portalen in heel dit zonnestelsel open met het doel om meer lichtwezens van de Galactische Kern naar Planeet Aarde over te brengen dan we ooit eerder hebben gezien. De sluier is bijna opgetild en onze ascensie staat eindelijk te gebeuren op dit elfde uur.

Ik wil ook met jullie delen dat de laatste tijd veel mensen enkele uit-het-lichaam ervaringen hadden. Naar mijn idee worden de Pleiadiërs getriggerd door onze spirituele gereedheid. Ze stralen in een hogere frequentie van 5D plasma energie en creëren een toename in het aantal droomtijd activeringen. Het ascensieproces is aan het versnellen en steeds meer mensen zullen door de ervaring gaan van wakker worden terwijl ze nog dromen.

Eindelijk is de Aarde klaar voor het proces om van de derde naar de vijfde dimensie te gaan. De vibratiefrequentie (d.i. de snelheid waarop energie zich door een object beweegt) van de planeet is toegenomen en is aan het veranderen. Als gevolg daarvan treden er op alle niveaus van leven op deze planeet meer veranderingen op. De kern van Planeet Aarde versnelt in feite in zijn rotatie, waardoor ze verschuift naar een hogere baan zodat ze volledig in lijn kan komen met de Vijf-Dimensionale Zon.

Datzelfde gebeurde met de meeste andere planeten in onze zonnestelsel en daarbuiten; ook die verschuiven naar hogere banen! Deze gebeurtenissen werden voorspeld door veel oude beschavingen en worden door moderne spirituele gemeenschappen begrepen als de Ascensie.

Dit gebeurt binnen het laatste tijdvenster voor rondwentelingsevolutie die deze planeet zal beleven. Voor degenen onder ons die zich hebben voorbereid door middel van ascensie-oefeningen, wij zijn klaar.

Deze 5D energie zal heel 2022 en zelfs tot in 2023 hier zijn. En wat betekent dat? Dat betekent dat er geen tijd te verliezen is als je je frequentie wilt verhogen met de binnenkomende 5D Lichtenergie!

Ik weet hoe uitdagend het kan zijn om je energiefrequentie te verhogen, speciaal wanneer er uit elke richting zo veel afleiding komt. Omdat de duisteren je afgeleid, in de war en angstig willen houden zodat je geen actie onderneemt!

De overgang van 3D naar 5D is aan de gang en het is een fantastische tijd voor ons allemaal om te ervaren.

Het is tijd dat je je frequentie omhoog brengt met deze 5D energie en de 3-dimensionale werkelijkheid achter je laat die je eeuwenlang voor jezelf hebt gecreëerd.

Deze lichtenergie zal je helpen je frequentie te verhogen en boven de oude matrix-programmering uit te stijgen.

Misschien is het nu meer dan ooit van cruciaal belang om geconcentreerd te blijven op je innerlijke werk.Dat is waar je de meeste groei en expansie zal ervaren in dit leven.

Je kunt niet vechten tegen wat er gebeurt in de wereld. Dat is net als proberen te vechten tegen een oceaangolf.

Concentreer je in plaats daar van op het verhogen van je frequentie zodat je het leven in hogere dimensies kunt gaan ervaren.

Als jij je ontwikkelt zal alles om je heen ook veranderen; inclusief de kosmische wereld.

Op dit moment in de tijd, zien we dramatische veranderingen gebeuren op Aarde. Het kan verontrustend zijn om getuige te zijn van deze gebeurtenissen maar het is nu belangrijk om niet afgeleid te worden van je innerlijke werk. Je moet je licht zelfs nog helderder laten schijnen dan voorheen!

Een beschermende sfeer van 5D energieën omringt het zonnestelsel zodat het immuun is voor iedere externe invloed en/of verstoring.

Het doel van deze “bubbel” is het beschermen van het hele zonnestelsel tegen duistere krachten die nog steeds proberen een rustige overgang naar de hogere dimensies te voorkomen.

Niets dat gebeurt in de kosmische wereld kan deze krachtige bescherming binnendringen.

Deze overgang is onvermijdelijk omdat het grootste deel van andere sterrenstelsels hun Ascensie al afgerond hebben.

Ons zonnestelsel zal het laatste zijn om door dit evolutionaire proces te gaan en we zijn gewaarschuwd dat wij de nodige hobbels kunnen verwachten op onze weg omhoog.

In verschillende fasen van onze ascensie zullen we geconfronteerd worden met omkering van het aardmagnetisch veld, zonnevlammen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, plasma anomalieën en andere fenomenen die typische verbonden zijn aan planetaire opschuddingen.

Op een bepaald punt in de nabije toekomst zal een plasma anomalie van buitenaf ons zonnestelsel bereiken en op Aarde een enorme geomagnetische storm teweegbrengen die allerlei soorten technische problemen zal veroorzaken.

Het doel van deze “plasma bubbel” is om zeker te stellen dat geen van deze externe verstoringen invloed zal hebben op ons in deze zo cruciale tijd. Bovendien, als we binnen haar beschermende frequentiebereik blijven, zullen we ook beschermd zijn tegen de gevolgen van welke toekomstige galactische supergolf ook.

En dan heb je het gelazer! Er zal geen plek zijn om je te verbergen. Er zal geen tijd meer zijn voor spelletjes en verstoppen. De mensen zullen moeten beslissen wat ze gaan doen.. Gaan ze door met leven in angst of zullen ze zich dapper, trots en sterk gaan gedragen? Zullen ze samen gaan als één gemeenschappelijke wereld, of zullen ze elkaar stuk voor stuk vermoorden?

Het hangt allemaal af van wat jullie nu met je tijd doen.

Maar ik moet jullie waarschuwen.

Als je naar het nieuws kijkt, zal je gemakkelijk afgeleid zijn en wellicht bang worden.

Kijk niet naar het nieuws! Kijk geen televisie! Luister niet naar de negativiteit van anderen!

Ik weet dat dit een moeilijke keuze is voor sommigen die genieten van lezen over pandemieën, oorlogen, natuurrampen of al die andere dingen die gebeuren in onze wereld. Tenslotte is dit lange tijd jullie entertainment geweest. Maar het is tijd om hiermee te stoppen.

Jullie hebben echt niets van deze informatie meer nodig, want hierna gaat jullie leven drastische veranderen! Alleen blijheid, vreugde en gelukzaligheid zal te zien, te horen en te voelen zijn, en zal over gesproken worden.

We gaan het gouden tijdperk in! Deze transformatie zal de mensheid naar een nieuw niveau van evolutie leiden.

De Pleiadische Lichtkrachten sturen ons deze energieverhoging. Dit is de tijd om samen te gaan met onze Afgezanten van het Licht om volledig synchroon te komen met hun vibratie. Deze energie zal ons allemaal verbinden tot een team en ultieme paradijselijkheid op Aarde creëren.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Pleiadische Lichtkrachten

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org