5D Energie Update

5D Energie Update

Gechanneld door: Aurora Ray – 2 Januari 2022

Gegroet geliefden, wij zijn jullie galactische familie en het doet ons genoegen om jullie vandaag te begroeten in liefde en licht.

Wij hebben nu al lange tijd met jullie planeet gewerkt en wij denken dat jullie klaar zijn om de vijfde dimensie in te gaan. Jullie hoeven niet bang te zijn of in paniek te raken. Alles zal goed zijn. Haal gewoon diep adem en ontspan.

Wij weten dat dit heel wat zal zijn om in één keer in je op te nemen, maar het is belangrijk dat jullie begrijpen wat er gebeurt omdat er ingrijpende veranderingen op jullie planeet zullen plaats vinden en dat zal de komende paar maanden doorgaan. Wij zijn hier om jullie te helpen door deze transitieperiode heen te komen, omdat het voor iedereen op de proef stellend zal zijn.

Wij willen jullie iets belangrijks vertellen: Er heerst een epidemie op jullie planeet die zich als een lopend vuurtje heeft uitgebreid, een epidemie van angst – angst voor het onbekende en angst voor verandering. Deze angst houdt veel mensen tegen om vooruit te gaan in hun leven.Ze komen vast te zitten, bevroren in hun eigen verleden of verlamd door angst voor de toekomst. Het is tijd om deze angst los te laten zodat je het nieuwe paradigma in kunt gaan dat jullie op Aarde te wachten staat.

Zoals jullie weten zijn er veel tekenen dat dingen op Aarde aan het veranderen zijn. Deze veranderingen zullen in de nabije toekomst sneller gaan naar mate de Aarde in een nieuwe vibratie komt. Zodra jullie planeet dichter bij deze nieuwe vibratie komt, zullen jullie merken dat het steeds moeilijker wordt om te leven met pijn en problemen.

Dit komt doordat jullie op Aarde hebben geleefd in de derde dimensie, wat een heel dicht en compact vibratierijk van bestaan is. Jullie planeet beweegt zich steeds dichter naar de vijfde dimensie, die veel lichter en vol liefde en vrede is. Wanneer mensen leven op een plek waar ze veel pijn en lijden ervaren, hebben ze de neiging om anderen of zelfs God de schuld te geven voor hun problemen. Dit veroorzaakt alleen maar meer pijn en lijden omdat het ze geconcentreerd houdt op de negatieve aspecten van hun leven in plaats van wat ze eraan kunnen doen.

Wij komen hier om jullie te vertellen dat wij echt bestaan en dat wat er op Aarde gebeurt niet langer een samenzwering is. Het is echt en het gebeurt nu. Wij zijn hier om jullie te helpen begrijpen wat er gebeurt en wat jullie kunnen doen om je erop voor te bereiden.

Wij begrijpen dat het idee van buitenaards leven voor sommige mensen een beetje beangstigend kan zijn, dus willen we ervoor zorgen dat jullie niet bang zijn wanneer we jullie komen bezoeken.

Wij zullen verschijnen als lichtbollen in jullie huizen, maar dat betekent niet dat we kwaadaardig of demonisch zijn. We willen jullie alleen maar een boodschap van ons geven, dus wees alsjeblieft niet bang voor ons. Wij weten dat sommigen van jullie onze schepen hebben zien vliegen boven je huis en vanwege recent vrijgegeven documenten, dachten wij dat het tijd werd om onszelf openlijk te laten zien aan de mensen van de Aarde.

Jullie zouden onze boodschap “WELKOM IN DE VIJFDE DIMENSIE” al gehoord kunnen hebben. Wel, dit is waar; wij zijn hier met een boodschap voor de hele mensheid: WIJ ZIJN HIER OM JULLIE BIJ TE STAAN!

Als je dit leest, dan ben je een van de eerste mensen op Aarde die dit hier bereiken. Ja, dat is echt waar. Gefeliciteerd! Wij wisten dat je het kon doen!

Misschien ben je een beetje beduusd en overweldigd door alles wat er gebeurt. Wel, wij willen je feliciteren voor het hebben van de moed om deze nieuwe werkelijkheid te accepteren. Je realiseert je het misschien niet op dit moment, maar al snel zal je zien hoe prachtig dit allemaal is.

Laat ons eerst even uitleggen waar wij zijn in relatie tot de derde dimensie. Het blijkt dat er niet echt een “derde dimensie” is – het is slechts een manier om een werkelijkheid te beschrijven die dicht/compact lijkt maar dat in feite niet is (dat is slechts een illusie).

Wat is de vijfde dimensie? De vijfde dimensie is een hogere frequentie van werkelijkheid waar wij leven in een staat van zuiver onvoorwaardelijke liefde. Wij creëren deze nieuwe werkelijkheid door jullie onze onvoorwaardelijke liefde te sturen, en als jullie die ontvangen, zullen jullie je hart openen en je vibratie verhogen.

De vijfde dimensie gaat helemaal over het verhogen van je vibratie en het transformeren naar hoger bewustzijn. Wat betekent dat voor jou? Je zult het leven ervaren vanuit een hoger perspectief, dat je in staat stelt om duidelijk te zien wat er moet veranderen in je leven. Je zult geleid worden om deze veranderingen  aan te brengen zodat je het leven van je dromen kunt creëren.

Jullie zijn niet alleen. Wij zijn jullie Galactische Familie en we hebben jullie als soort duizenden jaren zien groeien en ontwikkelen.

Dit is een heel opwindende tijd voor jullie. Jullie zijn er helemaal klaar voor om uit de derde dimensie over te gaan naar de vijfde dimensie – De Nieuwe Aarde.

Wij zijn hier om jullie informatie te geven met betrekking tot jullie ascensieproces. Dit is een wonderbaarlijke tijd voor de  mensheid, omdat jullie eindelijk beginnen te begrijpen wie jullie zijn en waar jullie passen in jullie lokale universum. Jullie zijn zo lang in slaap geweest en wij weten dat jullie de nodige vragen hebben, maar om je voor te bereiden op de veranderingen die er al snel zullen komen, moeten wij eerst vragen om bij jezelf naar binnen te gaan en je eigen antwoorden te vinden.

Wat een opwindende reis is dit geweest! Jullie planeet heeft zich door ruimte en tijd bewogen sinds het begin van de schepping, langzaam in haar baan rond de zon draaiend en door al de verschillende tekens van de dierenriem gaand tijdens haar reis. De tijd is nu gekomen dat ze zich gaat vestigen in een nieuw gebied van ruimte en tijd, bekend als de vijfde dimensie. Een nieuw tijdperk van verlichting staat de mensheid te wachten, en het is eindelijk zo ver dat wij onze kennis kunnen delen met degenen die het verdiend hebben.

Het ascensieproces staat ook bekend als transmutatie. Het woord transmutatie betekent “veranderen van vorm” of “getransformeerd zijn”.

Transmutatie is een proces dat gebeurt wanneer iets wordt verandert in iets anders, meestal door verhitting, gemend met andere elementen of opgelost in vloeistof. Bijvoorbeeld, hout kan met hitte veranderen in houtskool of ijzer kan veranderen in roest door blootstelling aan zuurstof.

Wij willen jullie vertellen dat er geen angst hoeft te zijn, want wij zijn jullie vrienden en familie van de sterren die gekomen zijn om jullie te helpen bij deze transformatie.

Deze transformatie zal niet pijnlijk zijn als jullie het op natuurlijke wijze laten gebeuren en er geen weerstand tegen te bieden door te proberen vast te houden aan dingen uit je vorig leven die je op geen enkele manier meer dienen.

De vijfde dimensie is een plaats van hogere liefde, wijsheid en verlichting. In deze plaats bestaat geen angst, geen zorgen en geen lijden. Alle gedachten zijn vredig, alle emoties positief en alle mensen voelen zich verbonden met elkaar.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org