5D Ascentie update nieuwe aarde

5D ASCENSIE UPDATE Nieuwe Aarde

Aurora Ray – 10 Februari 2021

Dierbaren,

De energieën op planeet aarde zijn op dit moment explosief. Grote veranderingen zijn aan de gang.

Voor veel mensen over de hele wereld is het leven zoals zij het kenden aan het eindigen en mensen staan op tegen de veroorzakers die gedwongen worden om iets nieuws op te bouwen.

Waar duwen deze energieën je naartoe? Welke fase van je leven loopt ten einde?

Ben je verward over de vraag of dit een gelukkig of verdrietig einde is? Wees gerust, wat er gebeurt is in afstemming om jullie hoogste en beste goed te dienen.

Het is niet langer een geheim dat de regeringen wereldwijd de manier waarop we tot nu toe ons leven leefden, enigszins hebben verpest.

Ik zou jullie willen uitnodigen om eens neutraal te kijken naar hoe jullie je leven leefden en te onderzoeken of jullie vanuit je hart leefden, vanuit integriteit handelden en of jullie werkelijk kunnen zeggen dat jullie je authentieke zelf waren.

De manier waarop we het leven op de planeet aarde leefden, ging niet in de beste richting en als we samenkomen in waarheid en licht, moeten we toegeven dat die levensstijl niet langer houdbaar was.

We hebben ervoor gebeden en nu moeten we ons erop voorbereiden. We wachten al jaren op Ascensie en sommigen van ons zelfs al tientallen jaren. We hebben gedroomd en gepraat over de nieuwe aarde, we wensten dat 5D sneller zou komen.

Maar raad eens wat, 5D is nu hier. De nieuwe aarde is nu hier. We kunnen het alleen nog niet zien. De bal ligt bij ons. Wij zijn degenen die hun frequentie moeten verhogen om zich aan te passen aan het nieuwe trillingsniveau van de vijfde-dimensionale realiteit die nu hier beschikbaar is op de planeet Gaia. Wij moeten ons afstemmen om het te kunnen zien en erin te leven.

Achter de schermen, terwijl wij zo werden afgeleid met een vals gecreëerd verhaal van een dodelijk virus dat helemaal niet dodelijk is, is planeet Terra aan het ascenderen en aan het evolueren naar planeet Erra.

Godin Gaia baart een nieuwe creatie. Ze roept nu al haar kinderen op om nieuwe levens, nieuwe huizen, nieuwe scholen, nieuwe gezondheidssystemen, nieuwe voedselvoorzieningssystemen en nieuwe bedrijven te bouwen en te creëren die gebaseerd zijn op volledige 5D integriteit, compromisloze authenticiteit, en gecreëerd met de hoogste eer voor de aarde en het leven.

Jullie zullen de 5-dimensionale realiteit voorbij de sluier van angst vinden.

De moedergodin van de schepping vraagt jullie om in jullie goddelijke scheppingskrachten te stappen. Ze vraagt jullie om te stoppen met bang zijn en angst te hebben en te STARTEN met DOEN vanuit jullie hart.

De tijd waar we op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. Het doet er niet meer toe wat er in de politiek gebeurt of wat onze regering nu zal beslissen. Het enige dat telt is het aantal verlichte mensen die klaar zijn om in hun 5D SCHEPPER rol te stappen.

Als jullie je baan, je huis, je bedrijf, of simpelweg je levensstijl waar je aan gewend was kwijt geraakt zijn, dan is dit jullie wake-up call. Vind land, verbouw voedsel, en bouw een gemeenschap gebaseerd op echte waarden.

Hoe veel langer wil jullie nog verspillen door naar het verhaal te kijken en te wachten tot dit of dat gebeurt? Het zal niets veranderen aan het feit dat als jullie op de 5D aarde willen leven, jullie in actie moeten komen en beginnen met het te creëren.

Er is een utopie van onvoorwaardelijke liefde, harmonie, vrede, compassie en absolute vrijheid die op onze komst wacht. Maar denk niet ten onrechte dat het voor ons op zilveren borden geserveerd zal worden.

Wij hebben alle macht. Wij houden de teugels in handen. Wij en wij alleen hebben de leiding.

Jij zit achter het stuur en de weg is in twee richtingen. De ene weg leidt naar de oude wereld die afbrokkelt en sterft. De andere weg leidt naar de vijf-dimensionale nieuwe aarde. Oftewel de Hemel op Aarde. Welke richting kies jij?

Vrees niet, je wordt goddelijk geleid, beschermd en bijgestaan.

5D aarde zal niet snel in een wereldstad gevestigd worden.

Het maakt niet uit wat de valse licht predikers zeggen als ze aan de meth en andere drugs zitten en Reptilian shapeshifters channelen.

Het is aan jullie of jullie de comfortzone blijven volgen van “alles is liefde en licht en we zullen allemaal ascenderen” zelfs in het midden van een Wereldstad die toebehoort aan de cabal leiders die hard aan het pushen zijn voor hun agenda van transhumanisme dat eerst en vooral naar de Wereldsteden zal komen.

TIJD OM ALLE ILLUSIES LOS TE LATEN.

# WORD NU WAKKER

JULLIE ZIJN DE SCHEPPERS VAN 5D.

Wacht niet tot het jullie overkomt. Jullie zijn het die het moeten laten gebeuren.

Jullie zijn de familie van licht. De machtigste wezens van ons universum. Jullie zijn hier met een reden. De tijd is gekomen om jullie opdracht te vervullen.

AHO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien