Wat is een Starseed/Sterrenzaad? / The Galactic Federaion /

25 november 2020

Wat is een Starseed/Sterrenzaad?

Ja…. Jullie Komen Van De Sterren!

Sterrenzaden zijn individuen die afkomstig zijn van verafgelegen sterren- en zonnestelsels, planeten en sterrenstelsels. Deze sterk geëvolueerde zielen dragen een overvloed aan wijsheid en speciale vaardigheden met zich mee die diep in de kern van hun wezen in een slaapstand verkeren. Alle Sterrenzaden zijn gecodeerd met activeringscoderingen die hun kennis en talenten op een vooraf bepaald of spontaan tijdstip op Aarde ontsluiten, zodat deze informatie voor zeer specifieke doeleinden kan worden gebruikt.

De meeste sterrenzaden hebben een gevoel van misplaatstheid, alsof ze “buitenaardse wezens” zijn die hier op Aarde zijn gedropt zonder een kompas, dus ze herbergen een gevoel van leegte en verlangen om hun “echte thuis” te vinden of terug te gaan. Sterrenzaden denken vaak na over de vraag of hun moederschip misschien op Aarde is geland, ze durfden de planeet te verkennen en het schip liet hen per ongeluk achter, zoals het “ET phone home” syndroom. De begrippen buitenaardsen, ruimtereizen, bovennatuurlijke krachten, psychische inspanningen en multidimensionale geestverwantschappen zijn voor hen heel gewoon en reëel. Televisieprogramma’s en films zoals Star Trek, Star Wars, SG-1, Battlestar Galactica, ET en anderen, geven een gevoel van troost, vertrouwdheid en associatie voor de eenzame sterveling die hunkert naar verbinding met zijn of haar ware thuis.

Veel Sterrenzaden hebben zeer unieke en opvallende fysieke kenmerken zoals ET-achtige gelaatstrekken, a-typische fysieke lichaamsstructuren, langgerekte nekken, grotere ogen, vreemd gevormde schedels, of engelachtige gezichten. Sterrenzaden hebben de neiging om “ruimte-hybriden” te zijn, omdat ze DNA dragen van de verschillende universa en dimensies die ze hebben bereisd in hun vele vroegere incarnaties. Sterrenzaden hebben bestaan en geleefd in een groot aantal andere dimensies, planeten en sterrenstelsels. Zij kunnen andere levens hebben geleefd als Engelen, Feeën, Elfen achtigen, Elementalen, ET’s, Galactische wezens, of een combinatie daarvan. Wanneer ze incarneren als mens, behouden ze dit DNA dat ook gecodeerd is in hun vorm. Niet ALLE Sterrenzaden lijken duidelijk ET, maar zelfs als ze er als een doorsnee mens uitzien, is hen waarschijnlijk verteld dat ze ofwel lijken op een engel, fee, elf, of ET misschien op een bepaald punt in hun leven. Er is gewoon iets unieks aan de manier waarop ze eruit zien. Kijk naar de gezichten en de fysieke vormen van veel Hollywood-sterren, en je kunt onderscheiden wie er sterrenzaden zijn. Sommige zijn meer voor de hand liggende Sterrenzaden dan andere, maar Sterrenzaden zijn verspreid over de beroemde mensen van vandaag. Deze “sterren” houden van de uitdrukking, “Je zou ooit een ster kunnen zijn.” Nou, sterrenzaden zien deze uitspraak eigenlijk als een feit van hun primaire ziel, dus natuurlijk zijn ze echt een Ster!

Sterrenzaden hebben een innerlijk weten dat de Aarde niet hun primaire bron van bestaan of identiteit is. Ze voelen zich als vreemdelingen op deze planeet, en ze vinden het gedrag en de gewoonten van onze wereld verwarrend, irrationeel en zelfs absurd. Sterrenzaden hebben van nature een buitengewone intuïtie en paranormale vermogens, en ze zijn zeer bedreven en afgestemd op verborgen agenda’s en samenzweringen van aardse samenlevingen, maar ze zijn zich niet altijd bewust van hun speciale gaven. In feite leven veel sterrenzaden het grootste deel van hun leven in een wandelende slaaptoestand. Gelukkig hebben alle sterrenzaden een ingebouwde wekker die bedoeld is om ze uit hun slaap te wekken en te activeren, om te herinneren wie ze zijn en waarom ze naar de planeet zijn gekomen, en zo hun taken te vervullen waarvoor ze zich in feite vrijwillig hebben aangemeld na hun voorafgaande incarnatie.

Het primaire doel van een Sterrenzaad om op een planeet te “landen” is om hun unieke en onderscheidende vermogens en wijsheid naar de planetaire beschavingen te brengen, met als doel om te dienen in een humanitaire hoedanigheid, en om de planeet te verheffen naar een hogere opgestegen status. Het zijn zeer “oude zielen” die vele incarnaties hebben meegemaakt in ons Universum en daarbuiten. Zij laveren op een resonerende pure klank van het Licht van de Schepper, en hebben gereageerd op de oproep tot meesterschap, visie, wijsheid en creativiteit om “gezaaid” te worden op en in de eigenlijke mysteries van het bestaan die tot in het diepst van hun ziel lonken. De reis van het sterrenzaad is om nieuwe wegen te effenen, progressieve innovaties en technologieën naar de planeet te transporteren, nieuwe genezingsmodaliteiten te benutten en geavanceerde lichtfrequenties te zaaien, dit alles voor de groei en expansie van zowel de planeten als de zielen die ze bewonen.

Sterrenzaden hebben een uniek vermogen om hun bewustzijn in een snel tempo te kunnen verplaatsen, dus als ze eenmaal geactiveerd zijn, kunnen ze op alle kerngebieden van hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele bestaansgebieden stellaire vorderingen maken. Dit omvat het doorprikken van hun eigen beperkingen, angsten, patronen en andere aardse obstakels, veel sneller dan andere mensen op Aarde. Dit is te wijten aan het feit dat de sterrenzaden in het verleden vertrouwd zijn geraakt met de processen en praktijken van het verhogen van de trillingen en frequenties voor andere Planeten, Sterren en Melkwegstelsels, terwijl ze in andere levens op missie zijn.

Sterrenzaden dragen de “zaden” van Licht. Zij zijn de indigo’s, de voorvaders, de vernieuwers, de galactische, de sterren voorouders, en de ware leraren en inspirators van ascensie. Maar, hoe je ze ook wilt noemen, één ding is zeker… Sterrenzaden zijn onovertroffen krachtig; ze schijnen een prachtig lichtbaken en drijven ons allemaal met liefde de Gouden Eeuw van inspiratie, creativiteit, innovatie en vooruitgang binnen.

Gedeeld met gemeenschappelijk

Visie en liefde voor iedereen…

En zo is het…

Ashtar & Athena van Het Ashtar Command Door Lightstar

Vertaling: Marien

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien