Nadat de engel gezongen heeft: / Asthar on the road

Nadat de engel gezongen heeft:
Vrijdag 28 augustus 2020
Isis: Hoe voel je je?
Fran: We voelen ons geweldig.
Isis: Geweldig, een mooi woord om uit te drukken wat jullie zullen voelen over wat er komt. Eerst en vooral moeten jullie je voorbereiden, want we komen onszelf onthullen. Misschien zal het vreemd zijn als je overdag of ’s nachts felle lichten aan de hemel ziet.
Jullie zullen niet snel [meteen] begrijpen wat er is gebeurd en als je dat licht steeds dichterbij ziet komen, is jullie eerste reactie misschien wel paniek, maar jullie zullen in je hele lichaam en in je hart een zeer krachtige vrede voelen. Vrede zal de taal zijn die we gebruiken.
Ik zal het eerst over Trump hebben. Jullie weten dat jullie President alles doet wat hij kan met de hulp die hij heeft van een speciale groep, groepen van de Sterren, Sterrenwezens.  Jullie weten dat Ashtar hier deel van uitmaakt. Jullie zullen het begrijpen en misschien krijgen jullie wel codes op de schepen, of misschien op jullie mobieltjes, zeven berichten, of meer dan zeven, om jullie alles aan te kondigen wat is aangekomen bij die mensen die kwaadaardige dingen blijven doen tegen kinderen, tegen mensen, tegen dit vaccin. Jullie weten dat dit vaccin zeer gevaarlijk is voor jullie DNA.

Nu moeten jullie in jullie hart blijven in alles wat jullie voelen, in alles wat jullie horen over de situatie op het nieuws.

Misschien weten jullie niet alles over Trump, maar jullie weten nu dat de Democraten hem aan de kant willen zetten omdat hij alle waarheid aan de hele wereld gaat onthullen.  Zelfs nu de Democraten weten wat Trump zal doen, en alle hulp die hij heeft, zijn ze niet gestopt omdat ze de wereld willen domineren, om iedereen te overheersen, maar om deze heerschappij op te leggen aan de kinderen.
Misschien hebben jullie gehoord over pedofielen. Misschien geloven jullie het niet echt, maar weten jullie van binnen dat het juist is [waar]. Ze hebben een discussie over hoe ze de waarheid moeten onthullen omdat ze weten dat alle ware mensen het niet kunnen accepteren omdat het voor hen te moeilijk zou zijn om te accepteren dat die dingen echt gebeuren met kinderen.
Dus we verwachten dat in dit weekend de waarheid zal beginnen te worden geopenbaard. Het is belangrijk voor jullie allemaal om deze boodschap in je hart te houden en onder [innerlijke] aandacht te houden hoe jullie al dit nieuws, alle onderwerpen die in die openbaringen zullen verschijnen, kunnen delen.
En nu zullen jullie dicht bij de Lichtwezens zijn. Ze komen steeds dichter bij jullie, en jullie zullen nu zien dat de energie, de trilling, nu op jullie inwerkt. Die trillingen, die energieën zullen jullie alle codes geven, alle toegang die jullie nodig hebben tot jullie DNA om jullie Hogere Zelf een ander niveau van bewustzijn te laten ontwikkelen.
Het zal binnenin jullie beginnen in jullie kleine cellen, en vanavond of misschien daarna, zullen jullie die trillingen voelen groeien en groeien over jullie hele lichaam. Misschien zul je wat ongemak in je lichaam voelen of voelen omdat de vibratie werkt om jezelf en je hele lichaam te transformeren en te genezen.
Dus misschien zal je morgen een nieuw persoon zijn, misschien zal je vanavond als je slaapt heel goed rusten, maar soms zie je wat licht in jouw hersenen, zoals sprankelend licht dat jouw twee hersenhelften met elkaar zal verbinden. Het zal hen verbinden alsof ze één zijn. Wanneer je voelt dat je al jouw capaciteiten, jouw krachten opnieuw zult verbinden, en je zult begrijpen dat iets je hele leven gaat veranderen.
Jullie zullen een zeer grote vreugde in je hart voelen. Jullie zullen je lichter en lichter voelen in je gevoel. En het zal een grote verandering voor je zijn. Je zult zeggen, wat is er gebeurd?  En je zult begrijpen dat er iets nieuws komt om je lichaam te vernieuwen en te herboren.
Maar jullie hersenen moeten eerst gereinigd worden, vanwege jullie oude gedachten, jullie materie, misschien zal jullie menselijk verstand zich proberen te verbergen voor jullie zelf en jullie vertellen dat jullie niet aan het veranderen en transformeren zijn. Maar je weet in jezelf dat er iets gebeurt.  Het is een grote vreugde en jullie zullen je eindelijk veel beter en beter voelen. Het is geweldig nieuws dat ik jullie nu vertel.
En iedereen in de Aarde, elk Wezen, niet alleen de Mensen maar ook de Wezens in de Aarde zullen nu begrijpen dat er iets groots op komst is. Zoals ze zeggen, niemand kan de storm, de storm van het bewustzijn, de storm van het licht, van de vrijheid stoppen.
Niemand kan dat nu stoppen, omdat de Eerste Schepper, als ik het zo kan noemen/hij, heeft besloten om de openbaring te beginnen, alle openbaringen, omdat alle [de meeste] regeringen normaal gesproken klaar zijn om te onthullen. Maar er zijn regeringen die nog steeds bang zijn.
Ze zijn bang vanwege die kwade Wezens.  Maar we zien ze niet als kwade Wezens, want normaal gesproken is het voor hen hun manier van zijn, om te leven.  En ze hebben geen aandacht voor de Mens. Ze beschouwen de Mens als, excuseer het woord, shit. Als voedsel, maar eigenlijk als stront, als dieren, maar minder dan dieren. Ze beschouwen het Menselijk Wezen als niets.
En voor jullie de Mens is het echt gevaarlijk omdat ze geen bewustzijn hebben dat jullie een hoog bewustzijn van vrijheid kunnen hebben, van een lichtwezen. Maar ze weten wie we zijn, en ze bereiden zich voor om tegen ons te vechten, niet tegen de Mens, maar als ze jullie tegen ons zouden moeten gebruiken, dan zouden ze dat proberen.
Maar met deze groepsorganisatie [de Alliantie] die kan leiden, met Menselijke Wezens, met Wezens van het Licht, met Wezens van de Binnen Aarde, groepen van verschillende Wezens, werken ze aan de vrijheid van alle kinderen. Dus misschien stel je nu de vraag in je hoofd, of heb je niet geluisterd naar nieuws van de Koningin, van deze persoon of die persoon, dan zul je groot nieuws weten [leren] over de zangers, acteurs die hun ziel verkopen aan die mensen, en ze noemen ze demonen of misschien Satan.
En jullie weten allemaal dat Satan niet echt een mens is. Het is een groep, een bewustzijn, een kwaadaardig bewustzijn dat 7000 jaar of langer geleden begint om te proberen de wereld te beheersen, vooral de Mens, want toen ze begrepen dat de Mens hun slaven zouden kunnen zijn, was hun plan om al hun verwezenlijkingen te doen om alle dingen waar te maken om zichzelf te dienen.
Dus je weet nu dat alles draait om het dienen van die Wezens. En nu hebben ze een kalender, een tijdslimiet, en deze tijdslimiet is echt, echt dichtbij. Dus ze zullen proberen hun plan te versnellen om hun doel te bereiken.
En ik weet dat jullie wijs en intelligent zijn en vertrouwen in jezelf hebben, en dit vertrouwen zal over de hele wereld groeien en het is nog steeds belangrijk dat jullie vertrouwen in jezelf hebben, omdat we allemaal verbonden zijn, en dit vertrouwen dat jullie voelen zal naar iedereen worden gedeeld.
Het is belangrijk als die gebeurtenissen, die berichten, die openbaringen komen dat jullie nog steeds verbonden zijn in jezelf, want die tegenstanders doen hun best om jullie uit te schakelen.
Maar jullie hebben de kracht in je. Het is een lange tijd. Jullie verdienen je leven. Jullie verdienen dit mooie leven dat naar jullie toe komt, omdat jullie zoveel kracht geven, zoveel moeite, zoveel liefde, jullie delen zoveel van jezelf, en staan nog steeds op om te vechten en de waarheid te onthullen.
En jullie weten dat een hele grote golf de hele aarde gaat schoonmaken, niet Moeder Aarde, maar alles wat de mensen hun hele leven al geloofd hebben.  En nu is het tijd voor iedereen om zich weer te verbinden met zichzelf, met hun Goddelijk Licht van binnen, hun Innerlijk Licht, hun Innerlijk Wezen.
Ik deel al deze Liefde met jullie, want alles gaat over Onvoorwaardelijke Liefde. Het zijn geen emoties, het is wat je bent.  Jullie zijn Onvoorwaardelijke Liefde, en mensen zullen dit begrijpen in hun Innerlijk Licht zodat de Vrede kan beginnen te groeien in de Aarde. 
Al jullie gedachten zullen veranderen. Al jullie vermogens, al jullie handelingen, jullie woorden, jullie manier van praten zullen veranderen, omdat er een grote Liefde zal groeien. En het zaad [van Liefde] dat je in jezelf verzamelt zal een mooie bloem zijn, misschien wel een mooie boom. Ik weet het niet, alleen jij weet wat er in jezelf gaat groeien.
Fran: Dus dit weekend komen er meer openbaringen van de Administratie, maar het probleem is niet dat iedereen het hoort, want alleen bepaalde mensen luisteren naar hem. Dus u wilt dat we ervoor zorgen dat de mensen het weten, of dat we gewoon Licht zijn, om onze energie hoog te houden, zodat het de reactie in evenwicht brengt?
Isis: Ja, want je zult in je lichaam wat Liefde voelen. Alle mensen zullen al het nieuws in hun telefoon ontvangen. Ze zullen een bericht ontvangen om hen te vertellen wat ze moeten doen en om verbinding te maken met de TV, omdat alle TV’s in de wereld zal een kanaal zijn. Alles op de TV zal vertaald worden naar je lokale taal over de hele wereld.
Beverly: Dit zal dit weekend gebeuren?
Isis: We hopen dat het dit weekend gebeurt, want we kunnen niet wachten. We kunnen niet wachten.
Fran: Wie gaat deze aankondigingen doen?
Isis: Het Witte Huis. Ik weet niet zeker of President Trump een aankondiging zal doen aan de hele wereld op alle kanalen. Of misschien zal hij eerst spreken, en zal het een zeer grote storm zijn die in elk huis is gecreëerd, omdat niet iedereen gelooft dat Trump een goed mens is.
Je weet dat Trump is gekozen vanwege zijn karakter, zijn kracht en de manier waarop hij zijn leven leidt. En het was belangrijk om een persoon als hem te hebben.  We dachten dat een vrouw misschien een goede keuze zou zijn, maar uiteindelijk besloot de Raad een man in te zetten.  En toen moesten we kiezen welk land de wereld kan beïnvloeden, een president die de aandacht van de hele wereld kan trekken. En uiteindelijk hebben we de juiste keuze gemaakt.
Fran: Ja, we zijn het eens. Er is bezorgdheid over dit gepraat over de executie van verraders in dit land, en veel mensen vinden dat dat uiteindelijk niet de manier is om te handelen, omdat deze mensen geen geweten hebben, zoals u zei.
Isis: Je weet in jezelf dat de executies zullen gebeuren, maar we hebben besloten om de wereld niet de executies te laten zien, maar een lijst van al die personen, en velen zijn Mensen omdat ze geaccepteerd hebben om hun ziel aan hen te verkopen. Het is dus belangrijk in de wet van het Mens zijn om een executie te hebben. Het is niet wat we wilden, maar we begrijpen dat we dat niet kunnen veranderen. Begrijp je dat?
Fran: Ja, dat doen we. Wat iedereen bezighoudt is dat mensen zo geschokt en boos zullen zijn dat het enorme gevechten en onrust zal veroorzaken. Dat is de zorg, en dus begrijp ik dat ons gevraagd wordt ons rustig te voelen, hoog te blijven en te proberen de mensen te kalmeren, maar er is een grens, nietwaar?
Isis: Ja, ik begrijp het. Dus daarom heb ik je gevraagd om de meest krachtige Liefde te sturen die je in jezelf kunt hebben om iedereen aan te raken en te verbinden. Misschien worden sommige mensen met een mooi gezicht en mooie woorden geëxecuteerd, en begrijpen de mensen niet waarom deze persoon die zo charmant en mooi is daarbij is. Maar je weet nu dat ze achter het gezicht en hun manier van praten als een duivel zijn.
Fran: Dat begrijpen we. De meeste mensen hebben geen idee.
Isis:Natuurlijk. We kunnen het niet aan de hele wereld uitleggen omdat we nu geen tijd hebben. Dit is vandaag gebeurd opdat je echt begrijpt dat het bewustzijn transformeert en verandert en dat er een grote verandering op komst is. En we willen dat de hele mensheid naar het volgende niveau van bewustzijn gaat.
En je weet dat die [Reptielen] Wezens 90% van de Mensheid willen doden. We kunnen niet accepteren dat ze alle mensen doden en de rest van de Mensen als slaven houden, om opnieuw te beginnen met wat ze duizenden jaren geleden deden.
In mei vertelde ik de mensen dat de openbaringen zouden beginnen en nu zijn we in augustus en de openbaring begint nu pas.  Wij [stonden] de tijd toe, maar geen drie maanden, het is niet mogelijk [om langer te wachten].
En jullie zullen onze ruimteschepen boven je huis of in de wolken zien. Misschien heb je gemerkt dat de wolken zeer vreemde vormen aannemen, en binnenin die wolken zijn kleine ruimteschepen, afhankelijk van het licht of de wind, misschien blauw of goud. Al die kleine schepen zijn nu om jullie heen, want als de openbaringen beginnen, hebben ze als doel om jullie te beschermen. Al deze kleine schepen zijn over de hele wereld om de mensen van de Mensheid te beschermen.  Dus wees niet bang.
Jouw missie zal altijd zijn wie je bent. Vergeet niet waar je vandaan komt op deze Aarde. Je besloot naar de Aarde te komen om het Lichtbewustzijn te bevorderen. Jullie zijn zeer hoge Meesters van het Licht.
Maar in het bewustzijn van een mens realiseren jullie je niet wie je bent en dat is juist. Want als jullie nu al jullie bewustzijn zouden behouden, zou het aankomen [teruggaan] naar jullie eeuwen van jaren geleden [toen] jullie werden gedood voor jullie vertrouwen, jullie geloof. En nu willen we niet dat jullie gedood worden.
Isis: Het vaccin gaat transformeren wie je bent en je zult je verbinding met het Licht verliezen.
Fran:We weten dat, en we horen dat de Trump Administration ervoor zorgt dat het vaccin niet verplicht is en gezuiverd zal worden, dus het is niet wat ze gepland hebben.
Isis: Het is wat we proberen te doen, want we hebben het effect van de 5G gestopt en we hebben het effect van de HAARP gestopt, en het is de reden waarom veel winden de wolken aantasten. Als het regent, zuiveren de regens de chemicaliën die ze in de lucht stoppen. Het water houdt die chemicaliën vast en brengt het op de Aarde.
We hebben technologie om de aarde te zuiveren, omdat jullie zeker weten dat er veel mineralen zijn en we gebruiken die mineralen om die chemicaliën te transformeren tot meer natuurlijk. De samenstelling van de Aarde, de grond, het zand, het land is in staat om alle chemicaliën te transformeren, want als de chemicaliën op het land vallen, gaan ze verder naar beneden vanwege het water, en het water gaat naar het binnenste meer.  We stoppen de chemicaliën voordat ze in het water van het meer terechtkomen, want als ze het meer bereiken, worden alle mensen vergiftigd.
We weten dat jullie al lange tijd wachten. Ik ben hier nu om u te vertellen wat er is gebeurd, want ik weet dat jullie met veel mensen verbonden zijn en misschien zullen de mensen op het vasteland jullie persoonlijk bellen om te vragen of jullie nieuws hebben.
Je kunt ons gesprek in jouw nieuwsbrief en op jouw site van Ashtar on the Road zetten. Het was erg belangrijk om je al dit nieuws te vertellen. Ik heb het kanaal gestimuleerd om deze ontmoeting met je te hebben. Je weet niet hoe blij wij zijn dat hij heeft gereageerd.
Fran: Komt er dit jaar een verkiezing of wordt die uitgesteld?
Isis:Nou, de verkiezing zal heel anders zijn. Ik kan je niet echt vertellen wat er gaat gebeuren, want Trump zal zijn mandaat afmaken, dus hij wil niet doorgaan. Dus er zal een raad zijn, een groep personen die zal regeren, niet de wereld; elk land zal een raad hebben om te regeren. Alle grenzen zullen verdwijnen.
Fran: Nou, dat klinkt als één wereldorde.
Isis: Niet echt, want er zullen nu geen [kwaadaardige] ET’s zijn. De verschillende landen zullen zich verbinden met dezelfde taal en dezelfde manier van leven en jullie kunnen het land noemen zoals jullie dat nu doen.
Fran: Dus wat ik begrijp is dat het bewustzijn zo sterk zal toenemen dat iedereen integer en gewetensvol zal zijn, en dat er niet echt een regering nodig zal zijn.
Isis: Het zal tijd kosten, begrijp je. Want zoals je al zei, er zijn veel mensen die het daar niet mee eens zijn omdat ze in de derde dimensie van de waarneming zitten. Ze willen geld houden en ze willen niet verliezen wat ze nu hebben.
Fran: Dus wat gebeurt er met hen?
Isis: Ze hebben geen keus omdat veel mensen die verandering willen. Veel mensen wachten al zo lang op die verandering.
Fran: Over de kinderen die uit de ondergrondse zijn gered, wie zorgt er voor hen? Ze zijn niet gewend om in het zonlicht te leven,
Bev: en ze zijn gewond/gekwetst.
Isis: Er zijn enkele mensen die voor hen zorgen. Ze zijn door hun informatie [training] voorbereid op de verzorging van die kinderen. Het zal moeilijk zijn in het begin, omdat er zoveel mensen zijn die bang zijn. Die kinderen zijn erg bang voor de volwassenen, bang voor het uniform, bang voor de manier waarop mensen zijn, dus ze kunnen niet snel contact maken met de hele wereld.  Ze zullen zich aanpassen, maar het zal enige tijd duren voordat ze hun leven weer terugkrijgen.
Sommigen van hen hebben geen namen omdat ze van hun ouders zijn gestolen toen ze een pasgeboren baby waren. Het zou gemakkelijker zijn voor die [kwaadaardige] wezens om te doen wat ze willen met die kinderen omdat ze geen identiteit hebben.  We hebben technologie om hen te helpen genezen.
Fran: Ik heb geen geheugen meer op mijn recorder. De rest was voornamelijk dank je wel voor deze informatie en het afscheid. Isis was erg blij dat haar boodschap werd ontvangen en zal worden gedeeld zoals het hoort. De Engel zong weer aan het einde.
Gebruik alstublieft uw onderscheidingsvermogen in hoe en met wie u deze belangrijke boodschap deelt.
Gegeven in een privé-bericht via Pita, 8-28-20
Opgenomen, getranscribeerd en bewerkt door Fran
28 augustus 2020
Vertaling: Martien
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien