LAATSTE ASHTAR ON THE ROAD: Tara & Rama over Susan Leland’s Overlijden / 24 oktober 2017

LAATSTE ASHTAR ON THE ROAD
Tara & Rama over Susan Leland’s Overlijden
 24 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Tara: Gegroet allemaal, dank jullie wel.*
Rama: Gegroet.
T: Dank je wel voor deze opening.** Zusters en broeders, wij zijn blij om hier te zijn en ik heb vanmorgen een bericht van Suzan gehad en zij zei, weet je, “Vier het alsjeblieft. Ik ben heel. Heel gelukkig.” Er was vanmorgen een soort wondertje toen een aantal van ons berichten ontvingen over Arcturiers en wij hebben het idee dat zij is uitgenodigd om deel te nemen aan een Arcturische Raad en ik denk dat dit precies is wat zij doet.
R:  Ja.
T:  En dus zitten in deze Raad, zoals wij het begrijpen, Lord Metatron en zijn wederhelft Lady Nephta El Ra naast haar, samen met Lady Athene, Ashtar’s tweelingvlam, samen met een groep wezens die de Praying Mantis People worden genoemd. Zij zijn 2.70 tot 3.00 meter groot en het zijn genezers. Zij brengen de emeralden groene straal binnen.
Rama: Ja.
Tara: en ook de geel/groene stralen. Dit is de kleur van de straal als wij naar de sterrenschepen gaan en daarom is het een zeer hoge, driedubbel-vibrationele kleur. Wat wij ervan begrijpen is dat zij er nu aan werkt om zielen te assisteren als zij hun transitie doormaken door weer te leren over het Galactisch Leven en ook te leren over de Galactische Wet en zich tesamen met ons te verheugen over de viering hier omdat Rama jullie hierover een echt groots verhaal te vertellen heeft. Hier komt het!

R: Dat van vandaag?
T: Ja.
R: Ik ging naar Rana Mu en Natasha was daar en aldus gingen wij naar de feeënring op de berg hier. Wij kwamen binnen de feeënring en draaiden de kristallen en riepen de energieën van Suzan en Fran op en die van alles dat er nu met alle situaties aan de hand is.
Wij zagen de roze stralen van licht uit de hemel komen. Het was een heldere dag en er waren geen wolken en toch zagen wij deze elektrische roze, laserachtige energiestralen naar beneden komen en zij werden steeds helderder.
En toen wij gewoon door bleven gaan met het draaien van de kristallen en met de energieën werkten begonnen zij te draaien als elektrisch Magenta, zoals de Robijnen Straal. Wij merkten dat de auto’s op de nabijgelegen snelweg langzamer gingen rijden en keken naar wat wij aan het doen waren. En toen zei Rama Mu dat het voor ons tijd was om onze eigen weg te gaan.
T: Wel, niet jouw weg.
R: Wel, om de ceremonie af te sluiten.
T: Het betekende dat dit iets was voor binnen de cirkel.
R: Ja.
T: Het begon een beetje andere energie te worden. En toen kreeg Rama, op dat moment- een “telefoontje.”
R: Ja.
T: Aan de andere kant van de lijn waren Lady Di en Dodi en Meester Nada en zij vertelden ons, zei Rama, dat wij werden “gebeld”vanaf de top van de berg in Tibet waar het Potala-paleis ligt. Zij waren daar in een tempel en zij hadden juist vier uur gezongen met 72 lama’s”:
Om Mani Padme Hum, “Ik Ben het kroonjuweel in het Oog van de Lotus” en andere liederen. En zij deden mantra’s en er waren Tibetaanse hoorns en een zeer grote Tibetaanse drum en cymbalen en dat deze ceremonie werd opgedragen aan Suzan. Zij brachten deze energie dus binnen. Zij kwamen in een voertuig dat hen omhulde en zij waren in een geheiligde ruimte waarin zij niet gezien konden worden in deze tempel met de 72 lama’s. Dit is zo’n prachtig verhaal. Ik ben zo dankbaar dat wij hier allemaal zijn en in de basis is de boodschap dat dit werd gedaan voor ons allemaal samen met Suzan’s nieuwe missie wat betekent dat wij de Eeuw van Verlichting binnenbrengen. En ook dat de valse matrix vervaagt. Hij vervaagt in Liefde. Dit kan nu in ons allen een bewustzijn markeren dat het leven zeer, zeer kostbaar is en laten wij geen seconde missen van elke dag om door te gaan met het binnenbrengen van een hogere vibratie van bewustzijn bij alles wat wij doen. En respect hebben want onze levens zijn zo groots. Nogmaals, dit was een offer van Suzan’s deel voor een grotere mogelijkheid om ons te helpen. Dit is wat wij ontvingen. Is er nog meer wat jij ons wilt vertellen, Rama?
Rama: Alleen maar dat ik een tijdje lang al steeds meer contact krijg met de verschillende Elfenkoninkrijken die zich fysiek manifesteren zodat wij kunnen wandelen en praten en bij hen zijn en de energie gebruiken om nu met vriendelijkheid en compassie omhoog te gaan voor alle situaties die gaan komen.
Tara: En de vorige week, op 18 oktober, dit is iets dat wij ook met jullie willen delen omdat Rama weer met Natascha wegging en zij in de bibliotheek van St. John’s College kwamen en Natascha een vriendin meebracht met de naam Leonara die van het Elfenrijk komt, zoals Rama al vertelde.
R: Ja
T: En zij reist regelmatig op afwisselende manieren, zoals zij Rama vertelde, van Hesperus, Colorado naar Santa Fe, New Mexico en weer terug. Zij kwam uit een van de grote grotten, een van de overgebleven plekken na de ondergang van Atlantis naar het oppervlak hier.
Zij schijnt tussen de 65 en 75 jaar oud te zijn en toch lijkt zij tijdloos en zeer groot en dun met een elfengezicht en sneeuwwitte haren. Leonara zei: “Er zijn zoveel vloten met schepen hier bij ons en dit terwijl angst de enige kaart is die de donkere kant heeft terwijl wij een andere kaart hebben en die heet Liefde en dit is ook de enige kaart die wij hebben. 
En terwijl er alles Is wat er Is, is Liefde overkoepelend. En zo vertelde Leoara aan Rama en Natascha dat dit jaar de viering van Samhein (het Keltische Nieuwjaarsfeest dat begint aan de vooravond van 31 oktober. Henk) heel anders zou zijn dan andere. En Moeder Sekhmet en Durgand Kali, deze drie Godinnen door de dunne sluier van Samhein zullen komen.
Toen ging zij verder en zei: “Herinner je het goudstof. Al het leven is gemaakt van goudstof.” Als deze geheiligde energie en de goudstof-elementen worden gebruikt voor Liefde, meer Liefde, hogere vibraties in ons wezen. En dat Liefde de essentie van ons wezen is en dat wij eraan herinnerd worden dat wij die Liefde etherisch in ons op kunnen nemen door meditatie.  
En Olena zei iets, een van de teamleden hier, op de bijeenkomst van donderdag: “Als je iets van goud hebt, is dit zonneschijn, het is zonneschijn.” Als jij je dus realiseert dat je zonneschijn binnenbrengt, de stralen van de zon, draag dit goud dan aan je ringvinger of waar je ook goud hebt, om ermee te werken en er steeds mee te werken. En Leonara zei dat zij niet overleed toen Atlantis zonk.
R: Klopt!
T: Rama vloog daar met zijn draak, een witte draak, “Ruth” was haar naam en zij ging een zeer lange tijd slapen beneden Kauai op een van de eilanden van Hawaï. Zij wordt nu weer wakker en komt terug om ons te assisteren omdat ons werk en onze nieuwe missie met Suzan is om ons echt binnen te leiden in de Eeuw van Verlichting, helemaal. Wij kunnen dit samen doen. Leonara is al 20.000 jaar in hetzelfde lichaam.
R: Ja.
T: Er zijn dus meer wezens zoals zij. Zij is niet de enige. Het feit dat zij zich laat zien aan deze familie van Ashtar on the Road en deze dingen met ons te delen is de boodschap dat de galactische wezens hier op de grond zijn, in onze luchten zijn en dat wij verbonden zijn; niets kan hierbij tussenbeide komen.
En Suzan is heel blij, geloof mij. Ik hoor en voel dit nu in mijn lichaam en laten wij, ook al hebben wij tranen, de vreugde van haar overgang vieren op deze geheiligde dag.
Ik dank jullie allen omdat jullie hier zijn gekomen.
R: Dank jullie heel hartelijk!
T: Zij zal met mij, met jullie en iedereen communiceren en het maakt niet uit waar wij zijn. Er zijn velen van ons die merken en zich ervan bewust worden dat de sluier niet meer tussen ons in staat.
Hemel en Aarde zijn Een en ik geef deze microfoon nu terug aan mijn zuster Fran.
* Audio link naar de 24-10 Herinneringsbijeenkomst: 
Transcribed by Marta. Edited by Fran